Kv / Gun / X / Esim

Ne yapicammm :(

• Günden çık

OY: 57 37,5%
  • Güne devam et

OY: 62 40,8%
  • Komsularinla seyrek gorus

OY: 35 23,0%
  • Gorusmeye ayni sıklıkla devam

OY: 50 32,9%

• Ankete Katılan
    152
şimdi ben kendi mi senin yerine koyarak cevaplayayım
1. komşular istemiyorsa onlar söylemeliydi
2. kv emrivakide yapsa hareketlerini sevmesem de bir iki komşunun lafıyla hareket etmem çünkü o benim eşimin annesi
3. ne olursa olsun yalan söylemem
4. bizim gelinimiz anneme böyle birşey yapsa çok kırılırım
5. aynı şekilde eşimde bu şekilde birşey yapsa çok kırılırdım ve anneme böyle demelerine rağmen halen sık sık görüşüyorsa çokta tavır yaparım

Ben de size sunu soylemek istiyorum. Ben kvmi davet etmedim, kendisi zoraki girdi ki bir kac dk evvelinde kendisine soylendi distan kimsenin alinmadigi.
Akabinde x diye nitelendirdigim komsuyla gereksiz sekilde agiz dalasina girdi.
Hadi onu da gectim diger komsularimda haz etmemis.
Buraya kadar normal dimi?
Sonucta toplu bir yasam suruyoruz ve seven sevmeyen anlasan anlasamayan illa ki olacak.
Ki bu daha ilk gorusmeleriydi.

Daha sonra bana dediler sevemedik, edemedik. Ee ben ne yapsaydim ya orda durun ne demek sevemedik mi deseydim? Olabilir kimse kimseyi sevmek zorunda degil ki. Arti ben insanlari neden mecbur birakayim sevmedikleri bir insanla aysa bir gunde olsa ayni ortama sokmaya?? Hem de kendim de istemedigim halde.

Hadi tum bunlari da gectim, kvmi sevmediler elestirdiler diye ben tum bu insanlarla gorusmeyi mi keseyim??

Sadece size yazmiyorum bu cevabi. Fikrinize saygim sonsuz. İnanin ne yapacagimi bilemedim.

Kimseye bir sey yutturmaya calistigim yok. İnsanlar sadece kvmi sevemediklerini ve bir kac huyundan haz etmediklerini ifade ettiler. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil, onlar kvmi sevmediler diye ben de onlarla gorusmeyecek miyim bunu anlayamiyorum???
Sevmek zorunda değil, kv olsa kimse kimseyi, yalnız komşularınızın istememe postacılığını sen yapmayacaktın...... Kv denize yutturmuşsunuz işte eşinize söylediğinizi aynısını kv söyleyin seni yaptığımız günde bende dahil, kimse istemiyor diye

Sevmek zorunda değil, kv olsa kimse kimseyi, yalnız komşularınızın istememe postacılığını sen yapmayacaktın...... Kv denize yutturmuşsunuz işte eşinize söylediğinizi aynısını kv söyleyin seni yaptığımız günde bende dahil, kimse istemiyor diye

o postaciiligi komsularim naasiil yapacakti? Daha bir gun gorusmusler.
Nerdenn bulup da yapacaklardi?

Son dedigini yapamam valla :(

Simdi disaridan kimseyi istemiyolar diyebilssiniz. Keske ilk basta da soyleseydiniz. Daha sonradan cikarmak dogru olmamis Komşulariniz sevmemis olsa dahi. Bende esinizin yerinde olsam bozulurdum siz bozulmazmiydiniz.

o postaciiligi komsularim naasiil yapacakti? Daha bir gun gorusmusler.
Nerdenn bulup da yapacaklardi?

Son dedigini yapamam valla :KK43:
İstemediğini beyan ediyorlardı, söylemesini mi yapamıyorlar. sana mı kaldı söyleme ihalesi,böyle komşu ihalesi yapman eşine ko şunların ilgili davranışında haklı yapar

Ben çok üzüldüm kayınvalideniz adına.aynı şeyı komşularınız kendi annenize yapsa yine aynı şekilde davranır mıydınız????

Soyledim cunku icim hic rahat etmedi. Esime asla yalan soyleme taraftari degilim, pembe de olsa. İcim içimi yedi. Ama yalan soyledigimi bilsin

istedim ama yanlis yapmisim demek ki.
Evlilikte idare etmek kavramı var genelde yeni evliler zamanla öğrenirler sütten dili yana yana :KK14:
İdare etmek için gerçeği saklıyorsun çünkü ilişkileri korumak lazım
Eşimin bilmediği bir sürü olay var mesela kimi ondan saklı kimi idare etmek anlamında yalan içeriyor
Kayınvalidem bana anlatır eşime anlatmaz ona yalan söyler bana doğruyu geçtim eşini oyüzden bir daha durumu idare et için daha çok rahat eder

Ben laf söyletmezdim.Hatta günden ben bile çıkabilirdim .sonuçta eşimin annesi .cidden nasıl böyle çocukça davranabildiniz?

komşuların da seni zor durumda bırakmamak için sana kv deniz sevmedik demeselermiş
ne olacak yani idare etselermiş
komşuların da düşüncesiz kusura bakma.

Ben laf söyletmezdim.Hatta günden ben bile çıkabilirdim .sonuçta eşimin annesi .cidden nasıl böyle çocukça davranabildiniz?

komşuların da seni zor durumda bırakmamak için sana kv deniz sevmedik demeselermiş
ne olacak yani idare etselermiş
komşuların da düşüncesiz kusura bakma.

Ben de sunu anlamiyorum, esimin annesi dahi olsa neden bir seyi direterek yaptirmaya calisiyor? Neden ben onu direttigi seyi kabullenmek zorundayim??? Benim kendime ait ozel alanim olamaz mi?

Nesini sevmemişler kv nin? Çok mu patavatsız?

Bence senin de günden çıkman gerekirdi "bir dahakine katılırım belki bu günde olmak istemiyorum bir insanın kalbi kırıldı sonuçta" demen gayet politik bir cevap olurdu hatta.
Kv ni sevmesen bile onlar komşu, ama kv senin eşinin annesi belki senin de anne diye hitap ettiğin biri..

Biz iş arkadaşlarımızla gün yapardık. Para vermelerde sıkıntısı olan, sürekli sıramızı değişelim diye o ay sıra olan kişiyi arayan biri vardı. Sonraki günlerde ondan gizli yapmaya başladık. Günde ki kimse söylemedi mesela. Sonradan öğrenince de "çekildi artık x abi" deyip geçiştirdik. Bunu anlatmam da bir dahakinde daha uyanık davran diye.. :KK66:

girmek istemesi çok normal bende çok anlaşamam kv ile
ama kimseye de ezdirmem sana yapılsa yada senin annene gelininiz tarafından
yapılsa ne hissedersin sonuçta baştan kimlerin gireceği konuşulur sayısını yada
kimlerin katıldığını bilmeden gün olmaz hiç kabul etmiycektiniz baştan girdikten sonrada
çıkarmıycaktınız eşin haklı annesi sonuçta kendine yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına
yapmamalısınız...

Ben de sunu anlamiyorum, esimin annesi dahi olsa neden bir seyi direterek yaptirmaya calisiyor? Neden ben onu direttigi seyi kabullenmek zorundayim??? Benim kendime ait ozel alanim olamaz mi?
kayınvaliden zaten en başında hatalı
haklısın sen

ama olan olmuşken komsuların da sen üzülme diye hoşlanmadık falan demeseler daha ıyı olurmus

Kayınvalidenize açıklamakla iyi etmişsiniz madem istenmeyen biriydi o grupta da eşinize neden açıklama yaptınız. En başta söylemişsiniz konu kapanmış yok yalan söylediğim için huzursuz oldum doğruyu söyledim felan gerek yok böyle şeylere. erkeklere ne kadar az şey açıklarsanız o kar yani.

Back
X