kv. galiba iyi niyetimi kullanıyor

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Evet galiba kv. İyi niyetimi kullanıyor. Anlaşılır olması için her şeyi en bastan anlatıyorum. Biz Biz köyde yaşıyoruz ineklerimiz var kp. Eşimle gecinemedigi için bir çok sıkıntı yaratı birlikte oturuyorduk bIzi evden kovdu.Evimizi ayırdık televizyon buzdolabı hicbir şeyimiz yoktu hicbirsey de almadılar aylarca televizyonsuz oturduk eşim herseyi yavas yavas aldi sonra da kp.ineklerinizi agirdan çıkartın herkez kendi inegine kendi bakar vs. Bir sürü laf saydi( kendi inegimizede onlarinki nede ben bakıyordum eşim baska iste calisiyor)sonra biz kendimize ağır yaptırdık ineklerimizi de ayirdik kv.tek basina cok zorlanıyor du kp. Zaten umursamaz dayanamadim onlarin ineginede bakmaya basladim sonuçta bir gün bende yaslanicam diye düşündüm kv. Haca gidecegiz giderken satariz diyordu şimdi de 1-2 sini satalim gerisi kalsin diyor nasilsa bakan var resmen beni kullaniyorlar hacilik dan dolayi evlerine gelen guden eksik olmuyor bütün ikrami hizmeti ben yapıyorum evin temizliğinide bu arada maddi durumları da iyi tarlalari var 5-6 taNe aynı zamanda ikiside emekli bgüne kadar cikartipda 5 kuruş vermediler al kızım her işimizi yapıyorsun diye veya evimin eksigini de almadılar bizde esimle 2. Bir çocuk düşünüyoruz esim de şimdi tam zamanı diyor hamileyim diye hicbir seye dokunmazsin diyor hazirliklar gelen giden inekler hicbiriyle ilgilenmezsin onlarda sana guvenemeyince satarlar diyor bu arda 5 tane eltim var kkimse yanasmiyor ben de dayanamiyorum yapıyorum ama hamile kalirsam yapamam zaten hamileligimde sıkıntılı geçiyor surekli yatıyorum 2.cocugu hep istiyorduk acaba şimdi tam zamanı mı???

Doğur 2.yi hemen.
Kocan senin arkadanda durmayıp ezdiriyor. Sende eşşek olmuşsun gelen sırtına semer vuruyor giden semer vuruyor.
Eh be güzel kardeşim bu yaptıkların sonunda yapmasaydın olacak. O ineklerde satılıp herkese paylaştırılacak. Belki o bile yapılmayacak. Sana verecekler hayalleri kuruyorsan avucunu yalarsın.

Üzüldüm senin için.

Sizde bakmasaydınız keşke. Zorlanıyorsa satsalardı, mecburlar mı bakmaya sanki? Hasta insana yardım edilir de bakamayacağı hayvanı zorla tutan insana yardım etmek kendini kullandırmaktır.

Eşinizde, benim karım bakmayacak ineklere satın siz bakamıyorsanız diyeceğine, çocuk yapalım o zaman bakmazsın onlarda satarlar diye müthiş bir çözüm bulmuş! Çocuğun zamanını kayinvalidenize göre değil kendi şartlarınıza göre belirleyin.

İstemediğiniz şeyleri yapmayacak iradeyi gösterin bir zahmet..

Merhaba. 2. Çocuğu sırf onlardan kurtulmak için yapmayı düşünmeniz ne kadar doğru bilemem.Gerçekten bakabilecek durumunuz varsa tabii ki yapın 2. Bebeği.
Ama onların işinden kurtulmak için hamileliğinizi kullanacağınıza dilinizi kullanın.açık açık konuşun benim evim çocuğum var, kendi işime zor yetişiyorum. Herkes kendi hayvanlarına baksın. Madem zor zamanlarınızda bir darbede kayınpederiniz vurmuş. Sizde şimdi hiç uğraşmayın. Bırakın kayınpederiniz kendi baksın.

Koyde isten kacmak icin cocuk yapiliyor zaten.. bastan tavrinizi koyup ineklere bakmayacaktiniz yanlis yapmışsınız

Benim anlamadigim birsey var. Evleniyorsunuz ama milletin annesinin babasinin isini yapıyorsunuz buna bahane olarakta birgün bende yaşlanacağım diyorsunuz. Ne alaka? Bende evliyim su saydiklarinizin 10da birini yapmış değilim kv me. Ev temizlemek ne alaka? Inek bakmak falan.?
Siz hatayı en başta yapmışsınız.
Kocanizda ailesinden korkuyor bisey diyemiyor
Parayi da cok beklersiniz.

2.çocuğu işten kaçmak niyetiyle yapacaksan hiç yapma. Kv ve kp de halden anlayacak insanlara benzemiyor zaten. Elini çek üstlerinden sen hizmetçileri misin? Öbürleri yanaşmıyormuş bak işte.

Yüz bulmuşlar astar istiyorlar resmen. Kp evi ineği tarlası hepsi mirasçı malıdır. Hizmetinizden dolayı Size verecek dahi olsa kayinlarin eltilerin hepsi bas kaldırır. Hasta olunca insanlık namına bak ama güvendirme kimseyi kendine. Yaşlılıktan dolayı bakmıyorlarsa ineğe satsınlar ozaman hem pastam surda dursun hem karnım doysun onların ki. Ayrica esim istiyor diye çocuk yapma ne eşine güven ne de ailesine. İsten kaçmak için çocuk yapılmaz. Çocuğa kendin bakabileceksen her koşulda, istiyorsan yap ama kesinlikle işten kaçmak için, esim istiyor diye yapma canım. Sonra cok pişman olursun.

Aklımızı bir kullanalım mı? Adam sizi evinden kovuyor. Siz neden esya almalarını bekliyorsunuz ki? Iki yetişkin insansınız. Haliniz yoksa televizyonsuz da bir evde oturulur. Aksi takdirde çalışıp alacaksınız. Asıl baştan o akıllı esiniz size neden ayrı ev açmadı? İkincisi: "Ben ineklerinize bakmıyorum" demek ikinci çocuğu yapmaktan daha mı zor? Bence sen aklını kullan eşinin her lafına bakma. Sen hamile kaldin diyelim o sana uşak mı tutacak kendi mallariniza bakmak için?

Sizi evden kovan kişiye acıdığınız için siz yardım etmeye başlıyorsunuz? Sizi kullanmıyorlar siz kendi kendinizi kullandırtıyorsunuz. Evden kovdugu halde yine yardıma gelen bi gelin niye hayır desinler ki

Heyheyy biz burada korunma yöntemi olarak pedi bile okuduk...
Fakat ev işinden korunmak için çocuk yapmayı ilk kez okuyoruz...
Bir akıllı eşiniz herhalde(pek akıl karı olduğu söylenemez)

Yapamayacagım yoruluyorum bu kadar basit ha illa hayvan bakmak istiyorlarsa butun çocuklar baksın madem öyle eşinizin kardeşleri de dahil olmak üzere...
Fakat bu durumda çocuk yapmak mantıklı mı bence asla değil...

Eşiniz arkanızda duramıyor

ayyy ilk çocuğunuzun günahı ne ? kendi çocuğuma yeterince bakamıyorum diyip isteklerini reddederdiniz.
böyle aman evliliğim kurtulur, aman kv den başımı kurtarırım diye 2. çocuk yapanları anlayamıyorum.
bişeyler kurtulacak olsaydı ilk çocukla kurtulurdu, onun canı can değil mi ?

bu arada ağır değil ahır. yemin ederim bu forumda gramer düzeltme huyum okb ye dönüşecek.

İneklere bakın. Sütünü sağın yoğurt peynir vs yapın. Afiyetle yiyin. En azindan emeğin karşılığını veriyor. Kocaniz da eşek falan varsa onlarla ilgilensin.

Çocukla inek aynı şey zaten ikisede yer içer dimi canım çocuğun piskolojisi eğitilmesi sosyal hayatı hiç önemli değil aman çocuk doğsunda ben iş yapmayım

İş yapmamak için hamile kalmanıza ne gerek var ki? Zorunda değilsiniz onların işlerini yapmaya. Elleri ayakları tutuyor yapsınlar. Yada paraları varmış birini tutsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…