• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv- görümce derdine sonn diyelim mi ???

Gagagall

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
2.918
3.451
63
mrb arkadaşlar. Burda kayınvalidesinden , görümcesin , kp çekmeyen yoktur diyorum ama arada dişli gelinler de var. Kv görümce sıkıntısı çekmeyip aklını kullanıp kendini ezdirmeyen gelinler var. Ya da yıllarca ses çıkarmayan artık canına tak edip kv tınlamayan gelinler de var. Nasıl başardınız??? Gelin burda yeni evlilere, evlenecek olanlara kendi hayatımızdan örneklerle anlatalım, fikir verelim . Ne dersiniz???

Önce ben başlayayım , yıllarca her tavırlarını çektim. Ama surat yaptım şimdi ise artık ne yaparlarsa yapsınlar görmüyorum, duymuyorumsevmeye çalıştım başardım

Ya arkadaşlar ben yıllarca mesafede koydum ,surat da yaptım, yeri geldi onların dilinden de konuştum yok bir yerden yine benim canımı sıkarlar.Takipteyim bu konuyu belki birşeyleri yanlış yapiyorumdur:)))

Mesafe mesafe mesafe...
Karşındaki insana,bu kim olursa olsun o cesareti verme yeter.
Neyi mesafe mesafe olsa bile lafı varsa söylüyorlar bazıları
Son kan tutar beni o konuda laf etmişti o an birşey diyemedim
Sonrasında çok önce duyduğum ama önemsemediğim bir zaafını bana söylediği üslupla aynen iade ettim kızardı bozardı birşey diyemedi
İstemiyorum böyle olmasını ama canımı acıtırsa hiç acıyamıyorum kendilerine

Kv gorumce kaynata elti ķb kavramlarinin hepsinin bir geline karsi kizi gozuylen baktiklarina hayatta inaanmam. Elbet iclerinin bir kosesinde fesatlik bulunuyor kiskanclikta.Iyi gelin olcaz diye hic yaranilmaz kotu gelin ol her zaman en kiymetli en degerli olursun.Herzaman icin mesafe candir.
Tecrubeyle sabit.

Görümcemden bir kötülük görmedim ama kaynanama hep gıcık olmusumdur :KK4:
Allah'tan eşim düşkün değil ailesine 2-3 haftada 1 gideriz. Çok sık görmediğimiz için çok sorunlarımız yok. En iyisi mesafe! miss :halay:

Neyi mesafe mesafe olsa bile lafı varsa söylüyorlar bazıları
Son kan tutar beni o konuda laf etmişti o an birşey diyemedim
Sonrasında çok önce duyduğum ama önemsemediğim bir zaafını bana söylediği üslupla aynen iade ettim kızardı bozardı birşey diyemedi
İstemiyorum böyle olmasını ama canımı acıtırsa hiç acıyamıyorum kendilerine
Sizinki lafı yiyince oturuyor demek ki,yada ilk baştan yüzünüzü yumuşak göstermişsiniz sizi belli bir yere koymuşlar gözlerinde.Sonradan olmaz bu mesafe olayı ilk tanışma anından itibaren başlıyacak.Hani bizim kızlarımızda vardır,kendini beğendirme sevdirme çabası,işte bu bazı kv lerde,tamam bu benim dişime göre duygusu uyandırıyor ve başlıyor kendince stratejisini uygulamaya.Sonradan mesafenin kralınıda koysan işe yaramaz zaten...

Kv gorumce kaynata elti ķb kavramlarinin hepsinin bir geline karsi kizi gozuylen baktiklarina hayatta inaanmam. Elbet iclerinin bir kosesinde fesatlik bulunuyor kiskanclikta.Iyi gelin olcaz diye hic yaranilmaz kotu gelin ol her zaman en kiymetli en degerli olursun.Herzaman icin mesafe candir.
Tecrubeyle sabit.
Bende sizin gibi düşünüyorum hatta bazen bu konuda çoğu kişiyle didisiyoruz.Asla inanmıyorum öyle yok kızı gibi yok annesi gibi gòruyormusta . Yada bu konuda niyeyse hiç pozitif olamiyorum

Nasıl sevdiniz bence bunu anlatin :KK70: sevebilseler zaten aşacaklar sorunu da
Evet onlar hatalıydı , fakat bende hatalıydım . Herşeye alınıyorum, surat asıyorum, yaptıkları , söylediklerinde hep bir art niyet arıyorum vs vs.kendime dedim ki yeter , yıllardır bir karınca boyu ilerleme olmadı ilişkimizde, kimseyi değiştiremiyorsan kendin değiş. Herşeye iyi tarafından bakmaya çalıştım , başardım. Tam birşeye kırılacakken yapma surat asma gül vardır sebebi diye telkin ettim kendimi. Anneme basıl davrandıysam ona da davrandım. Onlarda bana bunların karşılığını fazlasıyla verdiler. İyi insanlarmış ;))) sevdim

Mesafe. Örneğin bir davranışına mı sıkıldım, geçip karşısına çen çen konuşmam. Önemli bir şey değilse ya umursamam ya da bir daha yapma riski varsa eşime söylerim o halleder. Burada eşinizin duruşu da çok önemli, benim eşim beni kayırır hep. Yüz göz olmayınca size laf edecek cesareti de bulamazlar. Minimum paylaşımla sıyrılabilirsiniz oluşabilecek polemiklerden. Samimi olmak riskli bana göre.

:halay::halay:
Sizinki lafı yiyince oturuyor demek ki,yada ilk baştan yüzünüzü yumuşak göstermişsiniz sizi belli bir yere koymuşlar gözlerinde.Sonradan olmaz bu mesafe olayı ilk tanışma anından itibaren başlıyacak.Hani bizim kızlarımızda vardır,kendini beğendirme sevdirme çabası,işte bu bazı kv lerde,tamam bu benim dişime göre duygusu uyandırıyor ve başlıyor kendince stratejisini uygulamaya.Sonradan mesafenin kralınıda koysan işe yaramaz zaten...
Keşke evlenmeden önce bu yazıyı okusaydim:halay:haklisiniz da o zamanlar öyle düşünülmüyor ki kavak yelleri esiyor kafada.Ne derlerse inaniyorduk.Yine suç biz gelinlerde değil bizim iyi niyetimizi kullananlar onlar:KK9:

Evet onlar hatalıydı , fakat bende hatalıydım . Herşeye alınıyorum, surat asıyorum, yaptıkları , söylediklerinde hep bir art niyet arıyorum vs vs.kendime dedim ki yeter , yıllardır bir karınca boyu ilerleme olmadı ilişkimizde, kimseyi değiştiremiyorsan kendin değiş. Herşeye iyi tarafından bakmaya çalıştım , başardım. Tam birşeye kırılacakken yapma surat asma gül vardır sebebi diye telkin ettim kendimi. Anneme basıl davrandıysam ona da davrandım. Onlarda bana bunların karşılığını fazlasıyla verdiler. İyi insanlarmış :KK66:)) sevdim
Sizin adınıza sevindim :)

Hala eksiklerimiz var tabi.Tavırlarından , sözlerinden dolayı hiç kv görümce derdi çekmeyenleri dinleyecem merakla

Mesafe. Örneğin bir davranışına mı sıkıldım, geçip karşısına çen çen konuşmam. Önemli bir şey değilse ya umursamam ya da bir daha yapma riski varsa eşime söylerim o halleder. Burada eşinizin duruşu da çok önemli, benim eşim beni kayırır hep. Yüz göz olmayınca size laf edecek cesareti de bulamazlar. Minimum paylaşımla sıyrılabilirsiniz oluşabilecek polemiklerden. Samimi olmak riskli bana göre.
Ne güzel şanslısınız.Esiniz sizin arkanizda duruyor diye yüz-göz olmuyorsunuz işte.Ama mesala benim eşim tamam haklısın der hatta o da tavrını koyar ama bisey olur haydiii hiçbirşey olmamış gibi can ciğer kuzu sarması.Bende buna uyuz oluyorum işte ondan sonra da ben istediğim kadar mesafe koyayım bilmem bisey artik o da islemiyor.

Back
X