Kv her sene aynı şeyi yapıyor!

Ohh ne güzel en azından eşin çok gitmiyormuş canım boşver.
Bizde dün 5 gibi felan aradık evde yok. Üvey kardeşinin yanında kalmış. Acıtasyon yapmış yine hastayım yalnızım felan diye. Oğlu ona bakmıyormuş gibi davranıyor güya kızının evine de rahatsızlık veririm diye gitmiyormuş. Bu arada Ne kadar alışveriş merkezi varsa geziyor o zmn hiç hasta değil. Sosyata pazarlarını geziyor hiç hasta değil. Kuaföre gitmeye hasta değil, Tek başına yemeklere gitmeye hasta değil. Bizim geleceğimiz günler ne hikmetse hep hasta.
Gömlek aldık güzelce, tabi gittiğimiz akrabasına da çiçek yaptırdık ayıp olmasın diye. Bir tavırlar bir surat asmalar. Gırtlağına yapışası geliyor insanın inan ki. Televizyonu hiç görmemiş gibi gözünü ayıramadan izliyor felan bizim hediyeyi atmış bi köşeye. Hiç bana demiyor sende anne adayısın seninde anneler günün kutlu olsun felan diye. Ev sahibi beni de kutladı felan, ters ters bakıyor kadına. Bekledim de gelmediniz konuşmalarına başladı bi ara dedim ki keşke evinde bekleseydin bizi. Ev sahibi baktı tabi acayip acayip bi kv'ye bi bana. Şakayla karışık laf soktular kv'ye hep burda zaten nüfusumuza alıcaz diye. Gözleri doluyormuş gibi kendini zorluyor. Odaya gidiyor 5 dakika gelmiyor felan. Eşim annesine noldu neyin var neren ağrıyor felan diye soruyor hemen. Ayy kötü bi tiyatro oyunu izliyor gibiydim dün. Sinirlerim bozuldu anlatırken bile.
aynı seylerı yasıyoruz ıste , bizimki de böyle
evet sizi evınde bekleseymıs kı siz incelık yapıp gttıgınız eve bıle hedıye almıssınız
amacları ne anlamıyorum cidden
benımkı de cok sosyal bır kadın
bisiklete bın me grubu var, platyes yapar, zaten ıncecık yırtık kot falan gıyer
hergun baska bır yerde kahvaltı organızasyonları var

ama bize gelır denız otobusu le yolcu ederız onu, bınerken ayyy ınsallah koltugumu bulurum
ayyy insallah ordan eve gıdebılırım
ayyy ben cok salak saf kadınım , insallah basıma bırsey gelmez falan der :)))

anasının gözü ama hep ezik modda , bı bası agrır yarım saat onu anlatır bı abartı bı abartı

Kızlar selam
Her anneler gününde eşimle sabah annesini ariyoruz.
Her aradıgımızda beş karış suratla acıyor telefonu, eşim anne nasılsınn dedikten snr annesi sessiz kalıyor bi süre.
Eşim anne orda misin deyince de konusamycam kapatıyorum diyor
( konusmayacaksan neden acıyorsun teli)

Eşim anneler günün kutlu olsun anne deyince yine sessiz kalıyor, burnunu çekiyor ağlamaya baslıyor yani biz ağladıgını sanıyoruz buraya oyle yansıyor
Eşim de neden ağlıyorsun anne diyor
Sen de evlat sahibi olursan anlarsın
Anneyi bırakıp gtmek neymiş görürsün
Allah sana da yasatırsa sen de anlarsın gbi sinir bozucu söylemlerde bulunuyor.
Ya hep böyle hep bi duygu sömürüsü hep bi ağlama modu.
Eşim cok cddiye almadi ki annesi ağlıyor gbi yaptıkca güldü eşim.
Hep gelirsin diye bekledim , yolunu gözledim , sen de beni bırakıp gttin benim hayatta kimseye güvenim kalmadı diyor.
Eşim de sen gel anne kapımız acık biz calısıyoruz sen cık gel falan deyince, ben anneyim bu gğne kadar sana hep fedakarlık yaptım bundan snr sen yapacaksın sen evlatsın diyor annesi.
Kadını boğasım geldi ama ben de aldım telefonu kutladım anneler gününü.
Ama kac saattir sinirden kalbim carpıyor.
Hep acındırma hep rol annesinden bıktım artık
böyleleri hep musibetlere davetiye çıkarıyor böyle şükürsüzlükleriyle

Herkesin evladı yakınında kutluyorsa özeniyordur, duygulanıyordur. Bence normal
Eşin de sorun etmiyor hem

evet bu tarz kişileri tanımayanlar @dejavu_one gibi düşünebiliyorlar.
yaşlı kadın, anne, bir de duygusalsa hakkıdır diyorlar.

ama alt tarafı öyle değil.
kaldı ki sizin kv nizi bu önerileri yaparak memnun etmek de mümkün değil.
memnun olmak istemeyen, hayatı bu şekilde yaşayan kişiler bunlar.
biz kv nin eskiden her üzüldüğü şeye, şöyle yapalım böyle yapalım diye çözüm önerileri ile giderdik.
sonra baktık ki, hiç birini beğenmiyor ama sızlanmaya da devam ediyor.
ne yapabilirsiniz ki bundan sonra :)
evet işte ben de bu sekılde dusunuyorum
bir de iş ağlamaya gelınce yaslı oluyorlar
diğer durumlarda bızden gencler:)

Evladının ayrı bir birey değil de kendi malı olduğunu zanneden anne tavrı işte. Tabi ki bir gün bırakıp, gidecek, kendi hayatını yaşayacak... En normali, sağlıklısı bu ama anne sağlıklı düşünmeyince ortaya hayırsız, annesini terk etmiş evlat profili çıkıyor tabii. Eşiniz ciddiye almıyormuş, size ne oluyor ki? Yapmanız gerekeni yapmış, aramışsınız işte. Eşinizle aranızda bir gerginlik yaratmadığı sürece bu tip şeyleri sallamayın. Yoksa ona sinirlen, buna kafayı tak derken boş yere sinir harpleriyle geçer ömür.

aynı seylerı yasıyoruz ıste , bizimki de böyle
evet sizi evınde bekleseymıs kı siz incelık yapıp gttıgınız eve bıle hedıye almıssınız
amacları ne anlamıyorum cidden
benımkı de cok sosyal bır kadın
bisiklete bın me grubu var, platyes yapar, zaten ıncecık yırtık kot falan gıyer
hergun baska bır yerde kahvaltı organızasyonları var

ama bize gelır denız otobusu le yolcu ederız onu, bınerken ayyy ınsallah koltugumu bulurum
ayyy insallah ordan eve gıdebılırım
ayyy ben cok salak saf kadınım , insallah basıma bırsey gelmez falan der :)))

anasının gözü ama hep ezik modda , bı bası agrır yarım saat onu anlatır bı abartı bı abartı

İlgi çekmeye çalışıyorlar ama bunu yanlış yoldan yapıyorlar. Aslında her konuda zehir gibiler, her şeye kafaları basar ama hep oğulları onları korusun kollasın hep peşlerinde dolansın diye kendilerini ezik gibi gösteriyorlar.
Üvey kardeşi kv ile bizim yanımızda konuşma yaptı. Daha gençsin evlenmek gibi bi niyetin varsa söyle bize çekinme. Hayat yalnız çekilmiyor. Sana hayat yoldaşı olsun felan dedi. Evet evlenmek istiyorum dedi. Sonra ayyy yok yok dedi. O şimdi yemek ister dedi, onunda çoçukları babalarını ziyarete gelirler dedi. Üvey dayının karısı lafa karıştı hemen ''hep bizde mi kalcaksın haftanın 4-5 günü bizdesin'' dedi. Kadına hiç dönüp karşılık vermiyor. Duymamazlığa geliyor.
Üvey kardeşi sonra tekrar lafa girdi. E mecburen olacak 50-55 yaşında adamın çocuğu haftada bir gelirler babalarını ziyarete dedi. Senin nasıl çocukların geliyor dedi ya da sen nasıl bize geliyorsun dedi adamın da olacak çocuğu kardeşi vs dedi. Can yoldaşı olur sana dedi. Ya çok istiyorum evlenmeyi ama benden genç olsun beni gezdirsin, bilmem ne marka arabası olsun dedi. Biz hepimiz bakakaldık.
Şimdi ben bu kadının bizim gideceğimiz zaman evde durmamasına ya da hasta olduğuna nasıl inanayım?

İlgi çekmeye çalışıyorlar ama bunu yanlış yoldan yapıyorlar. Aslında her konuda zehir gibiler, her şeye kafaları basar ama hep oğulları onları korusun kollasın hep peşlerinde dolansın diye kendilerini ezik gibi gösteriyorlar.
Üvey kardeşi kv ile bizim yanımızda konuşma yaptı. Daha gençsin evlenmek gibi bi niyetin varsa söyle bize çekinme. Hayat yalnız çekilmiyor. Sana hayat yoldaşı olsun felan dedi. Evet evlenmek istiyorum dedi. Sonra ayyy yok yok dedi. O şimdi yemek ister dedi, onunda çoçukları babalarını ziyarete gelirler dedi. Üvey dayının karısı lafa karıştı hemen ''hep bizde mi kalcaksın haftanın 4-5 günü bizdesin'' dedi. Kadına hiç dönüp karşılık vermiyor. Duymamazlığa geliyor.
Üvey kardeşi sonra tekrar lafa girdi. E mecburen olacak 50-55 yaşında adamın çocuğu haftada bir gelirler babalarını ziyarete dedi. Senin nasıl çocukların geliyor dedi ya da sen nasıl bize geliyorsun dedi adamın da olacak çocuğu kardeşi vs dedi. Can yoldaşı olur sana dedi. Ya çok istiyorum evlenmeyi ama benden genç olsun beni gezdirsin, bilmem ne marka arabası olsun dedi. Biz hepimiz bakakaldık.
Şimdi ben bu kadının bizim gideceğimiz zaman evde durmamasına ya da hasta olduğuna nasıl inanayım?

:işsiz:Senınkı de ayrı komıkmıs:KK45:
bizimki de işine gelmeyen bır konu olursa hıc duymaz , anne sen ne dusunuyorsun dediğimizde de bilmem anlamınd akafasını sallar:KK47:

:işsiz:Senınkı de ayrı komıkmıs:KK45:
bizimki de işine gelmeyen bır konu olursa hıc duymaz , anne sen ne dusunuyorsun dediğimizde de bilmem anlamınd akafasını sallar:KK47:

Böyle anlatınca fıkra gibi tabi birebir yaşayınca sinir krizi sebebi.. Evlense keşke çok istiyorum, biraz bizlerle uğraşmayı bırakır belki ama nerdeee

Böyle anlatınca fıkra gibi tabi birebir yaşayınca sinir krizi sebebi.. Evlense keşke çok istiyorum, biraz bizlerle uğraşmayı bırakır belki ama nerdeee
yok canım fıkra gbı gelmıyor bana senı cok iyi anlıyorum
ben de amaaann deyıp sallamamazlık edemıyorum, kafama cok takıyoruum politik olusunu , oyuncu olusunu falan
böyle olmamalı dıyorum ama değiştiremıyoruz...

benım kv eşimin yanında kendınden başka bır bayan ıstemıyor ona da tahammulu yok,
tek bayan kendısı olsun ıstıyor
o da bir enteresan durum yani
biz allahtan uzak sehırdeyız sız yakınsınız sanırım

yok canım fıkra gbı gelmıyor bana senı cok iyi anlıyorum
ben de amaaann deyıp sallamamazlık edemıyorum, kafama cok takıyoruum politik olusunu , oyuncu olusunu falan
böyle olmamalı dıyorum ama değiştiremıyoruz...

benım kv eşimin yanında kendınden başka bır bayan ıstemıyor ona da tahammulu yok,
tek bayan kendısı olsun ıstıyor
o da bir enteresan durum yani
biz allahtan uzak sehırdeyız sız yakınsınız sanırım

Uzak olman büyük şans biz maalesef yakınız. Hele üvey dayıyla aynı mahallede oturuyorlar. O bizden daha beter durumda. Adam evi tası tarağı toplayıp kaçacak :kızgın:

Uzak olman büyük şans biz maalesef yakınız. Hele üvey dayıyla aynı mahallede oturuyorlar. O bizden daha beter durumda. Adam evi tası tarağı toplayıp kaçacak :kızgın:
Evet zor durum cnm
Allah yardımcımız olsun :)

Yok ben hiçbişi demem daha da uyuz oluyordur
O teselli bekler bizden :))
walla tavrın çok yerinde tebrik ederim
sana benden tavsiye oğlu gülüyormuş ya zaten sakın ha eşine tek kelime tme o zaten bunalıyordur,
sen de sinirlerini boşuna yıpratıyorsun gşibime geldi,
zaten uzakta yarı yrde yaşıyorsunuz, özel günlerde de takmadığınızı gösterme amaçlı tel ediyorsunuz bırak zırlayıp dursun sümsük sümsük

walla tavrın çok yerinde tebrik ederim
sana benden tavsiye oğlu gülüyormuş ya zaten sakın ha eşine tek kelime tme o zaten bunalıyordur,
sen de sinirlerini boşuna yıpratıyorsun gşibime geldi,
zaten uzakta yarı yrde yaşıyorsunuz, özel günlerde de takmadığınızı gösterme amaçlı tel ediyorsunuz bırak zırlayıp dursun sümsük sümsük
yok eşime annesini kötülemıyorum asla
çnk ben orda bırsey desem annesı haklı konumuna gececek bunu tecrube ıle anladım artık

kv her telefonda ececim nasııllll çok özledik onu da falan der
eşim artık bunları yutmuyor ece nasıl selam söle dedıkce esım bana bakıp guluyor

aynı durum bizde de yaşandı dün :)
eşimin annesi zaten ablasına gitmişti haftasonu için . neden oraya gelmemişiz, onunki de evlat mıymış vs vs.
o kadar memnuniyetsiz ki dün keyfimiz kaçtı :(

Back
X