Kv evini terketti...

Youlost16

9 şbt kg 88.8 G 78.6 boy:167 hedef:60 6. Takım
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
14.120
41.504
548
Merhaba hanımlar size bişey danışmak istiyorum bugun kv evini terketti kp yıllardır köle gibi davrandırtmış kendisine çalıştığı parayı almış harçlık vermemiş çocuklarına bişey almamış onlara babalık yapmamış biri...

Bugun de en son evden kovmuş bize geldi görümcemle beraber kesinlikle boşanacağını soyluyo zaten eşimde görümcem de kv destekçi arkasındalar bende oyle...

Adam ekmeğini bile pişirtiyo kadına yani kısacası yıllarca zulmetmiş.. ben bi anda afalladım napcagımı sasırdım böyle bişey beklemiyodum ve artık burda kalacaklar çünkü gidecek başka yeri yok ve eşim tek oğlan...

Bu süreçte biz nasıl davranmalıyız daha doğrusu ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum görümcem bekar bu arada ikiside bizde kalacak bizde yeni evliyiz offf bilmiyorum duygularım cok karısık ama biz varken onu başkasına muhtaç edemem oyle değil mi bu vicdana sığar mı😔😔

2 kişiyken 4 kişi olduk bi anda...
siz olsaydınız böyle bi durumda neler yapardınız sizlerden tavsiye istiyorum😔 uzun oldu kusura bakmayın.

Merhaba hanımlar size bişey danışmak istiyorum bugun kv evini terketti kp yıllardır köle gibi davrandırtmış kendisine çalıştığı parayı almış harçlık vermemiş çocuklarına bişey almamış onlara babalık yapmamış biri...

Bugun de en son evden kovmuş bize geldi görümcemle beraber kesinlikle boşanacağını soyluyo zaten eşimde görümcem de kv destekçi arkasındalar bende oyle...

Adam ekmeğini bile pişirtiyo kadına yani kısacası yıllarca zulmetmiş.. ben bi anda afalladım napcagımı sasırdım böyle bişey beklemiyodum ve artık burda kalacaklar çünkü gidecek başka yeri yok ve eşim tek oğlan...

Bu süreçte biz nasıl davranmalıyız daha doğrusu ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum görümcem bekar bu arada ikiside bizde kalacak bizde yeni evliyiz offf bilmiyorum duygularım cok karısık ama biz varken onu başkasına muhtaç edemem oyle değil mi bu vicdana sığar mı😔😔

siz olsaydınız böyle bi durumda neler yapardınız sizlerden tavsiye istiyorum😔 uzun oldu kusura bakmayın.
bir gelin olarak değil, insani olarak olaya bakarsanız, iyi olur...başka çözüm yolları bulunur belki, yada bellimi olur, siniri geçince barışır eşiyle...

Biz anneme ev açtık. Herkes giderlere ortak oldu. Kardeşlerim de annemle yaşıyor. Görümceniz mecbur bir işe girecek. Valla çok zor durumunuz? Siz çalışıyor musunuz

Kv veya gorumce calismiyor mu? Tabii ilk aşamada sizde kalmalari normal ama sürekli kalirsalar cok zor olur
kv çalışıyordu aslında ama artık devam etmeyecek galiba görümcem calısıyo ama fakat eşimin onların ayrı eve çıkmasına müsadesi yok
bir gelin olarak değil, insani olarak olaya bakarsanız, iyi olur...başka çözüm yolları bulunur belki, yada bellimi olur, siniri geçince barışır eşiyle...
sanmıyorum kadın yıllarca neler cekmiş bi asker gibi nöbet tutmus İnan’ın eşimin izni yok görümcem de asla gitmem o eve diyo
Görümceniz kaç yaşında? Eğer çalışıyorsa annesiyle birlikte ayrı bir eve çıkmaları daha uygun olur.
25 yasında calısıyo ama sıfırdan bi hayat kurmak cok zor olur onlar için oda bekar günün birinde evlenip gidecek
bir süre kalırlar daha sonra kendi düzenlerini kurarlar heralde yoksa işin zor... anne bu sokağa atılmaz, vicdanlı biriymişsin atmaya da niyetin yok zaten ama muhakkak ayrı ev tutulmasını sağlayın
Asla oyle bişey söz konusu değil yapamam zaten ama bu kadar erken olması soka uğrattı beni hazır değildim. Bunu nasıl sağlayabilirim ki?

kv çalışıyordu aslında ama artık devam etmeyecek galiba görümcem calısıyo ama fakat eşimin onların ayrı eve çıkmasına müsadesi yok
sanmıyorum kadın yıllarca neler cekmiş bi asker gibi nöbet tutmus İnan’ın eşimin izni yok görümcem de asla gitmem o eve diyo
25 yasında calısıyo ama sıfırdan bi hayat kurmak cok zor olur onlar için oda bekar günün birinde evlenip gidecek

Asla oyle bişey söz konusu değil yapamam zaten ama bu kadar erken olması soka uğrattı beni hazır değildim. Bunu nasıl sağlayabilirim ki?
Kayınvalideniz niye çalışmayı bırakacak ki? Yani evet şu an zor bir dönemdeler ama bence en yakın zamanda onlar için yakınlarda bir ev tutma konusunda eşinizi ikna edin. Ev kurarken siz de destek olursunuz onlara elbet.

Bence bir süre için sakınca yok.. gidecek yerleri yoksa siz de insanliginizi gösterin 😊 zaman ne gösterir belli olmaz. Bir süre geçsin olaylar netlesir zaten
yok zaten moralimi bile bozmadım ki yanlış düşünmesinler tabiki burası sizin eviniz kalın dedim ama uzun süreliğine alışmam zor olacak gibi
Biz anneme ev açtık. Herkes giderlere ortak oldu. Kardeşlerim de annemle yaşıyor. Görümceniz mecbur bir işe girecek. Valla çok zor durumunuz? Siz çalışıyor musunuz
görümcem zaten calısıyo ama eşim gönderme taraftarı asla değil bende çalışıyorum ama benim çalışma saatim kısa 3 saat
Tabiiki de yaptığın en doğru olan. Ancak burda mesele ne kadar kalacakları. Biraz zaman geçince eşin ufaktan muhabbetini yapabilir kardeşine. Sana da iş bulalım kendi eviniz düzeniniz olsun gibilerden.
Eşim bunu yapacak son insan olabilir ki zaten görümcem calısıyo benim

Kayınvalideniz niye çalışmayı bırakacak ki? Yani evet şu an zor bir dönemdeler ama bence en yakın zamanda onlar için yakınlarda bir ev tutma konusunda eşinizi ikna edin. Ev kurarken siz de destek olursunuz onlara elbet.
Ya yıllarca çalışmış bide buzhanede eşim yollamak istemiyo 200 günü vardı sigortası için az önce dedim bana kızdı mesela .. tabiki destek oluruz ama eşimi nasıl ikna edebilirim ki cokkkk anneci biri

Kesinlikle zor durumda olan birine yardım edilmeli. Bir süre kadıncağız da nefes alsın. Ev ev üstüne olmaz. Örneğin iki kardeşlerse eşinin de desteği ile yakınlarda bir artı bir ev tutulabilir. Bir yıl kadar para biriktirsinler yanınızda. Siz şimdiden başka yere gidemezsin ev tutamazsın modunda olursanız bu iş olmaz. Emin olun yapamazsınız. Bir yıl iki yıl tamam da nereye kadar demeye başlayacaksınız. O noktadan sonra git derseniz de suçlu olursunuz ki zaten kavga etmeden de evi ayıramazsınız. Siz kucak açın ama keskin cümleler kurmayın derim ben.

Canım cevabını kendin vermişsin eşin ayrı eve çıkmalarını istemiyormuş bu durumda tek seçenek görümce evlenir kv sizle kalır bu gidişle. Maalesef bu ülkede böyle işte bir anda gelip yerleşirler kalıcı olarak bütün düzenin altüst olur. Aynı durum bizde olsa biri vefat etse diğeri kesinlikle evinde oturmaz mutlaka birimizin üstüne yıkılır. Dua et barışsınlar

Ya yıllarca çalışmış bide buzhanede eşim yollamak istemiyo 200 günü vardı sigortası için az önce dedim bana kızdı mesela .. tabiki destek oluruz ama eşimi nasıl ikna edebilirim ki cokkkk anneci biri
Tabi şimdilik ses çıkarmayın ama ilerleyen zamanlarda eşinizi buna ikna edin bence. Aynı evde eli ayağı tutan, para kazanan bir kayınvalide ve görümceyle yaşamak çok mantıksız çünkü

Emekliliği için mi 200gün kaldı?
Eşiniz bir iyilik yapsın sigortasını dışardan ödesin ve emekli edip kv ye ev açın. Ne güzel işte. Ben kv olsam emekli maaşım olacak olsa asla oğlumla oturmam. Zor durumda olsa her türlü konuşulur anlaşılır bir şekilde de bu çok saçma ki bir de çalışan 25 yaşında görümce var...

yok zaten moralimi bile bozmadım ki yanlış düşünmesinler tabiki burası sizin eviniz kalın dedim ama uzun süreliğine alışmam zor olacak gibi
görümcem zaten calısıyo ama eşim gönderme taraftarı asla değil bende çalışıyorum ama benim çalışma saatim kısa 3 saat

Eşim bunu yapacak son insan olabilir ki zaten görümcem calısıyo benim
Kv de ve görümce ister melek olsun ister iyilik abidesi, aynı evde olmaz ya

Back
X