Kv her sene aynı şeyi yapıyor!

Yok yaaa gercekten değil
Bize geldiğinde de yapıyor aynı şeyi
Evimize girer girmez burnunu çeker ağlıyor gbi yapar
Elini ağzına koyar banyoya girer:))))))
Hep ona üzüleceksin ağlama anne falan diyeceksin
Ayy çok zor birsey ya her çeşit insan var işte Allâh kolaylik versin kardes:KK50:

Ah canım ya.
İlkinden sonra ikinci de yine aile anne sorunları.
Kaderin değişir inşallah canım, eşinle bu konuları konuşup yüz göz olmayın tecrübe etmişsin dir zaten diğer evliliğinde.
İnş zamanla yola gelir annesi de.

Ah canım ya.
İlkinden sonra ikinci de yine aile anne sorunları.
Kaderin değişir inşallah canım, eşinle bu konuları konuşup yüz göz olmayın tecrübe etmişsin dir zaten diğer evliliğinde.
İnş zamanla yola gelir annesi de.
Eşimle sorunumuz yok allaha şükür
Diğer eşimle konusmazdık bile evi terk eder giderdi
Şimdiki eşim en azından ailesinin ne oldugunu biliyor ve yanımda :)

Kızlar selam
Her anneler gününde eşimle sabah annesini ariyoruz.
Her aradıgımızda beş karış suratla acıyor telefonu, eşim anne nasılsınn dedikten snr annesi sessiz kalıyor bi süre.
Eşim anne orda misin deyince de konusamycam kapatıyorum diyor
( konusmayacaksan neden acıyorsun teli)

Eşim anneler günün kutlu olsun anne deyince yine sessiz kalıyor, burnunu çekiyor ağlamaya baslıyor yani biz ağladıgını sanıyoruz buraya oyle yansıyor
Eşim de neden ağlıyorsun anne diyor
Sen de evlat sahibi olursan anlarsın
Anneyi bırakıp gtmek neymiş görürsün
Allah sana da yasatırsa sen de anlarsın gbi sinir bozucu söylemlerde bulunuyor.
Ya hep böyle hep bi duygu sömürüsü hep bi ağlama modu.
Eşim cok cddiye almadi ki annesi ağlıyor gbi yaptıkca güldü eşim.
Hep gelirsin diye bekledim , yolunu gözledim , sen de beni bırakıp gttin benim hayatta kimseye güvenim kalmadı diyor.
Eşim de sen gel anne kapımız acık biz calısıyoruz sen cık gel falan deyince, ben anneyim bu gğne kadar sana hep fedakarlık yaptım bundan snr sen yapacaksın sen evlatsın diyor annesi.
Kadını boğasım geldi ama ben de aldım telefonu kutladım anneler gününü.
Ama kac saattir sinirden kalbim carpıyor.
Hep acındırma hep rol annesinden bıktım artık

boşveeeer başka şehirde yaşıyosunuz daha ne istiyosun.. arad bi telefonla sinirini bozmakla kalsın yeter. ben bıktım sürekli tepemde yakın oturuyoruz ve her türlü ajitasyonunu her gün çekiyorum düşün üstüne eşimle kavga ediyorum en ufak bi şikayetimde. telefonu dinle vekapat iyi olmuş oğlunu aldım de içinden. bunu mu takıyosun şükret haline

boşveeeer başka şehirde yaşıyosunuz daha ne istiyosun.. arad bi telefonla sinirini bozmakla kalsın yeter. ben bıktım sürekli tepemde yakın oturuyoruz ve her türlü ajitasyonunu her gün çekiyorum düşün üstüne eşimle kavga ediyorum en ufak bi şikayetimde. telefonu dinle vekapat iyi olmuş oğlunu aldım de içinden. bunu mu takıyosun şükret haline
valla yakın olmak cok fena hakıkaten
allah kolaylıklar versın
ben arada bıle dayanamıyorum

Back
X