Kv görümceyle tanışm

Premsesedat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
142
71
13
34
Kızlar merhaba cunartesi günü kv be görümceler bize gelecek annem kardeşim olacak kızlar olcaz yani. Ne önerirsiniz ne giyeyim saçım Nasıl olsun??? Gibi şeyler öneriler misiniz.

İlk tanışma sanırım? Ya da ilk ev ziyareti. Servis vs. yaparken sana engel olmayacak şeyler giy. Topuklular, dar etekler vs. sıkıntı olur. Saçın sade toplu veya açık fönlü vs. olabilir. Bir ev elbisesi triko vs. yumuşak kumaş hoş olabilir.

İlk tanışma hemde ilk ev ziyareti sade olmak istiyorum. Topuklu dar etek giymem. Triko elbise olabilir

Bir pantolon üzerine bluz saçlarını da at kuyruğu yap çok hafif makyaj, çook hafif bi parfüm güzel bir ev ayakkabısı tamam
Tanışmada çok abartma bence dekolteli olma, çok sporda olma çok aşırı düğüne gider gibi de şık olma:)
Saçlarını topla ki serviste falan tabaklara kıl düşme ihtimalin olmasın

Valla kendin nasılsan öyle ol
Hiç öyle kendini değiştirme
Olduğun gibi rahat ve sade

Aa evet iyi düşünmüşsünüz ama toplu bana yakışmıyor bence

ilk tanışmada baharda olmuştu. ben de kısa kollu, oldukça sade tek renk renk bir elbise giymiştim. saçlarım dalgalı, kendi haline bırakmıştım. ayağıma da düz babetler giymiştim. hayırlı olsun canım

Evet Canım onbeş tatilde istemeye gelecekler. Ondan önce bizim eve gelip tanışacaklar bizimle anneler kız kardeşler ve ben olcam.
İlk intiba önemlidir. Çok fazla kokoş olma bence. Yapmacık bir görüntü verirsin kendine.
Olabildiğince doğallığını koru. Bunun altında kendine güven intibası yaratırsın.

Teşekkür ederim :) evet bende sade olmayı düşünüyorum :) kafamda deli sorular

Sade hanımhanımcık olabilirsin sade bir elbise ev gezmelerine giyilebilecek kıvamda olabilir ya da şık bir bluz etek bol pantolonlardan da olabilir yüksek bel falansaçlarınızı nasıl rahat ediyorsanız öyle tercih edin hafif makyaj yeterli evde abartıya gerek yok bol bol ikramlıklar olsun güleryüz herşeyden önce inşallah çok güzel geçer

Kızlar merhaba cunartesi günü kv be görümceler bize gelecek annem kardeşim olacak kızlar olcaz yani. Ne önerirsiniz ne giyeyim saçım Nasıl olsun??? Gibi şeyler öneriler misiniz.

atlet giy, iç çamaşır beyaz. sade renkler her zaman makbuldur. biraz makyaj saçlar temiz olsun. tırnaklar temiz. dişler de temiz olsun. abartmayın

normal pantalon bluz giy..yani misafir ağırlarken ne giyiyorsan öyle giyin..abartmana gerek yok..saçınıda düzleştir işte..yada günlük hayatta nasıl kullanıyorsan öyle yap..

umarım güzel olur teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…