Kv gelin yardim muhabbetleri

Konusu acildi dun tartistik baya kurbanda da et kesilirken yardima gideriz dedi bana ben de dedim ben beceremem oyle seyler sen otur dogra eti. Sen beni oraya bunlar icin mi goturuyosundan basladim benim aileme getirdim konuyu. Baya tartistik emrivaki yapma bana ben sana yapmiyorum dedim. Benim aileme gelince konu ustelemedi. Yapmayacagimi kesin bi dille belirttim. Ama bayrama ayni konudan tartismayacagimizin garantisini kimse veremez :/

Ve hakliymisim kocam bu kafada bi insanmis endiselerim yersiz degilmis. Kim ne derse dersin en doğru olanı yapiyorum. Hicbi sey öğrenmek zorunda degilim kv den. Kimse beni oyle faaliyetlerde zorla bulunduramaz.

belaokumakitapoku yalnız bir şey diyeceğim evli değilim ama ben de sizin gibiyim ailem öyle aman aman kış hazırlığında bulunmaz kurban bayramında et kestiğimi bile hatırlamıyorum yani.Sizi yadırgamadım ama madem ben gibisiniz niye eşinizi de öyle seçmediniz ki başınız daha çok ağrır ne yazık ki.

bana göre de değil böyle şeyler. böyle yapmaya devam et, alışır ve zamanla kabullenır eşin belki.

Bende bunu anlamıyorum zaten çalışmıyorsun ne demek??? Çalışmayınca ne oluyo??? Çalışan ve çalışmayan kadın için Dünya farklı mı dönüyor???
Yanlış anladınız beni çalışan insan ben çalışıyorum hafta sonu da temizlik ve ev ile uğraşıyorum gibi bahaneler sunabilir o acıdan demiştim sabirim yanlış anlaşıldım

Ya valla bu konuda takıntılıyım su sıralar ondan yazdım çok fazla duyuyorum bu gibi lafları. Çalışmayanlar da evde çalışıyor :) diğerinin bahanesi olabiliyor malesef ama calışmayanlarda hafta sonunu eşiyle çocuğuyla geçirmek istiyor olamaz mı

İyi etmişsin. O da haddini bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…