- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dertleşmek istemişsin paylaşmışsın.Olur böyle şeyler ama yine de bundan sonra herkesle herşeyini paylaşma.Tanıdığın güvendiğin bi dostun yakının olsun yeter.Kimseyi de iyice tanıyıp etmeden herşeyi konuşma.Gidip kayınvalidene de anlatırsa,yaptıklaırnı anlattım de geç bunaltmıştın beni de geç.Takılma.Mrb kv ile cok sikintilarim oldu olmaya da devam ediyor cok yakin oturuyoruz ve ortak site gorevlisinin esiyle aram iyidir.Onun kucuk oglu benimkiyle yasit olunca oyun icin surekli sitenin bahcesindeydik bir donem sonra benimki krese baslayinca gorusmelerimiz azaldi.Bi kac kere bos bulunup ona kv ile ilgili konusmustum cok sinirliydim cunku o an birine anlatma ihtiyacı duydum tabi eski konulardan da bahsettim.Cok ozel olmasa da ona kv nin lohusayken yaptiklarini,cocuga bakmak istemeyisi gibi seylerden bahsettim.Zaten onun da sahit oldugu seyler oldu.Eskisi kadar olmasa da arada yine görüşürüz bi kahve iceriz.Ama son donemde cok yuz vermiyorum cunku herseyi sorar oldu gordugunde.Nereye gidiyorsun ne aldin gibi sorular ve surekli merak icinde.Biliyorum hata ettim ona yuz vermekle.Sorunum su ki ben pismanim neden anlattim bilmiyorum burda bi yakinim yok isinde gucunde bir insanim o donem izindeydim sitede cocuklar oynarken ister istemez sohbetlerimiz oluyordu.Ben insan ayirmam ama ne isim vardi onunla konustum diye sinir oluyorum kendime.Simdi bazı seylerden dolayi pismanim icim icimi yiyor baskasina paylaşır mi apartmandaki komsulari pek sevmem zaten dedikodu kazani.Bir keresinde onu uyarmistim bak kv ile ilgili yorum yaptim konuştuk ettik ama sonucta esimin annesi lutfen aramizda kalsin diye uyardim.Yok cnm kimseye demem filan dedi.
Kv de onunla sohbetlerimi gorunce o da onunla samimi oldu evinden cikmiyor.Kv ye anlatacagindan korkmuyorum ama keske anlatmasaydim..malzeme vermeseydim.
Yazip rahatlamak istedim kizlar.Yapacak birsey yok artik zaten kv ye yakin diye evimden de sogudum konu komsu desen iyice uyuz.Bi de bu pismanligim girdi isin icine iyice bu ortamdan uzaklasasim var.
Hayir bu karsi komsum da olsaydi ona da yuz vermiş olurdum. cunku devaminda surekli sorular merak etmelere maruz kaldim bu sebeple yuz verdim cumlesini kullandim.Allahaskina durduk yere insan ayrimi yapıyorsunuz diye konuyu baska yere cekmeyinKv hakkında konuştuğunuz kişi site görevlisinin eşi konumunda olmasaydı ona yüz vermiş olmayacaksınız sanırım. zaten bu şekilde düşündüğünüz birine neden ailevi sorunlarınızı anlattınız ki?
İnsan ayrımı yapmışsınız. Hiç hos bir şey degil bu.
Evet memnun degilim cunku kv ile ayni sitede oturuyoruz ve onun yuzunden konu komsudan uzak durdum yillardir cunku bir kv ye konuyorlar bir bana o sebeple mesafeli durdum komsu profilinin hepsi kotu degil ama detay veremeyecgim seyler var burda desifre olmamak icin yazmiyorum olur da tanidik çıkar.Acikcasi zaten burda oturmak ta istemiyorum bunun benim kötü olmamla ne alakasi var anlayamadim?Ben birine dertleştim ve pismanim çünkü malzeme verdim ardi ardina meraklar sorulara maruz kaldim sonrasinda.Dahasi o kisi kv ye anlatir korkum da yok sadece keske anlatmasaydim zaten konu komsu dedikodu girla gidiyor bi de beni malzeme eder diye rahatsiz oldum olay bu.Ayrim yapiyorsunuz bu kelimelerinizden belli.
Ustelik komsulariniz kayinvalideniz site gorevliniz kimseden memnun degilsiniz herkes mi kotu cevrenizde.
Size kotu demedim cevrenizde herkesmi kotu dedim eger memnun degilseniz bu denli neden hala sevmedigiz bir ortamda yasiyorsunuz.Istediginiz gibi komsuluk bile kuramiyorsunuz kayinvalidenizle baglantilari var diye.Evet memnun degilim cunku kv ile ayni sitede oturuyoruz ve onun yuzunden konu komsudan uzak durdum yillardir cunku bir kv ye konuyorlar bir bana o sebeple mesafeli durdum komsu profilinin hepsi kotu degil ama detay veremeyecgim seyler var burda desifre olmamak icin yazmiyorum olur da tanidik çıkar.Acikcasi zaten burda oturmak ta istemiyorum bunun benim kötü olmamla ne alakasi var anlayamadim?Ben birine dertleştim ve pismanim çünkü malzeme verdim ardi ardina meraklar sorulara maruz kaldim sonrasinda.Dahasi o kisi kv ye anlatir korkum da yok sadece keske anlatmasaydim zaten konu komsu dedikodu girla gidiyor bi de beni malzeme eder diye rahatsiz oldum olay bu.
Ah cnm esimi ikna etmek oyle zor ki burda yasamak istemedigimi defalarca soyledim tamam dedi bikac aya satariz evi dedi ama inanasim gelmiyorSize kotu demedim cevrenizde herkesmi kotu dedim eger memnun degilseniz bu denli neden hala sevmedigiz bir ortamda yasiyorsunuz.Istediginiz gibi komsuluk bile kuramiyorsunuz kayinvalidenizle baglantilari var diye.
Mrb kv ile cok sikintilarim oldu olmaya da devam ediyor cok yakin oturuyoruz ve ortak site gorevlisinin esiyle aram iyidir.Onun kucuk oglu benimkiyle yasit olunca oyun icin surekli sitenin bahcesindeydik bir donem sonra benimki krese baslayinca gorusmelerimiz azaldi.Bi kac kere bos bulunup ona kv ile ilgili konusmustum cok sinirliydim cunku o an birine anlatma ihtiyacı duydum tabi eski konulardan da bahsettim.Cok ozel olmasa da ona kv nin lohusayken yaptiklarini,cocuga bakmak istemeyisi gibi seylerden bahsettim.Zaten onun da sahit oldugu seyler oldu.Eskisi kadar olmasa da arada yine görüşürüz bi kahve iceriz.Ama son donemde cok yuz vermiyorum cunku herseyi sorar oldu gordugunde.Nereye gidiyorsun ne aldin gibi sorular ve surekli merak icinde.Biliyorum hata ettim ona yuz vermekle.Sorunum su ki ben pismanim neden anlattim bilmiyorum burda bi yakinim yok isinde gucunde bir insanim o donem izindeydim sitede cocuklar oynarken ister istemez sohbetlerimiz oluyordu.Ben insan ayirmam ama ne isim vardi onunla konustum diye sinir oluyorum kendime.Simdi bazı seylerden dolayi pismanim icim icimi yiyor baskasina paylaşır mi apartmandaki komsulari pek sevmem zaten dedikodu kazani.Bir keresinde onu uyarmistim bak kv ile ilgili yorum yaptim konuştuk ettik ama sonucta esimin annesi lutfen aramizda kalsin diye uyardim.Yok cnm kimseye demem filan dedi.
Kv de onunla sohbetlerimi gorunce o da onunla samimi oldu evinden cikmiyor.Kv ye anlatacagindan korkmuyorum ama keske anlatmasaydim..malzeme vermeseydim.
Yazip rahatlamak istedim kizlar.Yapacak birsey yok artik zaten kv ye yakin diye evimden de sogudum konu komsu desen iyice uyuz.Bi de bu pismanligim girdi isin icine iyice bu ortamdan uzaklasasim var.