• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv hiç sevmiyorum, sevemiyorum çabalıyorum olmuyor. Hiç çekemiyorum batıyorr.

Maviguverciin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
468
280
103
32
Merhaba kızlar. İlk kez kv için konu, açıyorum. Evlendigim ilk gunden beri kv. Diktatorlugu başladı. Evlenmeden once cokk iyi olan kadın bir anda degişti. Okadar kotu biri oldu kii. Anlatamam 2 ay sonra hamile kaldım hamileligim riskli gectigini bile bile bana demedigi laf kalmazdi kendini tutmazdi. Lafını esirgemezdi. Surekı aglamaklı bi haldeydim hayatımı kabusa cevirdi. Oysaki ona okadar saygiliydım ki. Herşeyi mahfetti. Akraba komsuyla benm hakkımda kotu konusmalar. Kocama beni kotulemeler(tabi kocam kalle almadı onu) dusuk yapıncaya kadar kavgaları durmadı. Neyse yeni gelindm hala ayıptır diye laf etmiyordum. Ogluna kızına sureklı beni kotulemeler. Kimsenin beni sevmesine izin, vermeyen bi insan. Bana kocani kendine oyuncak ettin diyen bir insan. Herkesle benim dedikodumu yapan. Kocamla dısarı cıktımız için sesini son sesssss bagırıp cagıran. Bi insan bunlar anlattıklarımın %5 i bile degil. Okadar cok, sey varki. Ama bebegimş kaybettikten sonra herley degişti artık bu kv. Dayanamamaya yuzune bile bakamamaya başladım hatta ondan nefret etmeye. Ve hala durum aynı onu hiç sevmiyorumm. Hatta nefret ediyorum. İçimden yaptıklarını unutamıyorum.

Kötü kv deler bugun renvançta ne diyeyim madem kv den nefret ediyosunuz kv denizi boşasanız 😉mı ya da mesafe mi koysanız kv deye aklı başına gelse zaten eşiniz yaptıklarını kaale almıyormuş sizde mi almasanız daha mutlu olursunuz inanın siz dışarı çıkınca son sess bagırmasıda komik neye bagırıyor eyy dostlar gelin oglumu kandırdı dışarı alışverişe gidiyorlar eyy dostlar diye mi yoksa siz nasıl dışarı bensiz alışverişe gidiyorsunuz diye mi cıngar çıkıyor değişik kv valla :KK62:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayyy bende kv nefret ama nefret ediyorum midem bulanıyor cok cahil . Altlı üstlü oturuyoruz bi rahat bırakmadı bizi evlendigimizin ilk sabahi yukarı çıktı kahvaltı hazırlamis sözde. Benim ne hayallerim vardı oysaki. Bi misafir gelse hemen assagi gel . Sabahın köründe ses çıkarsam hemen uyandinizmi diye bagiriyo nefret ediyorum sürekli karşımda afedersiniz kızlar burnunu karıştırıyo sonrada kızlarına yemeğimi yemiyo diye şikayet ediyo 5 tane görümcem 4 te kaynım var. Ama neyseki eşim benim tarafimda onada söyliyorum sevmedigimi oda sevmek zorunda degilsin ama saygı duymak zorundasın diyor. Napcam yaa şuradan kurtulsaydım keşke.

Anlatamam 2 ay sonra hamile kaldım hamileligim riskli gectigini bile bile bana demedigi laf kalmazdi kendini tutmazdi.
Hamileliğiniz riskli olmasaydı, hamile olmasaydınız da size hakaret edemez, ağzına geleni söyleyemez, rencide edemezdi. Kimsenin kimseye sözlü şiddette bulunmaya hakkı yok. Evli, bekâr, anne veya değil, hamile veya değil hiç fark etmez.
Neyse yeni gelindm hala ayıptır diye laf etmiyordum.
Yeni gelin kimdir? Evin tüm işlerini yapan, kendisine verilen emri asla ikiletmeyen, kayınvalide, elti, görümce gibi insanların kendisini her türlü ego tatmini için kullandığı ve tüm bunlara sesini çıkarmaması gereken kişi mi? Saygılı olmak demek; kendisine yapılan fiziksel veya sözlü şiddete, psikolojik baskılara, aşağılamalara, gücünü aşan veya zorlayan taleplere karşı sessiz kalarak kendisinden isteneni yapmak demek değil. Bunu yaptığınızda saygılı olmuyorsunuz, kişisel hak ve özgürlüklerinize yapılan saldırılara boyun eğmiş oluyorsunuz. Avam bir tabirle kendini ezdirmek. Kendinizi bunlardan korumak ve gerekli tepkiyi vermek de asla ayıp değil.
Kocamla dısarı cıktımız için sesini son sesssss bagırıp cagıran.
Şimdi evlilik sizin özel alanınız. Eşinizle dışarı çıkıp vakit geçirmeniz de bunun bir parçası. Kayınvalidenizin buna bu şekilde tepki gösterme hakkı yok, sınır ihlali yapmış.
Ama bebegimş kaybettikten sonra herley degişti artık bu kv.
Kilit nokta bu. Bebeğinizi kaybedene kadar beklememeniz gerekiyordu. Fedakarlık yapmışsınız hesapta ama fedakarlık yapana da yapılana da zarar verir.
Ve hala durum aynı onu hiç sevmiyorumm. Hatta nefret ediyorum. İçimden yaptıklarını unutamıyorum.
Sevseniz ve her şeyi unutmuş olsanız saçma ve sağlıksız bir durum olurdu zaten. Affedemiyorum, sevemiyorum diye kendinizi suçlamayın lütfen. Normal olan tepki bu. Görüşmeyin de uzak kalın. Ya da azami derecede bir araya gelin.

Öncelikle size sabır dilerim o yavru sizi cennette karşılayacak inşallah . Ve bakın şu açıdan düşünün. Kozlarını açık oynayan kvalide her zaman 1-0 yenik başlar. Çünkü açık açık oğluna kötüler etrafa kötüler ve eşiniz sizi haklı bulur ki öyle de olmuş. Eğer dışarı çıktığınızda ses etmeyip arkanızdan oğlunu doldursaydi iyi niyetli gibi davransaydi inanın çok daha zorlanırdınız. Benim kvalidem oğlum tutum devrindeyiz çok dişimi sıkıyorum dedi diye eşim bana bundan sonra dışarda bir kahve bile içmek yok para harcsmak yok lükse kacmiycaz diyen insan . Kvalide iyi görünüp dolduran olunca bu sefer hem kvalide hem kocayla uğraşıyorsunuz ama sizin eşiniz de annesini biliyormuş görüyormuş . O yüzden sakın kalın eşiniz de umursamıyor da siz de umursamayan mesafe koyun. Benim gorumcemin kvalicesi de oğlunun yanında gorumceme iş yap şunları yap diyordu . Hasta diye odaya geçiriyordu eşi kapıya gelip söylenip gidiyordu işler duruyo diye . Böyle böyle eşi gördü ve şuan gorumcemin dibinden ayrilmiyo . Siz de öyle düşünün eşinizle mutlu olun yiyin için gezin isterse mahalleye haykirsin sayginizi yitirmeden mesafenizi koyun

Dayanamayıp Yuzune bakmamak cozum mu sence? Haddını bildirmenin zamanı gelmıs de geciyor

Altına imza atıyorum ve ekliyorum: biri evliliğinizin temeline bomba koymaya cabaliyorsa o bombayi ağzına tıkayıp patlatmak mubahtir. Ve daha hafif: Saygı hak edene gösterilir. Aksi taktirde bay bay

Altına imza atıyorum ve ekliyorum: biri evliliğinizin temeline bomba koymaya cabaliyorsa o bombayi ağzına tıkayıp patlatmak mubahtir. Ve daha hafif: Saygı hak edene gösterilir. Aksi taktirde bay bay
Kosede aglamak ıcıne aglamak, gelınım saygı gostermek zorundayım kafası.
Bunları yapan kim kazanmış ki simdıye kadar?
Kocamın annesi diye eziyetci merhametsız bırıne kuru kuru saygı gosteremem.
Boyle omur de gecmez zaten.

Keşke Evlilikten Önce Kaynanayla Başa Çıkma Kursları olsaydı. Genelde hepimiz aynı hataları yapıyoruz, yeni gelinim kaynana ne derse gülümse, yeni gelinim kocam üzülmesin kaynananın işlerini yapayım... İlk günden kendimizi ezdirdiğimiz için oluyor bunlar. Günün birinde ne yapıyorum ya dediğimizde, isyan ettiğimizde kötü olan biz oluyoruz.

Ben de sizin gibi nefret ettim kaynanamdan. Geçmişte laf soktuğunda cevap veremediğim için. Eşimle aramızı bozduğu için. Dedikodumu yaptığı için. En sonunda mesafe koydum ne ararım ne de evine giderim, o da aynı şekilde aramaz sormaz ama hâlâ dedikodumu yapar. Böyle bir kısır döngü işte... İlk gün ağzının payını verseydim bu kadarına cesaret edemezdi diye düşünüyorum. Şükür şimdi mutluyum huzurluyum. Eşim bazen tavır yapar ona da cevap vermem keyfime bakarım. Bi kere geldik bu dünyaya onu da kötü kalpli bir cadıyla geçiremem.

Ben de hiç sevemedim. Kaç yıl oldu tanıyalı, iyi zamanlarımız da çok oldu. Yine de sevemedim. Çünkü o gülen yüzünün altında bi hain var. Biliyorum. 😡 Plancıdır çok. İnsanı kullanmaya aptal yerine koymaya bayılır. Tatlı dillidir eşimin yanında bana karşı ama arkadan bi sokar adamı, neye uğradığını şaşırırsın. Tam bir zehirli yılan.👿 Bak yine sinirlendim. Allah uzak etsin. Değil görmeye, sesini duymaya tahammülüm yok.

Merhaba kızlar. İlk kez kv için konu, açıyorum. Evlendigim ilk gunden beri kv. Diktatorlugu başladı. Evlenmeden once cokk iyi olan kadın bir anda degişti. Okadar kotu biri oldu kii. Anlatamam 2 ay sonra hamile kaldım hamileligim riskli gectigini bile bile bana demedigi laf kalmazdi kendini tutmazdi. Lafını esirgemezdi. Surekı aglamaklı bi haldeydim hayatımı kabusa cevirdi. Oysaki ona okadar saygiliydım ki. Herşeyi mahfetti. Akraba komsuyla benm hakkımda kotu konusmalar. Kocama beni kotulemeler(tabi kocam kalle almadı onu) dusuk yapıncaya kadar kavgaları durmadı. Neyse yeni gelindm hala ayıptır diye laf etmiyordum. Ogluna kızına sureklı beni kotulemeler. Kimsenin beni sevmesine izin, vermeyen bi insan. Bana kocani kendine oyuncak ettin diyen bir insan. Herkesle benim dedikodumu yapan. Kocamla dısarı cıktımız için sesini son sesssss bagırıp cagıran. Bi insan bunlar anlattıklarımın %5 i bile degil. Okadar cok, sey varki. Ama bebegimş kaybettikten sonra herley degişti artık bu kv. Dayanamamaya yuzune bile bakamamaya başladım hatta ondan nefret etmeye. Ve hala durum aynı onu hiç sevmiyorumm. Hatta nefret ediyorum. İçimden yaptıklarını unutamıyorum.
Kimse kimseyle zorla görüşmek zorunda degl görüşmeyin bence

Ayyy bende kv nefret ama nefret ediyorum midem bulanıyor cok cahil . Altlı üstlü oturuyoruz bi rahat bırakmadı bizi evlendigimizin ilk sabahi yukarı çıktı kahvaltı hazırlamis sözde. Benim ne hayallerim vardı oysaki. Bi misafir gelse hemen assagi gel . Sabahın köründe ses çıkarsam hemen uyandinizmi diye bagiriyo nefret ediyorum sürekli karşımda afedersiniz kızlar burnunu karıştırıyo sonrada kızlarına yemeğimi yemiyo diye şikayet ediyo 5 tane görümcem 4 te kaynım var. Ama neyseki eşim benim tarafimda onada söyliyorum sevmedigimi oda sevmek zorunda degilsin ama saygı duymak zorundasın diyor. Napcam yaa şuradan kurtulsaydım keşke.
Evinizi değiştirin rahatsızsanız bu kadar net

Biz dışarı çıkıyoruz bağırıyor demişsin sende çatla kaynana de geç.birde sinsi gülücük at eşin görmeden.
Eşin kv bu durumunu haksızlığın kabul ediyor mu?.
Kv laflarının altında kalma. Der ve giderim.
Allah sabrını versin

Back
X