Kv gelin yardim muhabbetleri

Masallah..

Bu kocalarını elinde tutmak için yap yoksa gider bak elinden diyenleri de dinleme. Böyleleri kendi ailesine bir eşin ailesine iki gidenler, kendi annesine bir eşin annesine beş yardım edenler. Zamanında anası kızım yardım et dediğinde ya etmemiştir çoğu ya da oflayarak etmiştir yine çoğu..istisnalar hariç.

Canm agzına saglk cok gercekçi konusmussun.. Başta bende iyi niyetimin suistimal edildiğini düşünüyordum ve herkese tavrımı koydum hatta onlarda bunun üstüne bana tavır yaptılar sonra görümceyi falan takmadım tek muhatapım kv ve kp oldu onların suyuna gidince hersey halloldu çok sükür...

Canm zaten burnunun dikine gidenlerin hali aynen anlattıgın gibi oluyor ama ben kesinlkle iyi niyetin sıistimal edilmesine karsıyım.. Eğer karsımdaki beni kullanmıyorsa canm feda olsun ama işi düştüğünde yüzüme güldüğünü farkedersem bırak onu menfaati için bile bana iyilik yapsa kılımı bile kıpırdatmam...adamına göre muamele...

Sevgili konu sahibi, eşin seviyormuş hem de söylemiş sana. Bilmiyorsan ve öğrenmek istemiyorsan da yardım için git bence. Hem eşinin hatrına hem de daha niyetlerinden haberdar değilsin. Gerçekten o yapılan hazırlıklar hayat kurtarıcı oluyor özellikle çalışıyorken.
Ben de yardım ediyorum, üstelik hiç elini sürmeyen eltimin hazırlığını da yapmış oluyorum. Üstüne üstlük kv kötüye de kullandığı oldu bunu. Ama aşırı mesafeli olmayı tercih ettim, çok konuşmuyorum. Kendi hazırlıklarımı yapıp, gerisine, ev işine falan çok müdahil olmuyorum. Gezmelere de bir defa sadece çok sevdiğim bi komşu teyzeye gittim, orda da içeri geçip beni çekiştirdi. Ona da "nayn" dedim orda. Şimdi ne dese yok diyorum, ısrar ederse cevap da vermiyorum. Kalıyor orda..sen daha bişeylerini görmemişin, üstelik gitmezsen eksi ile başlarsın. Git sen, anlamaz anlamaz takıl maximum, olsun bitsin.
Bu arada ev mi yoktu Allah aşkına, niye 3 dk lık mesafedeki ev

Orasi tabiiki öyle.. Bir laf vardir "Isi düsünce siritarak gelenemi, Isi bitince ardina bakmadan gidene mi, yanayim" diye.. Elimi sürmem.. Yapacagim varsa da yapmam.. Fakat burda durum baska.. Bir tabak kaldirmak ile bir cay katmak ile kullanilmiyor insan.. Köle olmuyor.. Konu su olsaydi.. KV kislik hazirligina cagirdi, kendi kizi yardima dahil olmuyo, fakat ona da Paket Paket hazirlik gidiyoo.. Havada parcala o KV' derdim.. Igne koklatmam.. Ama burda durum öyle degil.. Daha kimse buyur etmeden onu cekemem, bunu yapamam.. "O seviyo mantiyi ben Zaten sevmiyom," demek.. Basli basina simariklik.. Baska birsey degil..

Yeni gelin sendromu...baska birsey diyemiyorum...

kutsal kışlık erzak olayı vol 558687687

konu sahibi aynen benim kafadansın devam et.. kışlık ne yahu, dışarıda tarhanası da var, mantısı da var, eriştesi de var.. bu kadar senedir dışarıdan yedik hiç ölmedik, hatta k.valideme "delirdin mi bebişim ben sana şahanesini alır gelirim elini bile sürme" derim, dışarıdan aldığımızı afiyetle yeriz.. mantı açmadığım için boşanmadım ama gereksiz işlerle ömrümü yemediğim için çok mutluyum.. aynen böyle devam et, isteyen de gitsin mantısını açsın.. ne taşlamışsınız kızı yahu banı yemiş sonunda..

Herkes geliyorsa gidip denenebilir bence.
Çalıştığıniz zamanda izah ederseniz durumu sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ben yapamıyorum, ama satan süper teyze ler tanıyorum. :)

Su an tam 3 senelik evliyim ve onceleri o konular beni de baya bi kasardi yok menemendi yok tursuydu yok eristeydi kafayi yerdim.. Simdi sukur atlattim o acemilikleri su an rahatim kendi isimi kendim goruyorum bile diyebilirim.. Geriye ne kaldi bana ogrettikleriyle yanima kar..

İila kışlığa yardım etmezsiniz ama insanlara bu hazırlıkları yaparken yemek yapmak, çay getirip götürmek, yardım etmek kayınvalide gelin ilişkisinden çok başkadır bence. Annenizin sizden istememesini neden doğru buluyoruz ki, keşke öğretseydi de eşiyle kızının arasında bu kadar ufak bir mesele bile büyümeseydi. İyi olmak ve kullanılmak arasında fark vardır .

Evde oturmaktansa gidip yardım etseniz ne olur ki? Hem kışlık hazırlamayı öğrenirsiniz ilerde kendi başınıza yapmak isterseniz kolaylık olur. Çalışırken kimsenin böyle bi talebi olacağını sanmam zaten.

Gel kizim ogrenirsin der benim kv. Esim de biliyor beceremeyecegimi zaten yapamazmisim gidip cay vs demliycekmisim orda.
ne guzel iste calusmiyorsunuz suan gidip yardim edin hem kendinize yatirim birsey ogrenirsiniz cogu insan anne evinde hem okuluna gidip hem boyle seyleri ogrenmis olursunuz gec bile kalmissiniz zaten

Bende hiç bulaşmam ama pay da almam kv de öle düşünebilir benim misal erzaklarımı annem yapar kv hiç bulaşmamış olurum

Bende hamileyim ağrıların m var kaynananamda kışlık yapma kızının yapmadığı temizliği bana yaptırma derdinde bi kez onlar uğruna dusukte yaptım söylemeden anlayışlı düşünceli olsunlar istiyorum ama insaf yok işte

Öğrenmek iyi oluyorda.siz yardım edeceksiniz diyelim görümce varsa elti de geliyor mu yardıma? Ben hepsini öğrendim kış hazırlığı olarak. Baktım kv ikimiz oluyoz söylettiriyordum gelsinler diye iş bitiminde geliyorlardı.öğrenmek iyi kullanmak isteyenler olmasa daha iyi olur.

Cok üzüldüm.. Doktoruna güveniyorsan.. Ona ac durumu.. Madem sen hakkini savunamiyorsun, esin seni desteklemiyor.. Annesine yada kizkardesine hopp orda durum, bu kadin benim yavrumu tasiyor BI zahmet siz ona yardim edin diyemiyor..
Doktorun esine senin kesinlikle istirahat etmen gerektigini ciddiyetle belirtsin.. Evde onun (esinin) ev islerinin bir kismini üstlenmesi gerektigini.. Cocugunun ve senin sagligin acisindan bunu yapmasi gerektigini belirtsin... Herhalde sana evdeki islerin yasaklanirsa git anama hizmet et demez insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…