- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
Merhaba arkadaşlar. Benim saçma bir derdim var. Kv ve görümceyi çok takıyorum. Mesala kv soğuk konuşsa aramasa yada görümce öyle yapsa kafamda kuruyorum yok niye aramadı yok niye soğuk konuştu vs diye. Sonra eşime yansıtıyorum bu sefer sinirleniyor bunlara mı takıyorsun sanki başka derdimiz mi yok diye. Adam haklı. Yaa aslında cidden başka büyük dertlerimiz var. Zaten hayat çok yoruyor beni eşimi.(maddi sıkıntılar vs)Birde böyle saçma şeylere takınca çok gıcık oluyorum kendime. Takmak istemiyorum yaa. Eşime çocuğuma kendi yuvama bakmak istiyorum. Onlarlada normal konuşup hayatıma bakmak istiyorum. cidden kimse annen kardeşin gibi olmaz olmuyormuş. Ben onlarla kötü de olmak istemiyorum. Çünkü eşim çok üzülür hem de gerek yok huzursuzluğa. 5 senelik evliyim bu arada. Kv ve görümce hamileyken çok kırdılar beni. Kıskançlık çok var ikisinde de. Ben onları ailem olarak gördüm ama onlar öyle görmemiş. Hamilelikte ortaya çıktı bunlar. Sonra özür dilediler bende eşim ve kp hatırına affettim ama aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. Dolayısıyla yaptıkları herşey batıyor ve altında birşeyler arıyorum ama bu durumdan bende eşimde çok yorulduk eşim takma boşver Allah görüyor diyor. Son bir örnek vermek istiyorum. Eşim tatil ayarlamak istiyor yaza. Ama inanın görümce bunu bile kıskanır. Küser eminim. Eşime onlara söylemeyelim ya da gitmeyelim diyorum. O da saçmalama ikimizde çalışıyoruz kimsenin karışmaya hakkı yok diyor. Bu güne kadar da hiç 5 yıldızlı otele gitmedik. Maddi olarak da sıkışırız aslında. Laf ederler. Hem borçları var hem tatile gidiyorlar diye. Yaa ne olur bana bir akıl verin. Onları düşünmek takmak istemiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz onları takmamayı.