Artık çocuklarının yuvalarından ellerini ceksinler be kardeşim. Utanma yok, arlanma yok, empati yok, acıma yok, vicdan yok da hadi el kızına peki ya kendi oğullarına yaptıkları???
Bir insan evladına deger veriyor ise evladının tercih ettigi eşe de deger verir evladı için... deger görmüyorsak kızlar bu bizimle ilgili degil kendi evlatlarına veremedikleri deger ile ilgili bence.
Çünkü benim ailemde eşimi istemedi ama ben istemiyorum diye tamam sen istiyorsan saygı duyuyoruz hersekilde arkandayız dediler. Çomak sormadılar, bu adamla mutlu olucam dedigimde mutluluguma golge düşürecek ne bir söz ne bir davranışta bulundular.
Gel gelelim karşı taraf tam tersi ne evladına saygı duyuyor ne evladının tercihlerine... ki bana duysun bana insan gibi yaklassın. Cok düşündüm 3 yıldır evliyim ve şuan hamileyim. Çektiklerimin açıklamasını nedenini cok düşündüm neden böyleler neden böyle yapıyorlar???
Tek cevap buldum kendi evladına deger vermediginden.
Ben ilk tanısma anından bu gune denk mesafe denilen şeyi korudum. Zaten yapımda da yapmacık davranama özürlüyüm. Beni soğuk buldular. Halbuki olması gerekenden az yada cok samimi davranmadım. Ama ben kimsenin gönlünü hoş etmek için gelmedim hayata nasıl onlar ben buyum diye koyuyorsa kendini ortaya,
Ben neden koyamıyorum ben buyum diye? En önemli sey eş faktörü kızlar. Evlenecek kişiler karşınızdaki kisiyi iyi tanıyın derim.
Size arka çıkıyor mu? Sizi ezdirmiyor mu ? Sizi degistirmeye ailesine göre yönetmeye mi çalışıyor bakın gözlemleyin iyice.
Ha hos sen bakmadın mi de baktım benim ki en basta nisanlikta beni asla ezdirmyen ailesi ikinci planda gibi davranan biriyken evlendikten sonra ailesi kıymete binenlerden oldu. Ailesi icin söylediklerini simdi yuzune vurdugumda cevap bile veremiyor.
Bide annenizi dinleyin kızlar annem bana esimi ilk gördüğünde dediki bu sana sahip çıkamaz dedi.
O zman anlamadım neden bana sahip çıkacak ben kendime yeterim dedim. İşin bu noktolara gelecegini tahmin etmemistim. Dedigi de oldu.