Kv görümce ve saçma takıntılar

Merhaba arkadaşlar. Benim saçma bir derdim var. Kv ve görümceyi çok takıyorum. Mesala kv soğuk konuşsa aramasa yada görümce öyle yapsa kafamda kuruyorum yok niye aramadı yok niye soğuk konuştu vs diye. Sonra eşime yansıtıyorum bu sefer sinirleniyor bunlara mı takıyorsun sanki başka derdimiz mi yok diye. Adam haklı. Yaa aslında cidden başka büyük dertlerimiz var. Zaten hayat çok yoruyor beni eşimi.(maddi sıkıntılar vs)Birde böyle saçma şeylere takınca çok gıcık oluyorum kendime. Takmak istemiyorum yaa. Eşime çocuğuma kendi yuvama bakmak istiyorum. Onlarlada normal konuşup hayatıma bakmak istiyorum. cidden kimse annen kardeşin gibi olmaz olmuyormuş. Ben onlarla kötü de olmak istemiyorum. Çünkü eşim çok üzülür hem de gerek yok huzursuzluğa. 5 senelik evliyim bu arada. Kv ve görümce hamileyken çok kırdılar beni. Kıskançlık çok var ikisinde de. Ben onları ailem olarak gördüm ama onlar öyle görmemiş. Hamilelikte ortaya çıktı bunlar. Sonra özür dilediler bende eşim ve kp hatırına affettim ama aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. Dolayısıyla yaptıkları herşey batıyor ve altında birşeyler arıyorum ama bu durumdan bende eşimde çok yorulduk eşim takma boşver Allah görüyor diyor. Son bir örnek vermek istiyorum. Eşim tatil ayarlamak istiyor yaza. Ama inanın görümce bunu bile kıskanır. Küser eminim. Eşime onlara söylemeyelim ya da gitmeyelim diyorum. O da saçmalama ikimizde çalışıyoruz kimsenin karışmaya hakkı yok diyor. Bu güne kadar da hiç 5 yıldızlı otele gitmedik. Maddi olarak da sıkışırız aslında. Laf ederler. Hem borçları var hem tatile gidiyorlar diye. Yaa ne olur bana bir akıl verin. Onları düşünmek takmak istemiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz onları takmamayı.
Aynen bnde sizin gibi hissediyorum uzman tedavisi alacam

Merhaba arkadaşlar. Benim saçma bir derdim var. Kv ve görümceyi çok takıyorum. Mesala kv soğuk konuşsa aramasa yada görümce öyle yapsa kafamda kuruyorum yok niye aramadı yok niye soğuk konuştu vs diye. Sonra eşime yansıtıyorum bu sefer sinirleniyor bunlara mı takıyorsun sanki başka derdimiz mi yok diye. Adam haklı. Yaa aslında cidden başka büyük dertlerimiz var. Zaten hayat çok yoruyor beni eşimi.(maddi sıkıntılar vs)Birde böyle saçma şeylere takınca çok gıcık oluyorum kendime. Takmak istemiyorum yaa. Eşime çocuğuma kendi yuvama bakmak istiyorum. Onlarlada normal konuşup hayatıma bakmak istiyorum. cidden kimse annen kardeşin gibi olmaz olmuyormuş. Ben onlarla kötü de olmak istemiyorum. Çünkü eşim çok üzülür hem de gerek yok huzursuzluğa. 5 senelik evliyim bu arada. Kv ve görümce hamileyken çok kırdılar beni. Kıskançlık çok var ikisinde de. Ben onları ailem olarak gördüm ama onlar öyle görmemiş. Hamilelikte ortaya çıktı bunlar. Sonra özür dilediler bende eşim ve kp hatırına affettim ama aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. Dolayısıyla yaptıkları herşey batıyor ve altında birşeyler arıyorum ama bu durumdan bende eşimde çok yorulduk eşim takma boşver Allah görüyor diyor. Son bir örnek vermek istiyorum. Eşim tatil ayarlamak istiyor yaza. Ama inanın görümce bunu bile kıskanır. Küser eminim. Eşime onlara söylemeyelim ya da gitmeyelim diyorum. O da saçmalama ikimizde çalışıyoruz kimsenin karışmaya hakkı yok diyor. Bu güne kadar da hiç 5 yıldızlı otele gitmedik. Maddi olarak da sıkışırız aslında. Laf ederler. Hem borçları var hem tatile gidiyorlar diye. Yaa ne olur bana bir akıl verin. Onları düşünmek takmak istemiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz onları takmamayı.
Keşke bnm kvde de soguk olsa
Ben buz gibiyim o inadına çok samimiyiz gibi davranıyor

Sürekli söyledikleri sözler laf sokmalar ne bilim bi gün iyi bi gün kötü niyetli olmaları
bence bu bizim takıntılı durumumuz ancak bi doktor yardımı ile çözebiliriz.ben gitmyi düşünüyorum iş ortamındada mesela biri alıncak aman küscek diye sürekli kişiligimden ödün veriyorum çok kızıyorum kendime hemde çok.

bence bu bizim takıntılı durumumuz ancak bi doktor yardımı ile çözebiliriz.ben gitmyi düşünüyorum iş ortamındada mesela biri alıncak aman küscek diye sürekli kişiligimden ödün veriyorum çok kızıyorum kendime hemde çok.
Evet aynı durum geçerli bnde de nasıl aşabilirim bunu nasıl güçlü olabilirim bilmiyorum

Normal de çok duygusaldırm zaten İnan’ın kendimi savunurken hemen ağlıyorum

Ben de Seninki kadar olmasa da takılırım insanların ne yaptığına, ne dediğine, ne demediğine. Senin taktığın şeyleri eşin söyleseydi, bu olumsuz olurdu ama ne güzel sana destek bir eşin var.

Kendi ailesinin ne diyeceğini eşin düşünmüyorsa, sen hiç düşünmemelisin. Ki benim harcamalarım hakkında da görümcelerim çok konuşur iyi biliyorum.

Bazen çocukları bile ağzından kaçırıyor. Demek ki aile içinde konuşuluyor. Eşim mesela bir yatırım yaptı ve lüks bir ev parası kaybetti o işten. Biz kirada oturuyoruz. Evden önce işe yatırım yapmak lazım dedi ama olmadı, nasip.

Şimdi görümcelerim onu görmezler ama benim aldığım bir eşya gözlerine batar. Hala kirada olmamızı bana bağlarlar.

Kötü niyetlerinden de değil. İyi olalım isterler ama bunu eleştirerek söylerler.

Ben de bol bol eşime ayıp oldu mu filan derim bir durum olduğunda. O da bu kadar takma der, geçer gider.

Tatile gidip gitmeyeceğiniz yalnızca sizin tasarrufunuzda olan bir durum. Paranız yetiyorsa gidersiniz, bir şey söylerlerse, bu eşini ilgilendirir, seni değil. Eşin de zaten rahat olduğu içim başkaca bir durum yok.

Neden peki neden takıyorsunuz ya. Kim onlar yani. İster soğuk davransın ister sıcak. Bana ne diyeceksin. Ottan çöpten dert yaratmayın kendinize. Yüceltmeyin şu insanları gözünüzde.

Ay okurken ben daraldim ya bu nedir anladigim kadariyla eşiniz arkanizda niye uğraşıyorsunuz ki sizi seven sever sevmeyen sevmez ki napacaksiniz elalemin sevgisi ni allah aşkına eşiniz haklı dertmi yok.ayrıca neden tatile giderken onlardan korkuyorsunuz kuser se kussun kiskanirsa kiskansin ne derse desin ayy gıcık oldum lütfen yapmayın böyle şeyler ya siz bi bireysiniz kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz kimsenin sevgisinede ihtiyaciniz yok esinizle gezin tozun adamı bunaltmayin erkekler tarafindan böyle kadinlar sevilmez kendine güven dişli ol biraz

Normal de çok duygusaldırm zaten İnan’ın kendimi savunurken hemen ağlıyorum
aynı benim gibisiniz.aslında ben bi okadrda sinirli biriyim ama bi okdrda duygusal sokakta yaşlı birini görürüm gözlerim dolar biri bana bağırsın etsin işte müdür vs.hemen ağlamamk için kendmi zor tutarım müdürde aksi biraz buarada :))))

Ay okurken ben daraldim ya bu nedir anladigim kadariyla eşiniz arkanizda niye uğraşıyorsunuz ki sizi seven sever sevmeyen sevmez ki napacaksiniz elalemin sevgisi ni allah aşkına eşiniz haklı dertmi yok.ayrıca neden tatile giderken onlardan korkuyorsunuz kuser se kussun kiskanirsa kiskansin ne derse desin ayy gıcık oldum lütfen yapmayın böyle şeyler ya siz bi bireysiniz kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz kimsenin sevgisinede ihtiyaciniz yok esinizle gezin tozun adamı bunaltmayin erkekler tarafindan böyle kadinlar sevilmez kendine güven dişli ol biraz
bu nasıl bi yorumdur ya.neyine gıcık oldunuz peki rahatsızlık duyduğu elinde olmadan yaptığı bu üzüntüyemi sizin böyle demenizle kesin artık takmaz bravooo

bu nasıl bi yorumdur ya.neyine gıcık oldunuz peki rahatsızlık duyduğu elinde olmadan yaptığı bu üzüntüyemi sizin böyle demenizle kesin artık takmaz bravooo
Benim dememle değil tabiki herkes yorum yapabilir ne var yorumumda siz yazında sizin yorumunuzu görelim ne diceksiniz tatile gitme gorumcene yağ yak kiskandirmami diceksiniz

2017 deki konu 2019 a kadar tasinmis ben de merak ettim konu sahibinin son durumu nedir ruh hali nasil acep? Boyle hisseden insanlarin ortak özelliğidir hem kirmaktan korkar hem yanlış anlasilmaktan.ama kimse kusursuz degildir.bazen herkese oluyor tabi bana da olmuyor degil konu sahibini cok iyi anladım.ama bunu degistirmenin bir yolu yordami var mi bilmiyorum.nasil bir bakis acisiyla yaklasilmali sadece para konusu degil genel manada yani?

Back
X