- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
Aynen bu yoruma katılıyorum konu sahibi,vicdansız ol demiyoruz sana ama akıllı ol arkadaşım! Kesinlikle "bu ev sizin de eviniz,bız size bakarız, başımızın üstünde yeriniz var" falan diye keskin konuşmayın,herşeye "hayırlısı" diyip kestirin derim ben. Hemde o ev sizinde eviniz,ne demek eşinizi ikna etmek yahu,size danismasini niye lütufmus gibi görüyorsunuz yani ne münasebet anlamadım.o zmn sende anneni,kardeşini getir oda seni ikna etmeye çalışsın ayrı eve çıkmaları için olur mu böyle şey canım ne tuhafsiniz.Kavga etmekten neden korkuyorsun? Eşine muhtaç mısın? Seni yok sayıp 4 kişi hayat kurma planı yapan bir eş var karşında. Kayınvaliden de aynı. İkinize ait evi sadece oğlunun sanıyor farkında mısın? Burası ikimizin evi diyeceksin. Eşin sana soracak istiyor musun 4 kişi olmak diye? Sorulmuyorsa o ev zaten kıyamet yeri olmalı. Eşin bulmuş diş geçirecek kızı üstüne yürüyor söyleyim. Sen de kendi aileni getir eve yerleştir madem öyle kafana göre hareket etmek serbestse. Biraz dişli ol. Kendini ezdirme. En fazla 1 ay duruma bak sonra evi ayırmanız gerektiğini söyle. Koy tavrını. Şu durum boşanma sebebi bile sayılır bence.
Olay çok tazeyken nasıl başlarsa öyle gider,tabi ki bı sure ses etmeyin ama sindirmelerine de izin vermeyin sizi.ozellikle eşinizin! akıllı olun