- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
aynı seylerı yasıyoruz ıste , bizimki de böyleOhh ne güzel en azından eşin çok gitmiyormuş canım boşver.
Bizde dün 5 gibi felan aradık evde yok. Üvey kardeşinin yanında kalmış. Acıtasyon yapmış yine hastayım yalnızım felan diye. Oğlu ona bakmıyormuş gibi davranıyor güya kızının evine de rahatsızlık veririm diye gitmiyormuş. Bu arada Ne kadar alışveriş merkezi varsa geziyor o zmn hiç hasta değil. Sosyata pazarlarını geziyor hiç hasta değil. Kuaföre gitmeye hasta değil, Tek başına yemeklere gitmeye hasta değil. Bizim geleceğimiz günler ne hikmetse hep hasta.
Gömlek aldık güzelce, tabi gittiğimiz akrabasına da çiçek yaptırdık ayıp olmasın diye. Bir tavırlar bir surat asmalar. Gırtlağına yapışası geliyor insanın inan ki. Televizyonu hiç görmemiş gibi gözünü ayıramadan izliyor felan bizim hediyeyi atmış bi köşeye. Hiç bana demiyor sende anne adayısın seninde anneler günün kutlu olsun felan diye. Ev sahibi beni de kutladı felan, ters ters bakıyor kadına. Bekledim de gelmediniz konuşmalarına başladı bi ara dedim ki keşke evinde bekleseydin bizi. Ev sahibi baktı tabi acayip acayip bi kv'ye bi bana. Şakayla karışık laf soktular kv'ye hep burda zaten nüfusumuza alıcaz diye. Gözleri doluyormuş gibi kendini zorluyor. Odaya gidiyor 5 dakika gelmiyor felan. Eşim annesine noldu neyin var neren ağrıyor felan diye soruyor hemen. Ayy kötü bi tiyatro oyunu izliyor gibiydim dün. Sinirlerim bozuldu anlatırken bile.
evet sizi evınde bekleseymıs kı siz incelık yapıp gttıgınız eve bıle hedıye almıssınız
amacları ne anlamıyorum cidden
benımkı de cok sosyal bır kadın
bisiklete bın me grubu var, platyes yapar, zaten ıncecık yırtık kot falan gıyer
hergun baska bır yerde kahvaltı organızasyonları var
ama bize gelır denız otobusu le yolcu ederız onu, bınerken ayyy ınsallah koltugumu bulurum
ayyy insallah ordan eve gıdebılırım
ayyy ben cok salak saf kadınım , insallah basıma bırsey gelmez falan der :)))
anasının gözü ama hep ezik modda , bı bası agrır yarım saat onu anlatır bı abartı bı abartı