- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.955
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee geldiler mi naptınızÖnceki konumu hatırlayan bilen bilir. Kv beni eşime şikayet etmişti bize gelince hiç iş yapmıyor diye. Eşimle tartışmıştık. O gün eşime kırıldığımı söylemiştim. O günden bu yana görüşmedik. Fakat kv ile bu konuyu hiç konuşmadık, eşim anlatmıştı annem böyle böyle diyor niye iş yapmıyorsun bende dikkat ediyorum yapmıyorsun diye. Bende gayette yardım ettiğimi masanın kurulması toplanması yemek hazırlanırken bulaşık dizerken çay götürürken bunları hep yaptığımı vs anlattım çok uzatmayacağım. Şimdi görümcem mesaj attı müsaitsen 1 gibi çaya gelicez sana diye. Gelin diyeceğim. Fakat kv ile çok konuşmak istemiyorum. Halim tavrım ne olmalı sizce ? Yine iş yapmıyorsun vs diye laf söylerse veya karışır durursa ne yapıyım ciddiye almamak mı iyi olur yoksa konuşmak mı ? Ne olursa olsun güleryüzlümü olmak gerek ? Kırıldım sana diyim mi ? Kafam karıştı ya. Akıl verin.
Çok büyük cahillik etmiş kv en nedemek eşe şikayet etmek gayet kendinden emin duracaksın ve o utanacak. Eğer ki konu açılırsa diyeceksin ki sen bir büyüksün eşime şikayet etmek sana yakıştı mı anne diyerek onu utandırmalısın bunu ancak düşmanlar yapar oğlunu doldurmak nedemek ?Önceki konumu hatırlayan bilen bilir. Kv beni eşime şikayet etmişti bize gelince hiç iş yapmıyor diye. Eşimle tartışmıştık. O gün eşime kırıldığımı söylemiştim. O günden bu yana görüşmedik. Fakat kv ile bu konuyu hiç konuşmadık, eşim anlatmıştı annem böyle böyle diyor niye iş yapmıyorsun bende dikkat ediyorum yapmıyorsun diye. Bende gayette yardım ettiğimi masanın kurulması toplanması yemek hazırlanırken bulaşık dizerken çay götürürken bunları hep yaptığımı vs anlattım çok uzatmayacağım. Şimdi görümcem mesaj attı müsaitsen 1 gibi çaya gelicez sana diye. Gelin diyeceğim. Fakat kv ile çok konuşmak istemiyorum. Halim tavrım ne olmalı sizce ? Yine iş yapmıyorsun vs diye laf söylerse veya karışır durursa ne yapıyım ciddiye almamak mı iyi olur yoksa konuşmak mı ? Ne olursa olsun güleryüzlümü olmak gerek ? Kırıldım sana diyim mi ? Kafam karıştı ya. Akıl verin.
Geldiler istifimi bozmadım normal davrandım. Kv yine başladı yakınmalarına ama iş yapıp yapmama mevzusu değildi. Neden bize gelmiyorsunuz bizden çekiniyor musun yoksa başka bir şey mi var diye sordu. Ben öyle şeyler hayal etmiştim ki gelinim olsun şöyle böyle olsun... görümcemde amcamlar geldi geçen yine gelmedin seni sordular bu gelin nerde diye. Bende haber vermeden gelebilirmişim çekinmemeliymişim. Ne kaynanalar varmış gelinine kötülük eden falan anlattılar bişeyler. Bende sadece bence gayet normalim diyebildim ama konuşma fırsatı bile vermediler ki. Hep bir akıl vermeler, memnuniyetsizliklerini belirtmeler... sıkıldım artık gerçekten. Niye konuşmuyorum ki niye yani. Konuşursam şimdi tatsızlık çıkacak sonra herkes beni haksız görecek, saygısız, dengesiz, manyak diyecekler diye korkuyorum resmen sonrada böyle içim içimi yiyorrEe geldiler mi naptınız![]()
Siz fazla tuz veriyorsunuz,neden benim evimde huzurumu bozuyorsun, esime sikayet edip bundan beteri daha cok doldurup bosatmaya calismak nasil size isinayim demediniz ,hem yapip hem niye farkli davraniyorsunuz diyemediniz miGeldiler istifimi bozmadım normal davrandım. Kv yine başladı yakınmalarına ama iş yapıp yapmama mevzusu değildi. Neden bize gelmiyorsunuz bizden çekiniyor musun yoksa başka bir şey mi var diye sordu. Ben öyle şeyler hayal etmiştim ki gelinim olsun şöyle böyle olsun... görümcemde amcamlar geldi geçen yine gelmedin seni sordular bu gelin nerde diye. Bende haber vermeden gelebilirmişim çekinmemeliymişim. Ne kaynanalar varmış gelinine kötülük eden falan anlattılar bişeyler. Bende sadece bence gayet normalim diyebildim ama konuşma fırsatı bile vermediler ki. Hep bir akıl vermeler, memnuniyetsizliklerini belirtmeler... sıkıldım artık gerçekten. Niye konuşmuyorum ki niye yani. Konuşursam şimdi tatsızlık çıkacak sonra herkes beni haksız görecek, saygısız, dengesiz, manyak diyecekler diye korkuyorum resmen sonrada böyle içim içimi yiyorr
Ben de senin gibi bişey söyleyemiyordum sonunda ne oldu saygısızlık ediyormuşum yani söyleyeceğim o ki susar kalırsan da onlara göre saygısızsın konuşup cevap versen deGeldiler istifimi bozmadım normal davrandım. Kv yine başladı yakınmalarına ama iş yapıp yapmama mevzusu değildi. Neden bize gelmiyorsunuz bizden çekiniyor musun yoksa başka bir şey mi var diye sordu. Ben öyle şeyler hayal etmiştim ki gelinim olsun şöyle böyle olsun... görümcemde amcamlar geldi geçen yine gelmedin seni sordular bu gelin nerde diye. Bende haber vermeden gelebilirmişim çekinmemeliymişim. Ne kaynanalar varmış gelinine kötülük eden falan anlattılar bişeyler. Bende sadece bence gayet normalim diyebildim ama konuşma fırsatı bile vermediler ki. Hep bir akıl vermeler, memnuniyetsizliklerini belirtmeler... sıkıldım artık gerçekten. Niye konuşmuyorum ki niye yani. Konuşursam şimdi tatsızlık çıkacak sonra herkes beni haksız görecek, saygısız, dengesiz, manyak diyecekler diye korkuyorum resmen sonrada böyle içim içimi yiyorr
onların istediklerinide yapsan iyi olmazdın canım hak iyilik biliyorlarsa belki iyi olurdunda ama böyleleri mecbur yapcak kafasında oluyor genelde ondada iyi olmuyorsun yaniBenim kv de eşime bacak bacak üstüne atıyorum diye şikayet etmiş, kendileri aşırı gelenekçide değildir, benden beklentileri varmış çay koymak bacak bacak üstüne atmamak, eşimde onun için bu samimiyet göstergesi dedesinin yanında bile atıyor onlarda böyle şey yok diyip cevabını vermiş.
Beni arayıp senden isteklerimiz şunlar şunlar diyor, bende nereye imza atacağım dedim herhalde iş başvurusu yaptım dedim, ferman mı yoksa dedim, dedim de dedim, oğlak kızı kötü gelin oldu kaka gelin oldu soğuk gelin oldu :)
Onlara kul köle olsam kendi hayatımı ailemi kenara bırakıp kendimi onlara adasam on numara olacaktım.
Değersizlik duygum ve onaylanma ihtiyacım olmadığı için umrumda değil.
Bana kalırsa insanlarla kavga edecek gücü kendinde görmüyorsan hiç o topa girme derim.
Tartışma koz verme ellerine.
Ha eğer sana gelipte iş yapmıyorsun diye zırvalamaya kalkarsa, işte o zaman benim elimden kimse alamazdı
Sen de ne gelinler var deseydinGeldiler istifimi bozmadım normal davrandım. Kv yine başladı yakınmalarına ama iş yapıp yapmama mevzusu değildi. Neden bize gelmiyorsunuz bizden çekiniyor musun yoksa başka bir şey mi var diye sordu. Ben öyle şeyler hayal etmiştim ki gelinim olsun şöyle böyle olsun... görümcemde amcamlar geldi geçen yine gelmedin seni sordular bu gelin nerde diye. Bende haber vermeden gelebilirmişim çekinmemeliymişim. Ne kaynanalar varmış gelinine kötülük eden falan anlattılar bişeyler. Bende sadece bence gayet normalim diyebildim ama konuşma fırsatı bile vermediler ki. Hep bir akıl vermeler, memnuniyetsizliklerini belirtmeler... sıkıldım artık gerçekten. Niye konuşmuyorum ki niye yani. Konuşursam şimdi tatsızlık çıkacak sonra herkes beni haksız görecek, saygısız, dengesiz, manyak diyecekler diye korkuyorum resmen sonrada böyle içim içimi yiyorr
Rica ederimCidden ya niye sürekli benn. Teşekkür ederim bu aklımda.