Seninle aynı durumdayım evime gelmek istediğini söylemiş ama kabul etmek istemiyorum ve düşünmüyorum nasıl her şeyi silip evinize kabul ettiniz ( doğumdan sonra bebeğe rahat bakmak için annemler geldik 1 ay daha buradayız)Kv ile çok saçma sapan şeyler yaşadık. Çocuğumuz olmaması için beddua etti en ağırıma giden o olmuştu. Boşanmamız için haftalarca belki aylarca uğraştı. Aileme küfür etti bana iftira attı. Akrabalarına bizi kötüledi. İstediğini elde edemeyince melek rolünü oynamaya devam etti.
Şimdi bir bebeğim oldu. Kv ye haber vermedik doğumu. Bi akrabadan duymuş aradı bikaç gün sonea. eşime sitem etti filan. Eşim sert çıkınca ağlamaya başladı herzamanki gibi. Sonra da gelmek istedi. Hergün arayıp kendince direktifler veriyor sorular soruyor. Bugün geldi. Sadece 1 dk ya gördü ya görmedi. Başka odada emzirdim ben. Hemen kalktı gitti zaten. Evine gidince eşimi aradı yine. Aklıma geldi de oğlum çorap giydirin çocuğa diyor. Bir dk gördü ama nerde kendince olumsuzluk var toplayıp gitmiş. Gazı mı var ağladı diyor. Ağlama sebebi de emziriyordum memeyi tutamadı. Bikaç saniye mıkırdandı o kadar. Memeyi yandan verin rahat emer diyor. Kvnin iki tane çocuğu var hep söylerdi hiç sütüm gelmedi çocuklarım bir damla süt içmedi diye. Telefonda arayıp şu süt yapar şunu yesin şunu yapsın deyip duruyor. Şöyle emzirmek daha iyi filan diye akıl veriyor. Eşim de dinledi dinledi biz hallediyoruz dedi sonra konuyu değiştirdi. Artık dayanamadım eşime içimden geçen herşeyi söyledim. Zoruma gidiyor beddua ettiği bebeğe karışmaya hakkı yok. Onun annesi benim direktif filan veremez dedim.kvnin Zamanında yaptıklarını söyledim tekrar. Tamam biliyorum haklısın ama bugünkü olayı biraz büyütüyorsun bence dedi. Amacı ne sence dedi. Keyfimi kaçırmak başka ne olacak dedim. Ben dengeyi kurmaya çalışıyorum dedi. Asla dinlemeyeceksin kestirip atacaksın karışmaması için dedim.
Çok canım sıkıldı sizinle paylaşmak istedim.
Ben düşman olamıyorum. Eşime kıyamıyorum sanırım. Tüm bu süreçte hep benim yanımda durdu çünkü. Defalarca rest çekti ailesine. Annesini defalarca geri çevirdi konuşmadı görüşmedi.Seninle aynı durumdayım evime gelmek istediğini söylemiş ama kabul etmek istemiyorum ve düşünmüyorum nasıl her şeyi silip evinize kabul ettiniz ( doğumdan sonra bebeğe rahat bakmak için annemler geldik 1 ay daha buradayız)
Ben büyük olayar yaşadım hatta konum var sana yapılanların aynısınhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanmali-mi.1160869/Ben düşman olamıyorum. Eşime kıyamıyorum sanırım. Tüm bu süreçte hep benim yanımda durdu çünkü. Defalarca rest çekti ailesine. Annesini defalarca geri çevirdi konuşmadı görüşmedi.
Yoksa o kadar nefret ediyorum ki o kadından.
Eşimi aradı eşim telefonu duymadı. Kapandı ardından tekrar aradı. Eşim başka odadaydı yine duymadı. Gelince annem aramış deyip aradı. Kvnin ilk sorduğu sessizde mi kuşlanıyorsun telefonunu niye açmadın oldu.
Takıntılı eski sevgili gibi davranıyor bu hep böyle.
Bir keresinde iki sene filan önce eşimle akşama doğru yattık uyumuşuz ikimiz de. Kv eşime mesaj atmış. Mesajda da bi plandan bahsediyor anlatmış anlatmış sonuna da görüşürüz anneciğim yazmış. Uyuduğumuz için eşim mesajı okumadı doğal olarak. On dk sonra aynı mesajı kopyalayıp bana atmış. Oğluma yazdım da açmadı yazmış sonra da. Neyse biz uyandık. Ben mesajı okudum bişey yazmadım. Anında beni aradı. Mesajlarıma cevap vermiyorsunuz ne yapıyordunuz diye. Uyuyorduk dedim.
Eşimi hep sevgilisi olarak filan gördü. Zamanında kabullenmek istemiyordum ama aramızın bozulma sebebi de mutluluğumuzu kıskanmasıydı zaten.
Benden uzak olsun istiyorum ama hep bi şekilde yüzsüzce kendine alan yaratıyor. En son eşim telefonda tersledi arama beni deyip suratına kapatmıştı. Şimdi çocuğumuz oldu yine kendine alan yarattı. Bu arada benim annem hayatta değil. Bebeğimize eşimle ben yalnız bakıyoruz. Destek olacağına halen fitne fesat peşinde.
Sen nasıl uzak tutmayı başarıyorsun?
Eşiniz telefonu hoparlöre almadan konuşup konuştuklarının hiçbirini de size anlatmasın. Böylece sorun çözülür. Sormayın ne dedi diye.Kv ile çok saçma sapan şeyler yaşadık. Çocuğumuz olmaması için beddua etti en ağırıma giden o olmuştu. Boşanmamız için haftalarca belki aylarca uğraştı. Aileme küfür etti bana iftira attı. Akrabalarına bizi kötüledi. İstediğini elde edemeyince melek rolünü oynamaya devam etti.
Şimdi bir bebeğim oldu. Kv ye haber vermedik doğumu. Bi akrabadan duymuş aradı bikaç gün sonea. eşime sitem etti filan. Eşim sert çıkınca ağlamaya başladı herzamanki gibi. Sonra da gelmek istedi. Hergün arayıp kendince direktifler veriyor sorular soruyor. Bugün geldi. Sadece 1 dk ya gördü ya görmedi. Başka odada emzirdim ben. Hemen kalktı gitti zaten. Evine gidince eşimi aradı yine. Aklıma geldi de oğlum çorap giydirin çocuğa diyor. Bir dk gördü ama nerde kendince olumsuzluk var toplayıp gitmiş. Gazı mı var ağladı diyor. Ağlama sebebi de emziriyordum memeyi tutamadı. Bikaç saniye mıkırdandı o kadar. Memeyi yandan verin rahat emer diyor. Kvnin iki tane çocuğu var hep söylerdi hiç sütüm gelmedi çocuklarım bir damla süt içmedi diye. Telefonda arayıp şu süt yapar şunu yesin şunu yapsın deyip duruyor. Şöyle emzirmek daha iyi filan diye akıl veriyor. Eşim de dinledi dinledi biz hallediyoruz dedi sonra konuyu değiştirdi. Artık dayanamadım eşime içimden geçen herşeyi söyledim. Zoruma gidiyor beddua ettiği bebeğe karışmaya hakkı yok. Onun annesi benim direktif filan veremez dedim.kvnin Zamanında yaptıklarını söyledim tekrar. Tamam biliyorum haklısın ama bugünkü olayı biraz büyütüyorsun bence dedi. Amacı ne sence dedi. Keyfimi kaçırmak başka ne olacak dedim. Ben dengeyi kurmaya çalışıyorum dedi. Asla dinlemeyeceksin kestirip atacaksın karışmaması için dedim.
E adam daha ne yapsın söyleyeceğini söylemiş. Biraz daha üstüne giderseniz patlar bu adam demedi demeyinKv ile çok saçma sapan şeyler yaşadık. Çocuğumuz olmaması için beddua etti en ağırıma giden o olmuştu. Boşanmamız için haftalarca belki aylarca uğraştı. Aileme küfür etti bana iftira attı. Akrabalarına bizi kötüledi. İstediğini elde edemeyince melek rolünü oynamaya devam etti.
Aynen. Sonra da canım anam güzel anam diyecek. Adamın üzerine gittikçe bıkkınlık psikolojisi ile annesini savunmaya başlar.E adam daha ne yapsın söyleyeceğini söylemiş. Biraz daha üstüne giderseniz patlar bu adam demedi demeyin
Aynen. Eski konuları açmak karşı tarafa KİNDAR imajı veriyor. KV akıllı davranıp saf ayağına yattığı için yakında oğlu annesini dinlemeye baslarAynen. Sonra da canım anam güzel anam diyecek. Adamın üzerine gittikçe bıkkınlık psikolojisi ile annesini savunmaya başlar.
3 ihtimal var. Ya konu Sahibi yine aradı da ne dedi diye sorup duyunca da kızıyor ya da eşi patavatsız. Annesi ne dese hem anneye kızıp hem de eşe yetiştiriyor. Veya telefon hoparlörde. Çözüm de basit.Sİz görüşmüyorsunuz hakli olarak
eşinİzde size hak vermis
Çocuğu illa gormek istiyorsa esiniz gostersin diger odada sonra evine donsun
Siz irtibat kurmayin yine.
Ama o da ne saf atağına yatmış. Öyle beddualardan sonra en Ufak şeye kadar merak edip soruyor telefonda. Tam dizi çekmelik kaynana.Aynen. Eski konuları açmak karşı tarafa KİNDAR imajı veriyor. KV akıllı davranıp saf ayağına yattığı için yakında oğlu annesini dinlemeye baslar
annesinden tamamen vazgeçmesini bekliyor olmasın3 ihtimal var. Ya konu Sahibi yine aradı da ne dedi diye sorup duyunca da kızıyor ya da eşi patavatsız. Annesi ne dese hem anneye kızıp hem de eşe yetiştiriyor. Veya telefon hoparlörde. Çözüm de basit.
Kim annesini silebilir ki. Hayal dünyasında yasamak gibi bir şey buannesinden tamamen vazgeçmesini bekliyor olmasın
Sıfır ihtimali yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?