Ben de Seninki kadar olmasa da takılırım insanların ne yaptığına, ne dediğine, ne demediğine. Senin taktığın şeyleri eşin söyleseydi, bu olumsuz olurdu ama ne güzel sana destek bir eşin var.
Kendi ailesinin ne diyeceğini eşin düşünmüyorsa, sen hiç düşünmemelisin. Ki benim harcamalarım hakkında da görümcelerim çok konuşur iyi biliyorum.
Bazen çocukları bile ağzından kaçırıyor. Demek ki aile içinde konuşuluyor. Eşim mesela bir yatırım yaptı ve lüks bir ev parası kaybetti o işten. Biz kirada oturuyoruz. Evden önce işe yatırım yapmak lazım dedi ama olmadı, nasip.
Şimdi görümcelerim onu görmezler ama benim aldığım bir eşya gözlerine batar. Hala kirada olmamızı bana bağlarlar.
Kötü niyetlerinden de değil. İyi olalım isterler ama bunu eleştirerek söylerler.
Ben de bol bol eşime ayıp oldu mu filan derim bir durum olduğunda. O da bu kadar takma der, geçer gider.
Tatile gidip gitmeyeceğiniz yalnızca sizin tasarrufunuzda olan bir durum. Paranız yetiyorsa gidersiniz, bir şey söylerlerse, bu eşini ilgilendirir, seni değil. Eşin de zaten rahat olduğu içim başkaca bir durum yok.