kv gelince kaybolan esyalar :s

gozde08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
177
64
37
Arkadaslar kv baska bir sehirde yilda 2-3 defa gelirler. gecen yil kasimda geldi bir carsafim kayboldu.. bu seferde esimin gomlegi.. evimiz kutu gibi her seyin yeri belli kaybolma ihtimali yok. Hocalari muskalari cok sever,hatta esim bekarken yastiginda bulmus. Ama esim annem oyle sey yapmaz bosver dusunme bunlari falan dedi bende konuyu acmadim birdaha. Gecen kasimda carsaf gitti kavgalar artti,bosanma olaylarimiz oldu. Cok sukur simdi iyiyiz insallah benim kuruntumdur ama gomlek kaybolunca yine kotu gunler gelir mi diye korkmaya basladim :KK43:(( insallah yanlis dusunuyorumdur. Kv beni pek sevmez biliyorum ama kul hakki almak istemem :KK43:(

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar kv baska bir sehirde yilda 2-3 defa gelirler. gecen yil kasimda geldi bir carsafim kayboldu.. bu seferde esimin gomlegi.. evimiz kutu gibi her seyin yeri belli kaybolma ihtimali yok. Hocalari muskalari cok sever,hatta esim bekarken yastiginda bulmus. Gecen kasimda carsaf gitti kavgalar artti,bosanma olaylarimiz oldu. Cok sukur simdi iyiyiz insallah benim kuruntumdur ama gomlek kaybolunca yine kotu gunler gelir mi diye korkmaya basladim :KK43:((
allah kahretsin böylelerini .
Kuvvetli olursanız büyü müyü kar etmez . Rahat olun

Alla alla olaya bak, sizi sewmiyor mu peki kayınvalideniz....

Kötü düşünme bence hemen .
Öyle birşey yoksa bile negatifliği çekme üzerine ..
Negatif düşünürsen , çok dikkatli olsan bile biyerden kavga çıkar hep çünkü ..
Dua et ..

Başlığı okuyunca hırsızlık geldi aklıma ama iş başkaymış.

Evini baştan aşağı Sirkeli suyla yıka hem mikrop arınmış olur hem rahatlarsın.

Ayrıca gömleğide çarşafıda telle sor.

Canım Allah'a sığın tutmaz inş kesin o düşündüğünden yapıyor teeee allahdandamı korkmuyor,ben yerinde olsam KV dinlemem saçını başını yolarım:KK67:

Allah a siginin inanmayın oyle şeylerin olacağına inanırsanız kavgalariniz bitmez.
Kv niz boyle bişey yapıyorsa eğer cok büyük günah isliyo :KK20:

Arkadaslar kv baska bir sehirde yilda 2-3 defa gelirler. gecen yil kasimda geldi bir carsafim kayboldu.. bu seferde esimin gomlegi.. evimiz kutu gibi her seyin yeri belli kaybolma ihtimali yok. Hocalari muskalari cok sever,hatta esim bekarken yastiginda bulmus. Gecen kasimda carsaf gitti kavgalar artti,bosanma olaylarimiz oldu. Cok sukur simdi iyiyiz insallah benim kuruntumdur ama gomlek kaybolunca yine kotu gunler gelir mi diye korkmaya basladim :KK43:((
korkma canım dua ett
nas felak oku
konunu kapatırlar birazdan yasak çünkü
bendede var seninkinden
eşin biliyor ne güzel
benim eşimde biliyor
allahtan aşk sevgi gibi bir bağ arada
yoksa bizde sizin gibi boşanmanın eşiğinden döndük

Neden böyle bişey yapsinki kv niz o_O

Bence eşiniz aklınıza böyle biseyi getirmemeliydi . Şimdi her kavganizda
buyuden muskadan diye dusununeceksiz.

wowwwwwwwwwwwwwwwwwww bu kaynanaları ne yapmalı ya..Allah tersine çevirsin inşallah oyle dua et

Allah yardımcınız olsun. :KK43: Çörekotunu dua ederek tavada kızdırıp evi tütsüleyin. Ve kapı eşiği dahil heryeri sık sık sirkeli su ile silin. Ben bu ikisini sık sık yaparım ve çok rahatlatır beni. :KK43:

Allahım herkesi korusun böyle insanlardan :KK43:

İnşallah günahını almıyorsundur kayınvalidenin. Eğer öyleyse sen düşün girdiğin kul hakkını.
Açık açık sorsan ne olur ki, gömleği gördün mü diye.

Gömlek nereye gider ki? Bence açık açık sorun. Aklınızda şüphe varsa evi didik didik arayın muska falan koymuş diye düşünüyorsanız.

Gözünüzle görmeden böyle şeyler demeyin.Zira kul hakkı çok büyük vebal.
Bende eşime babalar gününde pahalı bir pantolon almıştım (ilk babalar günü hediyesi olaraktan)
Yıkamadan giymediğimiz için yıkadım eşim astı ve topladı ama bir türlü bulamadık geri.Afedersin ama 50m2 evde kayboldu.Taşındık ama yinede bulamadık.

X