Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya timsah gözyası tabıkı deBunların hepsi rol, timsah gözyaşları... Dün birebir yaşadım bu sahneleri.. Takma kafana..
seneye ben de aramayacagımeceezgi ha ha aynısından bende de vaaaaar.
ama ben hiç prim vermem bu tarz duygu sömürülerine.
eşim ilk zamanlar çok üzülürdü, şimdi o da çok takmıyor.
çünkü dediğin gibi, memnun etmek de mümkün değil ki, aslında onlar istedikleri yaşamı yaşıyorlar, geziyorlar, kendi çevrelerinde oturuyorlar, benim kv nin kp den kalma maaşı var...
ama istiyorlar ki evlatları da hep onlarla ilgilensin.
ama hayat öyle değil, zamanında onlar da kendi kv leri veya anneleri ile aynı şeyi yaşamışlar aslında, çünkü mümkün değil bu isteklere yetişmek.
ben dün kv yi aramadım, aklıma gelmedi açıkçası.
zaten kendi annemi de çok geç aradım.
ama hepsi alıştı bu duruma, darıldıklarını sanmıyorum.
valla ben he bile demıyorumHe diyin geçin kimsenin enerjinizi sömürmesine izin vermeyin!
seneye ben de aramayacagım
benım eşim de eskiden üzülürdü
sizinkının kalma maası varmıs
bızımkının kendı maası var
kocası da aylık 10 bın cıvarı para alır
bize evlenırken 2 sene once 10 bın tl para verdıler ( hersey dahil)
kv her telefonda ayyyy hala odeyemedık borcumuz hala bıtmedı falan der
gecenlerde dişi ağrıyuormus, diş hekımıne gidemıyormus eşim de ihmal etme falan dedi,
kv diyor ki annecim hala senın düğün borcunu oduyoruz nasıl gıdeyım dedı:)))
ben de esıme dedım kı sor da annene ne kadar kalmıs borcları bız destek cıkalım yazık dedım
hep boyle yapıyor bize gelıyor siizn dolabınız cok guzel , sizin tv nız cok guzel
ben alamam kı ay nasıl alayım yavrum der
eşim bikere parfum almıs annesıne pahalı b ır marka
annesı hala her gorusmemızde der ki, parfumu hıc kullanmıyorum aayyyyy bıterse valla ben nasıl alırım aynısından vıdıbvıdıdıjeoıjewoıew
salak salak konusur
evet aynennnha ha, aynısı ya bu kadar olur.
benim kv nin de kendi malı mülkü var, ama kirada oturuyor,
gel sat sana ev alalım diyoruz yanaşmıyor.
ama hep ay sizin eviniz ne güzel eşyalarınız ne güzel muhabbeti, istese bizimkinden çok güzellerini alabilecekken.
Ben de boyle sinir oluyorum.
Anneler günü iste ne güzel mutlu olun, evlatlarınız arayınca tebessümle karşılayın, telefon kapatınca agliyon mu duygusala mi bağlıyon napiyosan sonra yap.
Güzel günü moral bozukluğuyla süslemesinler.
Ses tonunu düşürünce, ağlayinca daha çok insanın içi acımıyor sadece bu günde bile karşı tarafın motivasyonunu düşürüyorlar.
Sagolun canlarım deyip kapatacak. Bitti.
evet ya timsah gözyası tabıkı de
sen oğlunun hiçbir ihtiyacı oldugu zamanda yanında olma
yok gbi davran
evlenırken bıle tek basına bırak
oğlunun evını 3 ay snr gel gormeye
gelırken de bir paket turk kahvesı al gel
:))) snr ağla ağla dur
ben cok sınır oluyorum
bir kere bize ilk geldıgınde 2 gun kaldı, 2 gun boyunca agladı gozlerı hep ıslak gezdı.
gorumcemle aynı evde yasıyorlar
gorumcem arıyor annesını sureklı anne napıyorsunuz falan dıyor , bu telefonda aglıyor
gorumce de en sonunda sen bırdaha oraya asla gıdemezsın napıyor bunlar sana yaaa dedi
düşünebiliyor musun,
ben artık catladım kvalıdeyı dolastırıcaktık dısarı cıkmaya hazırlanıyorduk
sen neden sureklı aglayıp karsı tarafa benı mahcup edıyorsun dedım
yook bırsey annecim dıyor
bu kadını hep boğasım gelıyor
eşimin üstunde de hep psıkolojık baskı kuruyor
eşim zaten artık cok aramıyor cok da gtmıyor
hediye gönderıyorum hanımefendiİyi de neden boğasınız geliyor anlamadım ne yaptı bu kadın size? siz telefonu alıp konuşmuyor musunuz güzel sözler demiyor musunuz kadına hiç ne kadar yakışıksız laflar ediyorsunuz duygu sömürüsüymüş falan. Kendi anneniz hiç mi duygulanmıyor ayrıca anladığım kadarıyla kadın uzakta yaşıyor size bir şey yaptığı yok yanında istiyor olabilir ne var yani çok acımasızsınız yani. Yanında olmasanız bile bir hediye birey gönderip gönlünü alabilirsiniz. Benim annemde öyle sesi bozulur hemen ağlamaklı olur yani ayrı şehirlerdeyiz.
burcu ne sizinkininha ha telefonu kapatınca ağlamıyor ki, gülüş cümbüş.
yani artık huy mu ediniyorlar bunu, çok da kötü niyet yüklemiyorum ben ama, benim kv de çok sever ah şu sıkıntıyı çekiyorum, of şu sıkıntıyı çekiyorum diye.
benim oğluma bakmaya geldiğinde, memlekette bir düğün var, işte x'e bakmıyor olsaydım giderdim, çok üzüldüm falan dedi. eşim de götüreyim ben seni dedi, sonra da çok ısrarcı oldu bu konuda.
meğer benim kv zaten gitmek istemiyormuş
diğer ağladığı konular da öyle, kendi kararlarının sonucu ama sanki onun elinde değilmiş gibi tavırlar içinde...
İyi de neden boğasınız geliyor anlamadım ne yaptı bu kadın size? siz telefonu alıp konuşmuyor musunuz güzel sözler demiyor musunuz kadına hiç ne kadar yakışıksız laflar ediyorsunuz duygu sömürüsüymüş falan. Kendi anneniz hiç mi duygulanmıyor ayrıca anladığım kadarıyla kadın uzakta yaşıyor size bir şey yaptığı yok yanında istiyor olabilir ne var yani çok acımasızsınız yani. Yanında olmasanız bile bir hediye birey gönderip gönlünü alabilirsiniz. Benim annemde öyle sesi bozulur hemen ağlamaklı olur yani ayrı şehirlerdeyiz.
hediye gönderıyorum hanımefendi
ve de arıyorum
duygulandıgı falan yok
ben kac senedır tanıyorum
duygulanan ınsan oğlu evlenırken bir gram destek olur deıl mı
benım eşim ist dan bursaya geldı evlılık için
gelişi iş dolayısı ıle cok ani oldu ve hazırlıksız geldı
maddı anlamda
2 aya yakın bızım evde kaldı ailem kapısını actı eşime o zaman nısanlı idik
bursa ayrı bır ev ayrı bır duzen kurdu oğluuu
eşim o zamanlar o kadar üzülürdü ki ben evlılık asamasındayım ne annem ne babam bır kere olsun aramadı dıye
siz ne sıkıntılar cektıgımızı bılmıyorsunuz
bu kadar duygusal bır kadınsa eğer , anne olarak düğün hazırlıgı asamasında gelır işin bi ucundan tutardı değil mi?
eksiğimiz gediğimiz ne bakardı.
bir tanecik oğlum dıye uzaktan aglamak kolay........
gelırken oğlunun evine ben kendımı gectım en azından oğluna bır gomlek al, bir kazak al gonul almak ıcın ama yok
hep biz alacagız hep biz vereceğiz , hep biz ona uzuleceğiz
gecen yaz eşim 5 ay işsiz kaldı , evimiz kiraydı ,
bir 100 tl dahi çıkartıp yollamadılar
annelik bu mu acaba ?
telefonun diğer ucunda ben de aglıyor gbı numara cok kolay yaparım ama kızını oğlunu sevenm bır anne boyle olamaz
benım de annem var hiç de aglamaz ama her sekılde bızı düşünür , bunu da asla dıle getırmez
karsımda sürekli ağlayan sizlayan ben oğluma cok emek verdım dıyen bır anne var
onu dr a götürdüm diyen , okurken ıstedıgı her kıyafetı aldım , okuttum dıyen bır anne var
eğer anne baba olacaksan bunları zaten yapacaksın değil mi?
onu doktora goturdugunju fedakarlık olarak goren bır anneden bahsedıyoruz