• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv gelişlerine fena takıldım

senin kv benimki gibi değil belki. sende bu olsa rahatsız olurdun belki? olamazmi? ?
Olabilir olamaz demedim.sadece sürekliliği olmayan birseyi bu kadar abartilmasini anlamıyorum aynı şeyi senin esinde annene yapabilirdi ne hissedersin sakın annem yapmaz deme insanız düşmez kalkmaz sadece Allah

Yapmayın Allah aşkına zaten kadın başka şehirde yaşıyormuş kaldığı da aylarca değil ki 3 hafta yahu. 3 haftada ne özgürlüğünüz gidiyor. Zaten normalde gayet rahatsınız karışan eden yok. Ne var digitürkü kapattırmıyorsa demek ki durumunuz var evde de fazla oda varsa korusun ne var? Sonuçta oğlu torunu tabii ki gelip görecek böyle davranırsanız eşinizle çok sorunlar yaşarsınız 3 hafta katlanamıyorsunuz. Ne yaptı bu kadın size bu kadar?

dogal, eşinizle evlenirken zaten aileyle evlendiniz, gelir gider kalır normaldir sizi rahatsız edecek hareketleri varsa eşinizle paylaşın veya muhabbeti azaltın, eşinizin annesinin rahatını düşünmesi çok güzel, başka bir problem yoksa biraz kıskanıyormusunuz gibi geldi bana :)

dogal, eşinizle evlenirken zaten aileyle evlendiniz, gelir gider kalır normaldir sizi rahatsız edecek hareketleri varsa eşinizle paylaşın veya muhabbeti azaltın, eşinizin annesinin rahatını düşünmesi çok güzel, başka bir problem yoksa biraz kıskanıyormusunuz gibi geldi bana :)
Çok vaktinizi alıyor. 3 hafta kalıyor. normalmi? belki daha fazla bile kalabilir. işi çıkarsa gidiyor. rahatı yerinde burada çünkü. evi gibi kalıyor işte. kıskanmiyorum çünkü eşime ben diyorum sen git biraz evine annenle kal vakit geçirin .

Yapmayın Allah aşkına zaten kadın başka şehirde yaşıyormuş kaldığı da aylarca değil ki 3 hafta yahu. 3 haftada ne özgürlüğünüz gidiyor. Zaten normalde gayet rahatsınız karışan eden yok. Ne var digitürkü kapattırmıyorsa demek ki durumunuz var evde de fazla oda varsa korusun ne var? Sonuçta oğlu torunu tabii ki gelip görecek böyle davranırsanız eşinizle çok sorunlar yaşarsınız 3 hafta katlanamıyorsunuz. Ne yaptı bu kadın size bu kadar?
dejavu_one dejavu_one normal düşünce bu olmalı haklısın. ama 3 hafta kaldı gitti daha 1 ay olmadı gelmelerden bahsediyor. belki daha uzun kalacak. birde bir anne modeli değil. karışır herşeye. İğneli konuşur. kahve yapisima bile karışır. yok anlatılmaz ki yaşamanız lazım. yoksa dediğin gibi düşünürdüm bende.

Olabilir olamaz demedim.sadece sürekliliği olmayan birseyi bu kadar abartilmasini anlamıyorum aynı şeyi senin esinde annene yapabilirdi ne hissedersin sakın annem yapmaz deme insanız düşmez kalkmaz sadece Allah
Benim rahmetli annem gelinine kahveye bile gitmedi 17 yıl. gelin rahatsız olur derdi. onları ağırlardı çağırıp. sürekliliği olmayan demişsin ama sorun bu zaten. en fazla 2 ayda bir geliyor. 3 belkide 4 hafta kalıyor.

Sevgili kk arkadaşlarım,
Çok kv konusu var bende. Çok yazdım buraya. Özetle kv dem başka şehirde yaşıyor, kocasıda 10 yıl önce vefat etti. Yaşadığı şehirde bir kızı ve torunları var. Onlarla çok gidip gelmiyor. Hal böyle olduğu için çok sık bize geliyor. Oğluna ve torununa çok düşkün. Herşey tamam kabul edilebilir. Eşim de anneesini her gün arar sorar. Bize davet eder, hatta yasadığı şehre gidip arabayla alır getirir. En son geldiğinde 3 hafta kaldı.
Ama bende yılların birikimi olsa gerek öyle bir korku oluştuki her an yine gelecek ve haftalarca bizde kalacak gibi kabus yaşıyorum. Çünkü eşim annesinin geldiğinde yattığı odasını öylece koruyor. TV si digitürkü her daim aktif dursun istiyor. Ben tutumlu biriyim .Bunu ödemeyelim dedim bugün, kapatalım hayır annem geldiğinde odasında rahat etsin dedi. Annesini düşünmesi kötü değil tabi. Basit bir konu gibi ama benim sanırım artık sinirlerim bozuldu. Ben istemiyorum evime insiyatifim dışında sürekli gelecekmi ?? Özgürlük yok o gelince, ben kendi evimde ebedi olarak rahat etmek için ne yapmalıyım acaba. Kötü bir sonsuzluk hissi sardı içimi. Kara kara düşünür buldum kendimi.
Biliyorum abarttığımı düşüneceksiniz. Ama bu birikimi yaşamanız lazım. Anlatılmaz.
Nasıl bir yol çizmeliyim eşime ve kendime kızlar? Bu his beni nasıl rahat bırakır, kafayı yiyeceğim sanırım. :KK43:
ben olsam ben de çok takardım kafama haklısınız ama nasıl bır yol izlenır bılemedım

Benim rahmetli annem gelinine kahveye bile gitmedi 17 yıl. gelin rahatsız olur derdi. onları ağırlardı çağırıp. sürekliliği olmayan demişsin ama sorun bu zaten. en fazla 2 ayda bir geliyor. 3 belkide 4 hafta kalıyor.
Allah rahmet etsin belki benim yetişme tarzından dır ama benim annem evime gelmezse kendimde sorun aradım bizde büyükler küçüğün evine gider onların gidişinin bakar bir nevi kontrol gibi ne bileyim art niyet olmadıkça da sorun olmaz benim babam yok evde kucuk.kizkardesim var ve oda evlenince annem yanlız kalacak annem.cok korkak hayatta yanlız kalamaz ve hamd olsun eşim benden önce düşünüyor evi değiştirirsek büyük alalım annem rahat etsin istiyoruz eee şimdi kalamıyor diye milletle mi kıyaslamayın eşimin babaannesi 15 yıldır yanlız yaşıyor oda bunu mu söylesin insanları art niyet olmadığı sürece iyi niyetle karşılayın elbet mükafatını alirsiniz

Allah rahmet etsin belki benim yetişme tarzından dır ama benim annem evime gelmezse kendimde sorun aradım bizde büyükler küçüğün evine gider onların gidişinin bakar bir nevi kontrol gibi ne bileyim art niyet olmadıkça da sorun olmaz benim babam yok evde kucuk.kizkardesim var ve oda evlenince annem yanlız kalacak annem.cok korkak hayatta yanlız kalamaz ve hamd olsun eşim benden önce düşünüyor evi değiştirirsek büyük alalım annem rahat etsin istiyoruz eee şimdi kalamıyor diye milletle mi kıyaslamayın eşimin babaannesi 15 yıldır yanlız yaşıyor oda bunu mu söylesin insanları art niyet olmadığı sürece iyi niyetle karşılayın elbet mükafatını alirsiniz
Canım kardeşim bu evi kontrol 2 ayda bir 3 hafta olurmu? elini vicdanına koy biraz allah aşkına. ben ruh veya sinir hastası değilim vede kimseyi kırmam. vicdanliyim dır. okadar eminim ki kendimden tereddüt bile etmiyorum. Burada bukadar anlatılıyor ama. sen de genel hatlara göre haklı olabilirsin. Bu sıradışı bir durum ama. lütfen empati yap.

Canım benim biliyor tutumluyum. olmak gerektiğini de biliyor. ama annesine hep bir yeri olacakmış yaşadığı yerde. dediği dediktir eşim. duvarı indirir. laf uzayinca çıkar gider odadan evden :KK43:
sende dediğim dedik olmazsan daha çok çekersin arkadaşım.onlar senin sessizliğinden yüz bulmuşlar.sende bir kere duvarı indir eşin ve kv yi şok et bak nasıl kendilerine geliyorlar.istediği kadar evden gitsin dönüp dolaşıp geleceği yer yine evi.aynı hareket bana yapılacak ana oğul karşılıklı oynatırım onları!!!!

Back
X