- 17 Aralık 2015
- 142
- 71
- 13
- 34
- Konu Sahibi Premsesedat
Kızlar merhaba cunartesi günü kv be görümceler bize gelecek
annem kardeşim olacak kızlar olcaz yani. Ne önerirsiniz ne giyeyim saçım Nasıl olsun??? Gibi şeyler öneriler misiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kvalide adayın mı yani?Kızlar merhaba cunartesi günü kv be görümceler bize gelecekannem kardeşim olacak kızlar olcaz yani. Ne önerirsiniz ne giyeyim saçım Nasıl olsun??? Gibi şeyler öneriler misiniz.
Evet Canım onbeş tatilde istemeye gelecekler. Ondan önce bizim eve gelip tanışacaklar bizimlekvalide adayın mı yani?
İlk tanışma hemde ilk ev ziyareti sade olmak istiyorum. Topuklu dar etek giymem. Triko elbise olabilirİlk tanışma sanırım? Ya da ilk ev ziyareti. Servis vs. yaparken sana engel olmayacak şeyler giy. Topuklular, dar etekler vs. sıkıntı olur. Saçın sade toplu veya açık fönlü vs. olabilir. Bir ev elbisesi triko vs. yumuşak kumaş hoş olabilir.
Aa evet iyi düşünmüşsünüz ama toplu bana yakışmıyor benceBir pantolon üzerine bluz saçlarını da at kuyruğu yap çok hafif makyaj, çook hafif bi parfüm güzel bir ev ayakkabısı tamam
Tanışmada çok abartma bence dekolteli olma, çok sporda olma çok aşırı düğüne gider gibi de şık olma:)
Saçlarını topla ki serviste falan tabaklara kıl düşme ihtimalin olmasın
İlk intiba önemlidir. Çok fazla kokoş olma bence. Yapmacık bir görüntü verirsin kendine.Evet Canım onbeş tatilde istemeye gelecekler. Ondan önce bizim eve gelip tanışacaklar bizimleanneler kız kardeşler ve ben olcam.
bence cok abartmayın sade ve sık olun, gunluk rutınınızde ne gıyıyorsanız onu gıyın..Kızlar merhaba cunartesi günü kv be görümceler bize gelecekannem kardeşim olacak kızlar olcaz yani. Ne önerirsiniz ne giyeyim saçım Nasıl olsun??? Gibi şeyler öneriler misiniz.
Aa evet iyi düşünmüşsünüz ama toplu bana yakışmıyor bence![]()
Teşekkür ederim :) evet bende sade olmayı düşünüyorum :) kafamda deli sorularilk tanışmada baharda olmuştu. ben de kısa kollu, oldukça sade tek renk renk bir elbise giymiştim. saçlarım dalgalı, kendi haline bırakmıştım. ayağıma da düz babetler giymiştim. hayırlı olsun canım
Kızlar merhaba cunartesi günü kv be görümceler bize gelecekannem kardeşim olacak kızlar olcaz yani. Ne önerirsiniz ne giyeyim saçım Nasıl olsun??? Gibi şeyler öneriler misiniz.
umarım güzel olur teşekkür ederim :)Sade hanımhanımcık olabilirsin sade bir elbise ev gezmelerine giyilebilecek kıvamda olabilir ya da şık bir bluz etek bol pantolonlardan da olabilir yüksek bel falansaçlarınızı nasıl rahat ediyorsanız öyle tercih edin
hafif makyaj yeterli evde abartıya gerek yok bol bol ikramlıklar olsun
güleryüz herşeyden önce inşallah çok güzel geçer
![]()