• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv hiç sevmiyorum, sevemiyorum çabalıyorum olmuyor. Hiç çekemiyorum batıyorr.

Hasta değilse yaşlı değilse niye kabul ettiniz evinize, o kadarbüyük bir hata yapmışsın ki baştan. Korkması bahane bal gibi kalabilirdi tek başına oğlunu manipüle etmiş sen de yemişsin.
Ne kadar seversem seveyim bu şekilde yaşamazdım bu konuda büyük konuşuyorum asla çekmem böyle bişeyi
Kalmıyorrr varyaaaa kafayı yedirecek banaaa. Biz bir geceee biyere gidelim surekli teelfonda gelin korkuyorum diyor. Oglu da nasl yanlz brakaym diyor. Aglıyo hastaymıs gibi yapıyo işten sıgrılmak için

İlk o videoyu izledim ama ben o kadar sabırlı olamam diye düşündüm. Sonra aileyle ilgili başka videolarını izledim eğer dediklerini yapabilsem hem benim için hem eşim için iyi olurdu belki sizde ile yarar diye düşündüm
İçine ata ata benm gibi olursun bakk kadının yuzune bakamıyorrum okadar nefret ediyorum hele suan

Kalmıyorrr varyaaaa kafayı yedirecek banaaa. Biz bir geceee biyere gidelim surekli teelfonda gelin korkuyorum diyor. Oglu da nasl yanlz brakaym diyor. Aglıyo hastaymıs gibi yapıyo işten sıgrılmak için

Baştan sağlam duracaktın rest çekecektin ya evlenmezsim annenle yaşarsı ya da evlenirsin ayrı yaşarız bitti. Bu psikolojik işkeceyi çekerken ömür bitiyor farkında mısın?

Onlar bize saygı, duyuyor mu ki biz duyalım sahsen benimki saygı, duymuyır eger bir laf soylemek isterse soyluyor ve hiç çekinmiyor.. Sonrada hiçşey olmamıs gibi davranıyor bu iyi hali bide evlendigim ilk zamanlar gorseydin. Artk sıkıldm gercekten agzıno burnunu kırasım gelıyor.
Al benden de o kadar ..daha 8 aylık evliyim ama yemin ederim nefret ettim eşimi sevmesem asla katlanmam . Birde sinsi bi kizi var ikinci kaynana tesviyesiz saygısız benden 3 yaş küçük ama dili iki metre bi bana böyle yapıyor altlı ustluyuz bütün eşyalarımı kullanıyo agda makinasina kadar gerisini siz dusunun vermeyincede cimri oluyorum bi kere halimi yakti duzlestiriciyle hergun saci islak gelip bizde sacini makyajini yapip cikiyodu en son bi surat astim yuz vermedim artik gelip yapmıyor ama arsiz hala her şeyimi istiyor o kadar paralari var ama neye yarar hergun gelip blendirimi tost makinami elektrik supurgemi musafir gelince cay kahve bardaklarimi yemek tabaklarimi ne emekle yaptigim aldigim ceyizimi benden cok kullanıyorlar ama utanmalari yok o kadar surat asmama ragmen ne diyimki nefret ediyorum yılan gibi onları gormemek icin resmen evden kaçacak yer arıyorum.

Onlar bize saygı, duyuyor mu ki biz duyalım sahsen benimki saygı, duymuyır eger bir laf soylemek isterse soyluyor ve hiç çekinmiyor.. Sonrada hiçşey olmamıs gibi davranıyor bu iyi hali bide evlendigim ilk zamanlar gorseydin. Artk sıkıldm gercekten agzıno burnunu kırasım gelıyor.
Al benden de o kadar ..daha 8 aylık evliyim ama yemin ederim nefret ettim eşimi sevmesem asla katlanmam . Birde sinsi bi kizi var ikinci kaynana tesviyesiz saygısız benden 3 yaş küçük ama dili iki metre bi bana böyle yapıyor altlı ustluyuz bütün eşyalarımı kullanıyo agda makinasina kadar gerisini siz dusunun vermeyincede cimri oluyorum bi kere halimi yakti duzlestiriciyle hergun saci islak gelip bizde sacini makyajini yapip cikiyodu en son bi surat astim yuz vermedim artik gelip yapmıyor ama arsiz hala her şeyimi istiyor o kadar paralari var ama neye yarar hergun gelip blendirimi tost makinami elektrik supurgemi musafir gelince cay kahve bardaklarimi yemek tabaklarimi ne emekle yaptigim aldigim ceyizimi benden cok kullanıyorlar ama utanmalari yok o kadar surat asmama ragmen ne diyimki nefret ediyorum ondanda yılan gibi onları gormemek icin resmen evden kaçacak yer arıyorum.

Al benden de o kadar ..daha 8 aylık evliyim ama yemin ederim nefret ettim eşimi sevmesem asla katlanmam . Birde sinsi bi kizi var ikinci kaynana tesviyesiz saygısız benden 3 yaş küçük ama dili iki metre bi bana böyle yapıyor altlı ustluyuz bütün eşyalarımı kullanıyo agda makinasina kadar gerisini siz dusunun vermeyincede cimri oluyorum bi kere halimi yakti duzlestiriciyle hergun saci islak gelip bizde sacini makyajini yapip cikiyodu en son bi surat astim yuz vermedim artik gelip yapmıyor ama arsiz hala her şeyimi istiyor o kadar paralari var ama neye yarar hergun gelip blendirimi tost makinami elektrik supurgemi musafir gelince cay kahve bardaklarimi yemek tabaklarimi ne emekle yaptigim aldigim ceyizimi benden cok kullanıyorlar ama utanmalari yok o kadar surat asmama ragmen ne diyimki nefret ediyorum yılan gibi onları gormemek icin resmen evden kaçacak yer arıyorum.
O kim oluyor ki sana oyle davranıyor gorumccieyse gorumceligini bilsin kapasn cenesini otursun bekle sen onu birde evlenince gor. Cok yuz verme gorumcrbozuntusuna biz saygi duydukca korkuyoruz sanıyıllar

O kim oluyor ki sana oyle davranıyor gorumccieyse gorumceligini bilsin kapasn cenesini otursun bekle sen onu birde evlenince gor. Cok yuz verme gorumcrbozuntusuna biz saygi duydukca korkuyoruz sanıyıllar
Aynennn öyle canımm az öncede eltime benim hakkımda yalan yanlış şeyler söylemiş eşime söyledim dedim ses etmiyorum diye beni aptalmi sanıyor onu rezil ederim kendini biseyden saymasın dedim döverim onu oda dedi ağırlığını köy muhattap olma artık aşağıya onlarada gitmicem kim ne derse desin umrumda değil. Birde biz çocuk istiyoruz onlar sürekli benden şüpheleniyolardi mübarek tavşan gibiler her birinde 5 çocuk var kvninde10 tane en son bugün ilk defa eşimle gittik ben daha once tek gidiyodum doktor sorun yok diyodu neyse cadı kaynanmda öğrenmiş gitcegimizi biz tam gitcektik yukarı çıkıp işte kızının dediği bi doktor vardı oraya falan gidin dedi. O gittikten sonrada ben bağırdım dedim yeter artık ne herşeye karışıyorlar benimmi hayatım onlarinmi herseye burnunu sokuyolar artık sesimi duymusmu ne olmuşsa biz gidince suratı beş karıştı biz tam inince de büyük görümce girdi bahçeye nalet kaynana taaa yukardan aşağıya bagiriyo 50 tl tek verin doktora diye dedim nalet gelsin ne pis bi kadınsın nefret ediyorum senden domuz ya sanki ona ne oluyosa ondan cikiyo sanki tam tamına 700 tl verdik doktora bugün eşimde problem çıktı üzüldüm ama üstümden de bi yük kalktı hep beni suçluyorlardı... Ohhh be rahatladım anlatırken anlatck kimsem yok geceleride kendime dert edip uyuyamiyom ama döktüm içimi rahatladim...n

arkadasim acmayin kapiyi dugun sabahi gelen kaynanaya? calsin calsin gitsin.. gitmezse de kocaniz ciksin anne rahatsiz etme isimiz var desin. kadin bir bozulsun bir daha olur olmaz caliyor mu bak..

gitmeyin cagirsin dursun.. catlasin orta yerinden. cevap vermeyin..
Canim evimiz altli üstlü birde evimin yarisi açık teras gibi masa falan var yani anlıyacağın rahat yok bi iki kere camimiz açıktı perdeyi açıp baktığına bile şahit oldum anlatsam tiksinirsin yaptıklarından ilk başlarda çok kavga ettim esimlede baktik olmuyo dayancaz biraz maddi olarak imkanımız el vermiyor şuan başka bir eve

Canim evimiz altli üstlü birde evimin yarisi açık teras gibi masa falan var yani anlıyacağın rahat yok bi iki kere camimiz açıktı perdeyi açıp baktığına bile şahit oldum anlatsam tiksinirsin yaptıklarından ilk başlarda çok kavga ettim esimlede baktik olmuyo dayancaz biraz maddi olarak imkanımız el vermiyor şuan başka bir eve
anladim Allah yardimciniz olsun.. yuz vermeyin, resmi davranin, yuzgoz olmayin. ayari kayik belli ki yuz bulsa gelip ortaniza yatacak.

Aynennn öyle canımm az öncede eltime benim hakkımda yalan yanlış şeyler söylemiş eşime söyledim dedim ses etmiyorum diye beni aptalmi sanıyor onu rezil ederim kendini biseyden saymasın dedim döverim onu oda dedi ağırlığını köy muhattap olma artık aşağıya onlarada gitmicem kim ne derse desin umrumda değil. Birde biz çocuk istiyoruz onlar sürekli benden şüpheleniyolardi mübarek tavşan gibiler her birinde 5 çocuk var kvninde10 tane en son bugün ilk defa eşimle gittik ben daha once tek gidiyodum doktor sorun yok diyodu neyse cadı kaynanmda öğrenmiş gitcegimizi biz tam gitcektik yukarı çıkıp işte kızının dediği bi doktor vardı oraya falan gidin dedi. O gittikten sonrada ben bağırdım dedim yeter artık ne herşeye karışıyorlar benimmi hayatım onlarinmi herseye burnunu sokuyolar artık sesimi duymusmu ne olmuşsa biz gidince suratı beş karıştı biz tam inince de büyük görümce girdi bahçeye nalet kaynana taaa yukardan aşağıya bagiriyo 50 tl tek verin doktora diye dedim nalet gelsin ne pis bi kadınsın nefret ediyorum senden domuz ya sanki ona ne oluyosa ondan cikiyo sanki tam tamına 700 tl verdik doktora bugün eşimde problem çıktı üzüldüm ama üstümden de bi yük kalktı hep beni suçluyorlardı... Ohhh be rahatladım anlatırken anlatck kimsem yok geceleride kendime dert edip uyuyamiyom ama döktüm içimi rahatladim...n
Oysaki herkez haddini bilse boyle durumlar olmaz ama herkezz herkezin hayatına karısma hakkını kendinde buluyor varya benimkide hangi doktora gidiceme karısıyo diyo ki buna gitt cok iyi doktor iyi de sana ne ben bilmiyomuyum hangi doktor iyi resmen hayatımıza cokmek istiyolar ama en iyisi mesafeee. En iyisi

Cunku aynı evde yaşıyoruz. En azınndan bari nefret etmeyeyim. Cunku sinirlerim yıpranıyo
Canım, bin km uzaktayım bahsi açılsa tüylerim ürperiyor. Adı yetiyor. Bu kadar uzaktayken bile boşver takma diyemiyorum. Yani çok zor ugrasma. Varsa imkanın ayrı eve çık en kısa zamanda.

Zaten bu ettigini buldu. Hani benim dugunumden 2 hafta sonra bu almanyada olan oglunu nişanladı falan sonra o geliniyle cokk yakın oldu. Beni atıllar guya o iyi ben kotu gezmeler dolaşmalar dugun alışverişleri hediyeler. Beni 1 kere bile cagrmadılar. Gel gelelim kaynımın dugunu oldu kız almanyadan geldi. Benimki onada aynıı seyleri yapmaya basladı kii. Kız almanyaya geri dondu kaynanamı engelledi. Ve hiçbir ilişkileri yok. Ondan sonra kaynanamm bana iyi davranmaya basladı yanlz kaldı ya cok ikiyuzlu. Benim eldim bana telefon actı ozur diledi ve herşeyi anlattı meyerse benimki herkeze benm cook kotuu kavgacı ispiyoncu iş bilmez diye anlatıyomuz guya ben kotuymusum benn. Agzımı acmayan benn. Okadar zulme sabreden ben. Ama artkk kimsesi kalmadı herkezle kavgalı herkezle kusss. Ama ben suan baska odadaym ve onun sesini duydukca cıldırıyorum. İçimde ona karşi cok buyuk kin varr yenemiyorum.
Aynı hissiyat içindeyiz kaynanaya karşı. Okurken sanki kendim yazmışım gibi okudum. Bed sesini duydukça içimden saydırmakta rahatlatmıyor artık beni. Defolsun gitsin başımdan artık köyüne ya rabbim yeter. Allah sanada acilen bi fırsat versinde kurtul kardeşim.

Back
X