Aynennn öyle canımm az öncede eltime benim hakkımda yalan yanlış şeyler söylemiş eşime söyledim dedim ses etmiyorum diye beni aptalmi sanıyor onu rezil ederim kendini biseyden saymasın dedim döverim onu oda dedi ağırlığını köy muhattap olma artık aşağıya onlarada gitmicem kim ne derse desin umrumda değil. Birde biz çocuk istiyoruz onlar sürekli benden şüpheleniyolardi mübarek tavşan gibiler her birinde 5 çocuk var kvninde10 tane en son bugün ilk defa eşimle gittik ben daha once tek gidiyodum doktor sorun yok diyodu neyse cadı kaynanmda öğrenmiş gitcegimizi biz tam gitcektik yukarı çıkıp işte kızının dediği bi doktor vardı oraya falan gidin dedi. O gittikten sonrada ben bağırdım dedim yeter artık ne herşeye karışıyorlar benimmi hayatım onlarinmi herseye burnunu sokuyolar artık sesimi duymusmu ne olmuşsa biz gidince suratı beş karıştı biz tam inince de büyük görümce girdi bahçeye nalet kaynana taaa yukardan aşağıya bagiriyo 50 tl tek verin doktora diye dedim nalet gelsin ne pis bi kadınsın nefret ediyorum senden domuz ya sanki ona ne oluyosa ondan cikiyo sanki tam tamına 700 tl verdik doktora bugün eşimde problem çıktı üzüldüm ama üstümden de bi yük kalktı hep beni suçluyorlardı... Ohhh be rahatladım anlatırken anlatck kimsem yok geceleride kendime dert edip uyuyamiyom ama döktüm içimi rahatladim...n