• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv hiç sevmiyorum, sevemiyorum çabalıyorum olmuyor. Hiç çekemiyorum batıyorr.

Merhaba kızlar. İlk kez kv için konu, açıyorum. Evlendigim ilk gunden beri kv. Diktatorlugu başladı. Evlenmeden once cokk iyi olan kadın bir anda degişti. Okadar kotu biri oldu kii. Anlatamam 2 ay sonra hamile kaldım hamileligim riskli gectigini bile bile bana demedigi laf kalmazdi kendini tutmazdi. Lafını esirgemezdi. Surekı aglamaklı bi haldeydim hayatımı kabusa cevirdi. Oysaki ona okadar saygiliydım ki. Herşeyi mahfetti. Akraba komsuyla benm hakkımda kotu konusmalar. Kocama beni kotulemeler(tabi kocam kalle almadı onu) dusuk yapıncaya kadar kavgaları durmadı. Neyse yeni gelindm hala ayıptır diye laf etmiyordum. Ogluna kızına sureklı beni kotulemeler. Kimsenin beni sevmesine izin, vermeyen bi insan. Bana kocani kendine oyuncak ettin diyen bir insan. Herkesle benim dedikodumu yapan. Kocamla dısarı cıktımız için sesini son sesssss bagırıp cagıran. Bi insan bunlar anlattıklarımın %5 i bile degil. Okadar cok, sey varki. Ama bebegimş kaybettikten sonra herley degişti artık bu kv. Dayanamamaya yuzune bile bakamamaya başladım hatta ondan nefret etmeye. Ve hala durum aynı onu hiç sevmiyorumm. Hatta nefret ediyorum. İçimden yaptıklarını unutamıyorum.

Merhaba seni çok iyi anlıyorum. Şu saatten sonra sana iyi bir yaklaşım sergilese bile bir art niyet ararsin, samimi gelmez, batar. Ben de kayinvalide problemleri yasadim. Gorusmemeyi de denedim ama olmadi. Sana tavsiyem lafini esirgeme ama saygi cercevesinde. Ve mesafe koy. Burada kilit nokta eşin. O seni korumayi kopru gorevi gormeyi ev içinde yaşanan her şeyi annesine anlatmamayi vs zor da olsa ogrenecek.
Burada yorum olarak "gorusmeyin" tavsiyesi verenlere de cok şaşırıyorum. Ya evli değiller, ya da kayinvalide problemi yaşamamışlar. Görusmemek gecici çözüm.elbet görüşmek zorunda kalıyor insanlar. Kayinvalideni sevmek için kendini zorlama. Davranışlarını üstüne alınma, biliyorum zor ama insan alışıyor. Ben de alışma surecindeyim. Düşün ki bir gün ölüp gidecek zaten. Bir kulağından girsin diğerinden çıksın.

Ayyy bende kv nefret ama nefret ediyorum midem bulanıyor cok cahil . Altlı üstlü oturuyoruz bi rahat bırakmadı bizi evlendigimizin ilk sabahi yukarı çıktı kahvaltı hazırlamis sözde. Benim ne hayallerim vardı oysaki. Bi misafir gelse hemen assagi gel . Sabahın köründe ses çıkarsam hemen uyandinizmi diye bagiriyo nefret ediyorum sürekli karşımda afedersiniz kızlar burnunu karıştırıyo sonrada kızlarına yemeğimi yemiyo diye şikayet ediyo 5 tane görümcem 4 te kaynım var. Ama neyseki eşim benim tarafimda onada söyliyorum sevmedigimi oda sevmek zorunda degilsin ama saygı duymak zorundasın diyor. Napcam yaa şuradan kurtulsaydım keşke.
Dublex mi oturuyorsunuz nasil duyuyor sesinizi

Manyak bunlar ya. Kafadan kontak vallahi. Görüşmeyin bu kadınla. Eşiniz de ne derse desin görüşmeyin. Kocanızın anası diye sizi üzmeye, kırmaya, strese sokmaya hakkı yok bu kadının.

Esinin arkanda durmasi iyi birsey. Eger ayni evde yasiyorsaniz ayri eve cikin. Eger eviniz barkiniz ayri ise gidip gelmeyi kesin. Esiniz anasini gormek isterse gorsun siz gitmeyin. Boylece kafaniz rahat olur.

En baştan haddini bildirseydiniz bunları yaşamazdınız.Kocanızla konuşun,yaşadıklarınızı anlatın.Görüşmek istemediğinizi anlatın.Kocanız görüşmek için zorlarsa da direnin,kavga edin.Hiçbir şey sizden kıymetli değil.Senin annen kocana böyle davransa kocan sabreder miydi?Saygı hak edene gösterilir.Yaşlı olması istediği şeyi yapma hakkı tanımaz ona.

Kaynar kazana atılası bi kaynana daha:sinirli:
Eşiniz ne diyor bu duruma?Siz çok ezilmişşiniz karşısında saygı duymak ile eziklik karımış.

Evlendikten sonra değişen kayınvalideler... 😁 Ah canım benim benimki de çok iyiydi, sonradan bazı laflara bende kulak tıkadım ama baktım bu iş ego tatminine gidiyor bende şaka yollu başladım. Dışarıda insana anlatsan bu halimi kimse inanmaz. Sen çok susmuşsun tepene çıkmış, ben allahtan erken farkettim de bu kadar çektiremedi. En son artık eşime beni şikayet edercesine bir mesaj atmıştı bende dedim tamam bu iş burda biter. Biz uzağız aramadım sormadım, iki trip attı o da aramadı, eşime de dedim ben bu lafın altından kalkamam ne demek beni şikayet etmek kimi kime şikayet ediyor. İstersen sende benim ailemi arama ama beni aramak için zorlama sakın dedim bitti mevzu. He görüşürüm diye düşünüyorum, anneler gününde arayacağım mesela ama o kadar :)

Gerçekten aşırı susmuşsun, keşke susmasaydın bu kadar kinlenmezdin belki. Sen sustukça aman susuyor diye daha da delirmiş. Bence tamamen kes görüşmeyi, eşin laf ederse de ona da bi ayar çek sen kimsenin egosunu tatmin etmek için gelmedin bu dünyaya

Her zaman pat cevabini verdim😅Kadin pek alınmıyor bana ne dese HAYIR cikar agzimdan biliyor.He ben bunlari saygısızlık olsun diye yapmiom tabiatim böyle.Ama bildiğim şudur kimsenin karşısında haksızlığa susmayacaksın.Büyük büyükse büyüklüğünü bilecek.

Merhaba seni çok iyi anlıyorum. Şu saatten sonra sana iyi bir yaklaşım sergilese bile bir art niyet ararsin, samimi gelmez, batar. Ben de kayinvalide problemleri yasadim. Gorusmemeyi de denedim ama olmadi. Sana tavsiyem lafini esirgeme ama saygi cercevesinde. Ve mesafe koy. Burada kilit nokta eşin. O seni korumayi kopru gorevi gormeyi ev içinde yaşanan her şeyi annesine anlatmamayi vs zor da olsa ogrenecek.
Burada yorum olarak "gorusmeyin" tavsiyesi verenlere de cok şaşırıyorum. Ya evli değiller, ya da kayinvalide problemi yaşamamışlar. Görusmemek gecici çözüm.elbet görüşmek zorunda kalıyor insanlar. Kayinvalideni sevmek için kendini zorlama. Davranışlarını üstüne alınma, biliyorum zor ama insan alışıyor. Ben de alışma surecindeyim. Düşün ki bir gün ölüp gidecek zaten. Bir kulağından girsin diğerinden çıksın.
Goruşmemek mumkun mu. Aynı, evde yasıyoruz. Ve baska eve cıkmak gibi bi şansım yok. Cunku. Kalacak baska kimsesi yok kocası rahmetli olmuş. Mecburr bizimle kalacak.. Hayatımı mahfetti resmen ya. Evliligimin 2 gunu kavga cıkardı beni aglattı. Ondan sonra laf atmalar başladdı herkrzin onunde gelinlet ispiyoncudur herseyi kocama anlatıyorum diye. Aslında kendisi herseyi anlatıyodu. Evlendigimiz ilk zmnlarda beni kocama sikayet ediyodu. O sandi ki benm oglum ben şikayet edebilirim. Kocam bana sahip cıkmaya başlayınca delirdi. Bana daha neler neler yapmaya başladı.şimdi tahamulum yok. Artk o bi laf soylerse ben 109 soyluyorun o da cekiniyo. Şimdi bbenmle iyi geçinmeye calısıyo amaa benim ona karsı olan negretim cok buyudu ben artk yuzune bakamıyorum roll yapamıyorum sevemiyorum saygı gosteriyorum ama onunla 1 dkk durmak istemiyorum aynı evdeyiz cok kotu bi durum.

Evlendikten sonra değişen kayınvalideler... 😁 Ah canım benim benimki de çok iyiydi, sonradan bazı laflara bende kulak tıkadım ama baktım bu iş ego tatminine gidiyor bende şaka yollu başladım. Dışarıda insana anlatsan bu halimi kimse inanmaz. Sen çok susmuşsun tepene çıkmış, ben allahtan erken farkettim de bu kadar çektiremedi. En son artık eşime beni şikayet edercesine bir mesaj atmıştı bende dedim tamam bu iş burda biter. Biz uzağız aramadım sormadım, iki trip attı o da aramadı, eşime de dedim ben bu lafın altından kalkamam ne demek beni şikayet etmek kimi kime şikayet ediyor. İstersen sende benim ailemi arama ama beni aramak için zorlama sakın dedim bitti mevzu. He görüşürüm diye düşünüyorum, anneler gününde arayacağım mesela ama o kadar :)

Gerçekten aşırı susmuşsun, keşke susmasaydın bu kadar kinlenmezdin belki. Sen sustukça aman susuyor diye daha da delirmiş. Bence tamamen kes görüşmeyi, eşin laf ederse de ona da bi ayar çek sen kimsenin egosunu tatmin etmek için gelmedin bu dünyaya
Evet ben cok sustum onceleri okadar sey yapmasına ramen sabrettim. Bisey demedim. Ama delirdikce delirdi. Allahtan kocam hep benciydi. Annesine kac defa karımla problemin cıkarsa hiçbir zmn huzur. Bulamıyacagız cunku ben. Karımı seviyorum vee onu haklı buluyorum demesine ramen hiç durmadı bu nasıl bir insan ben anlamadım. 1 hafta. Once kavga cıkardı dedim ki artık annene. Gercekten tahamulum yokk. Ama gercekten yok. Annanın yuzunden seni de bosayacagım en sonunda dedim.

Altına imza atıyorum ve ekliyorum: biri evliliğinizin temeline bomba koymaya cabaliyorsa o bombayi ağzına tıkayıp patlatmak mubahtir. Ve daha hafif: Saygı hak edene gösterilir. Aksi taktirde bay bay
En begendigim yorum bu olmuş. Aklım basıma geldi de onca seyi yasadıktan sonra. Ve stres kupu olduktan sonra.

Biz dışarı çıkıyoruz bağırıyor demişsin sende çatla kaynana de geç.birde sinsi gülücük at eşin görmeden.
Eşin kv bu durumunu haksızlığın kabul ediyor mu?.
Kv laflarının altında kalma. Der ve giderim.
Allah sabrını versin
Yeni evliyim ve kocamla dışardan geliyoruz. Ve evde bagırıo cagırmalar. Ben oyle bi insan oldugunu bilmiyodum ki sok oldum. Resmen saskınlktan kucuk dilimi yuttum. Bu gercek olamaz. Dedim bu gercek olamaz. Ben saygısızlk olmasn diye kavgadan hep kacındım ama. Suan lafını esirgemiyorum o1 diyor ben 1000 ama tabi bu sinirlerim alt ust olduktan sonra anca aklım basıma geldi

Görüşmeyin? Eşiniz karşı çıkar mı görüşmek istemiyorum deseniz?
Aynı evde yaşıyoruz. Baska kimsesi yok mecbur bizimle yaşayacak. Ayrı eve de cıkıp bırakamıyoruz Ondan diyorum ya yuzune bakamıyorum tahamulum yok ona vana cok kotuluk yaptı. Artık bardak taştı

Kötü kv deler bugun renvançta ne diyeyim madem kv den nefret ediyosunuz kv denizi boşasanız 😉mı ya da mesafe mi koysanız kv deye aklı başına gelse zaten eşiniz yaptıklarını kaale almıyormuş sizde mi almasanız daha mutlu olursunuz inanın siz dışarı çıkınca son sess bagırmasıda komik neye bagırıyor eyy dostlar gelin oglumu kandırdı dışarı alışverişe gidiyorlar eyy dostlar diye mi yoksa siz nasıl dışarı bensiz alışverişe gidiyorsunuz diye mi cıngar çıkıyor değişik kv valla :KK62:
Degişikk degil utanmaz kotu biri. Cunku ben olsam evime yeni gelmiş bir kişiye onları yasatamam buyuk kavgalar cıkartık oglumun yuvasını bozamam bunun yuzunden evi terkettim.

Ayyy bende kv nefret ama nefret ediyorum midem bulanıyor cok cahil . Altlı üstlü oturuyoruz bi rahat bırakmadı bizi evlendigimizin ilk sabahi yukarı çıktı kahvaltı hazırlamis sözde. Benim ne hayallerim vardı oysaki. Bi misafir gelse hemen assagi gel . Sabahın köründe ses çıkarsam hemen uyandinizmi diye bagiriyo nefret ediyorum sürekli karşımda afedersiniz kızlar burnunu karıştırıyo sonrada kızlarına yemeğimi yemiyo diye şikayet ediyo 5 tane görümcem 4 te kaynım var. Ama neyseki eşim benim tarafimda onada söyliyorum sevmedigimi oda sevmek zorunda degilsin ama saygı duymak zorundasın diyor. Napcam yaa şuradan kurtulsaydım keşke.
O zmn ne diyelim hayaller 'koca' hayatlar 'kv'

Hamileliğiniz riskli olmasaydı, hamile olmasaydınız da size hakaret edemez, ağzına geleni söyleyemez, rencide edemezdi. Kimsenin kimseye sözlü şiddette bulunmaya hakkı yok. Evli, bekâr, anne veya değil, hamile veya değil hiç fark etmez.

Yeni gelin kimdir? Evin tüm işlerini yapan, kendisine verilen emri asla ikiletmeyen, kayınvalide, elti, görümce gibi insanların kendisini her türlü ego tatmini için kullandığı ve tüm bunlara sesini çıkarmaması gereken kişi mi? Saygılı olmak demek; kendisine yapılan fiziksel veya sözlü şiddete, psikolojik baskılara, aşağılamalara, gücünü aşan veya zorlayan taleplere karşı sessiz kalarak kendisinden isteneni yapmak demek değil. Bunu yaptığınızda saygılı olmuyorsunuz, kişisel hak ve özgürlüklerinize yapılan saldırılara boyun eğmiş oluyorsunuz. Avam bir tabirle kendini ezdirmek. Kendinizi bunlardan korumak ve gerekli tepkiyi vermek de asla ayıp değil.

Şimdi evlilik sizin özel alanınız. Eşinizle dışarı çıkıp vakit geçirmeniz de bunun bir parçası. Kayınvalidenizin buna bu şekilde tepki gösterme hakkı yok, sınır ihlali yapmış.

Kilit nokta bu. Bebeğinizi kaybedene kadar beklememeniz gerekiyordu. Fedakarlık yapmışsınız hesapta ama fedakarlık yapana da yapılana da zarar verir.

Sevseniz ve her şeyi unutmuş olsanız saçma ve sağlıksız bir durum olurdu zaten. Affedemiyorum, sevemiyorum diye kendinizi suçlamayın lütfen. Normal olan tepki bu. Görüşmeyin de uzak kalın. Ya da azami derecede bir araya gelin.
Hamile bir kadına merhamet etmeyecek kadar kotu biri oldugunu soylemek istemiştim. Evet cok haklısın kimse kimseyi ezemez. Benden Buyuk olması bana piskolojik siddet uygulama hakkonı vermez ona. Ama hata bende cunku ilk bastan tepkimi koymalıydım. Ben o evde 2 gunluk biriyken bana oyle davranması bu insanın. Cok kotu olduguny ispatlıyor. Benm şimdiki aklım olsa belki işler bu raddeye gelmezdi. Ona hiç tahamul edemedigim için belki ben kotuyum suphesi uyandı kendimde cunku duygu somurusu yapıp aglıyooo. Ve daha cok sinieimi bozuyı. Bu arada aynı evde yaşıyoruz cunku bizden başka kimsesi yok. Ve buna ramen bize surekli kotuluk yapıyo. Nasl bi varlk bu ya

Kosede aglamak ıcıne aglamak, gelınım saygı gostermek zorundayım kafası.
Bunları yapan kim kazanmış ki simdıye kadar?
Kocamın annesi diye eziyetci merhametsız bırıne kuru kuru saygı gosteremem.
Boyle omur de gecmez zaten.
Aynen dee. İlk evlendigin zmn. Boyle dusunmuyosun ben sahsen kavgadan kacındm hep ama suan ben ona tahamul edemiyosam kendi sucu cunku kendisinden nefret ettiedi

arkadasim acmayin kapiyi dugun sabahi gelen kaynanaya? calsin calsin gitsin.. gitmezse de kocaniz ciksin anne rahatsiz etme isimiz var desin. kadin bir bozulsun bir daha olur olmaz caliyor mu bak..

gitmeyin cagirsin dursun.. catlasin orta yerinden. cevap vermeyin..

Yahu eşi karşı çıksa kaç yazar.Kim kimi zorla istemedigiyle görüştürebilir?
O iş şöyle oluyor
Görüşmezsin evet ama eşin de içten içe bazen de dışından seni kemirir durur
Annemin huyu böyle ne olur sanki idare etsen kafana takma duyma görme annemin yaptıklarını der durur , sen görüşmesen de Kv lanetinin gölgesi eşin aracılığı ile evde ensende dolanır durur

Back
X