- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
biz öderiz ama eşim sakın bu konuyu bidaha açma dedi hani sigortası olsun darve onar gelsin tarzında anladı heralde bende üstelemedim... senaryoyu bilemicem ama oyle konuşarak davranmışlarsa ayıp etmişler.. evet çocuk olunca bu iş zor olacak gibiDurumu ne kadar iyi olursa olsun iki evladın da kalan 200 güncük sigorta primini tamamlamasını ve annelerinin emekli olmasını istemesi lazım. Aksi tam bir akıl tutulması olur Sanırım öğretmensiniz, gerekirse siz kv ye teklif edin siz ödeyin primleri. İnan’ın maddi manevi çok karda olursunuz. Emekli olana kadar da beraber kalırsınız zaten daha çocuk yokmuş. Çocuk işin içine girince 4yetişkin napacaksınız evde?
Görümcenin sizin yanınızda ben evlenince seni yanıma alırım demesi ve kv nin damat yanında rahat edemem demesi tamamen senaryo. Zaten birlikte yaşıyorlarmış ve yıllardır sorunlu bir evliliğin içindelerimiş. Defalarca konuşulmuştur bu konu.
diyorum ama eşimde görümcemde artık çalışmasını istemiyo kadın yıllarca gece gündüz çalışmış şimdi oğul kız demiyo ben desem cok saçma olur kiCanım vicdan yapacak bi durum yok kapıya atmadınız sonucta hemen yarın gitsinler demicen zaten sende ama sürekli değil yani başıma gelse naparım bilmiyorum ama yaşamak istemem kesinlikle herkesin artık bir evi yuvası var kendi evimde rahat etmek isterim açıkcası bu yüzden eşinede çokta alttan alarak konusma kv çalışmaya devam etsin 7yıl boşuna oturmasın artık devir değişti çalışmaya alışkın biri sonucta
abla bilmiyorum hala şoktayım beklemiyodum böyle bişeyiO zaman burdaki arkadaslarin dedini yap az sabir et sonra cozume bakarsin belki bebisin olur sen calisir o bakar kuzu herseyin cozumu var
Kiz evlat ne ki zaten