- 8 Aralık 2015
- 805
- 843
- 23
Mrb kv ile cok sikintilarim oldu olmaya da devam ediyor cok yakin oturuyoruz ve ortak site gorevlisinin esiyle aram iyidir.Onun kucuk oglu benimkiyle yasit olunca oyun icin surekli sitenin bahcesindeydik bir donem sonra benimki krese baslayinca gorusmelerimiz azaldi.Bi kac kere bos bulunup ona kv ile ilgili konusmustum cok sinirliydim cunku o an birine anlatma ihtiyacı duydum tabi eski konulardan da bahsettim.Cok ozel olmasa da ona kv nin lohusayken yaptiklarini,cocuga bakmak istemeyisi gibi seylerden bahsettim.Zaten onun da sahit oldugu seyler oldu.Eskisi kadar olmasa da arada yine görüşürüz bi kahve iceriz.Ama son donemde cok yuz vermiyorum cunku herseyi sorar oldu gordugunde.Nereye gidiyorsun ne aldin gibi sorular ve surekli merak icinde.Biliyorum hata ettim ona yuz vermekle.Sorunum su ki ben pismanim neden anlattim bilmiyorum burda bi yakinim yok isinde gucunde bir insanim o donem izindeydim sitede cocuklar oynarken ister istemez sohbetlerimiz oluyordu.Ben insan ayirmam ama ne isim vardi onunla konustum diye sinir oluyorum kendime.Simdi bazı seylerden dolayi pismanim icim icimi yiyor baskasina paylaşır mi apartmandaki komsulari pek sevmem zaten dedikodu kazani.Bir keresinde onu uyarmistim bak kv ile ilgili yorum yaptim konuştuk ettik ama sonucta esimin annesi lutfen aramizda kalsin diye uyardim.Yok cnm kimseye demem filan dedi.
Kv de onunla sohbetlerimi gorunce o da onunla samimi oldu evinden cikmiyor.Kv ye anlatacagindan korkmuyorum ama keske anlatmasaydim..malzeme vermeseydim.
Yazip rahatlamak istedim kizlar.Yapacak birsey yok artik zaten kv ye yakin diye evimden de sogudum konu komsu desen iyice uyuz.Bi de bu pismanligim girdi isin icine iyice bu ortamdan uzaklasasim var.
Kv de onunla sohbetlerimi gorunce o da onunla samimi oldu evinden cikmiyor.Kv ye anlatacagindan korkmuyorum ama keske anlatmasaydim..malzeme vermeseydim.
Yazip rahatlamak istedim kizlar.Yapacak birsey yok artik zaten kv ye yakin diye evimden de sogudum konu komsu desen iyice uyuz.Bi de bu pismanligim girdi isin icine iyice bu ortamdan uzaklasasim var.