- 21 Aralık 2014
- 9.046
- 27.734
- 798
- Konu Sahibi sekerzadem
Acımıssınız acınacak hale düşmüssünüz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumunuzu bilmiyorum. Ama ben yardımcı olmazdım. Yaşlandığında sana yapılanı sende yaparsan bu muameleyi hak edersin.Evet galiba kv. İyi niyetimi kullanıyor. Anlaşılır olması için her şeyi en bastan anlatıyorum. Biz Biz köyde yaşıyoruz ineklerimiz var kp. Eşimle gecinemedigi için bir çok sıkıntı yaratı birlikte oturuyorduk bIzi evden kovdu.Evimizi ayırdık televizyon buzdolabı hicbir şeyimiz yoktu hicbirsey de almadılar aylarca televizyonsuz oturduk eşim herseyi yavas yavas aldi sonra da kp.ineklerinizi agirdan çıkartın herkez kendi inegine kendi bakar vs. Bir sürü laf saydi( kendi inegimizede onlarinki nede ben bakıyordum eşim baska iste calisiyor)sonra biz kendimize ağır yaptırdık ineklerimizi de ayirdik kv.tek basina cok zorlanıyor du kp. Zaten umursamaz dayanamadim onlarin ineginede bakmaya basladim sonuçta bir gün bende yaslanicam diye düşündüm kv. Haca gidecegiz giderken satariz diyordu şimdi de 1-2 sini satalim gerisi kalsin diyor nasilsa bakan var resmen beni kullaniyorlar hacilik dan dolayi evlerine gelen guden eksik olmuyor bütün ikrami hizmeti ben yapıyorum evin temizliğinide bu arada maddi durumları da iyi tarlalari var 5-6 taNe aynı zamanda ikiside emekli bgüne kadar cikartipda 5 kuruş vermediler al kızım her işimizi yapıyorsun diye veya evimin eksigini de almadılar bizde esimle 2. Bir çocuk düşünüyoruz esim de şimdi tam zamanı diyor hamileyim diye hicbir seye dokunmazsin diyor hazirliklar gelen giden inekler hicbiriyle ilgilenmezsin onlarda sana guvenemeyince satarlar diyor bu arda 5 tane eltim var kkimse yanasmiyor ben de dayanamiyorum yapıyorum ama hamile kalirsam yapamam zaten hamileligimde sıkıntılı geçiyor surekli yatıyorum 2.cocugu hep istiyorduk acaba şimdi tam zamanı mı???
bu arada ağır değil ahır. yemin ederim bu forumda gramer düzeltme huyum okb ye dönüşecek.
İnek bakımına göre çocuk planlamak??Ben ekonomik güce ve ailenin iletişimine göre planlanır diye düşünüyordum ama Neyse... kimsenin işini yapmak zorunda değilsiniz. İkinci çocuğu da ineklere bakmayım diye değil, gücümüz yetiyor ve aile içi iletişimimiz iyi diye istiyoruz diyene kadar yapmayın. Ve bu konuda hatalı olan kv değil sizsiniz. Gönlüm el vermiyor dşye yapılan iyiliklerden sonra şikayet ediliyorsa bana göre bu çok da iyi niyetle yapılan bir iyilik değildir. Gönlünüzü dinlemeyin lütfen. Yapmayın. Bugün bana diyen o insnalar yarın daha çok bana diyecek. Ve tüm bu işler sizin vazifeniz olacak. Şunu da demeden geçemeyeceğim. İnsanlar gelinlerine, evlatlarına zarar veriyor ama namaz kılıp hacca gidiyor ya bu duruma sinir oluyorum. Kulu kandırıyorlwr tamam ama Allah ı da kandırdıklarını düşünüyorlar sanırım. YazıkEvet galiba kv. İyi niyetimi kullanıyor. Anlaşılır olması için her şeyi en bastan anlatıyorum. Biz Biz köyde yaşıyoruz ineklerimiz var kp. Eşimle gecinemedigi için bir çok sıkıntı yaratı birlikte oturuyorduk bIzi evden kovdu.Evimizi ayırdık televizyon buzdolabı hicbir şeyimiz yoktu hicbirsey de almadılar aylarca televizyonsuz oturduk eşim herseyi yavas yavas aldi sonra da kp.ineklerinizi agirdan çıkartın herkez kendi inegine kendi bakar vs. Bir sürü laf saydi( kendi inegimizede onlarinki nede ben bakıyordum eşim baska iste calisiyor)sonra biz kendimize ağır yaptırdık ineklerimizi de ayirdik kv.tek basina cok zorlanıyor du kp. Zaten umursamaz dayanamadim onlarin ineginede bakmaya basladim sonuçta bir gün bende yaslanicam diye düşündüm kv. Haca gidecegiz giderken satariz diyordu şimdi de 1-2 sini satalim gerisi kalsin diyor nasilsa bakan var resmen beni kullaniyorlar hacilik dan dolayi evlerine gelen guden eksik olmuyor bütün ikrami hizmeti ben yapıyorum evin temizliğinide bu arada maddi durumları da iyi tarlalari var 5-6 taNe aynı zamanda ikiside emekli bgüne kadar cikartipda 5 kuruş vermediler al kızım her işimizi yapıyorsun diye veya evimin eksigini de almadılar bizde esimle 2. Bir çocuk düşünüyoruz esim de şimdi tam zamanı diyor hamileyim diye hicbir seye dokunmazsin diyor hazirliklar gelen giden inekler hicbiriyle ilgilenmezsin onlarda sana guvenemeyince satarlar diyor bu arda 5 tane eltim var kkimse yanasmiyor ben de dayanamiyorum yapıyorum ama hamile kalirsam yapamam zaten hamileligimde sıkıntılı geçiyor surekli yatıyorum 2.cocugu hep istiyorduk acaba şimdi tam zamanı mı???