- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 32
- Konu Sahibi Maviguverciin
Merhaba kızlar. İlk kez kv için konu, açıyorum. Evlendigim ilk gunden beri kv. Diktatorlugu başladı. Evlenmeden once cokk iyi olan kadın bir anda degişti. Okadar kotu biri oldu kii. Anlatamam 2 ay sonra hamile kaldım hamileligim riskli gectigini bile bile bana demedigi laf kalmazdi kendini tutmazdi. Lafını esirgemezdi. Surekı aglamaklı bi haldeydim hayatımı kabusa cevirdi. Oysaki ona okadar saygiliydım ki. Herşeyi mahfetti. Akraba komsuyla benm hakkımda kotu konusmalar. Kocama beni kotulemeler(tabi kocam kalle almadı onu) dusuk yapıncaya kadar kavgaları durmadı. Neyse yeni gelindm hala ayıptır diye laf etmiyordum. Ogluna kızına sureklı beni kotulemeler. Kimsenin beni sevmesine izin, vermeyen bi insan. Bana kocani kendine oyuncak ettin diyen bir insan. Herkesle benim dedikodumu yapan. Kocamla dısarı cıktımız için sesini son sesssss bagırıp cagıran. Bi insan bunlar anlattıklarımın %5 i bile degil. Okadar cok, sey varki. Ama bebegimş kaybettikten sonra herley degişti artık bu kv. Dayanamamaya yuzune bile bakamamaya başladım hatta ondan nefret etmeye. Ve hala durum aynı onu hiç sevmiyorumm. Hatta nefret ediyorum. İçimden yaptıklarını unutamıyorum.