• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv hiç sevmiyorum, sevemiyorum çabalıyorum olmuyor. Hiç çekemiyorum batıyorr.

Al benden de o kadar ..daha 8 aylık evliyim ama yemin ederim nefret ettim eşimi sevmesem asla katlanmam . Birde sinsi bi kizi var ikinci kaynana tesviyesiz saygısız benden 3 yaş küçük ama dili iki metre bi bana böyle yapıyor altlı ustluyuz bütün eşyalarımı kullanıyo agda makinasina kadar gerisini siz dusunun vermeyincede cimri oluyorum bi kere halimi yakti duzlestiriciyle hergun saci islak gelip bizde sacini makyajini yapip cikiyodu en son bi surat astim yuz vermedim artik gelip yapmıyor ama arsiz hala her şeyimi istiyor o kadar paralari var ama neye yarar hergun gelip blendirimi tost makinami elektrik supurgemi musafir gelince cay kahve bardaklarimi yemek tabaklarimi ne emekle yaptigim aldigim ceyizimi benden cok kullanıyorlar ama utanmalari yok o kadar surat asmama ragmen ne diyimki nefret ediyorum ondanda yılan gibi onları gormemek icin resmen evden kaçacak yer arıyorum.
Biz hatayı en başında yapmışız arkadaş. En başında yumuşak yüzlü, idareci olmak yerine neyse onu açık açık söylemek lazımmış. Kötü de olacaksam en baştan olaydım. Şimdi içime ata ata kalp çarpıntılarım başladı.

Merhaba kızlar. İlk kez kv için konu, açıyorum. Evlendigim ilk gunden beri kv. Diktatorlugu başladı. Evlenmeden once cokk iyi olan kadın bir anda degişti. Okadar kotu biri oldu kii. Anlatamam 2 ay sonra hamile kaldım hamileligim riskli gectigini bile bile bana demedigi laf kalmazdi kendini tutmazdi. Lafını esirgemezdi. Surekı aglamaklı bi haldeydim hayatımı kabusa cevirdi. Oysaki ona okadar saygiliydım ki. Herşeyi mahfetti. Akraba komsuyla benm hakkımda kotu konusmalar. Kocama beni kotulemeler(tabi kocam kalle almadı onu) dusuk yapıncaya kadar kavgaları durmadı. Neyse yeni gelindm hala ayıptır diye laf etmiyordum. Ogluna kızına sureklı beni kotulemeler. Kimsenin beni sevmesine izin, vermeyen bi insan. Bana kocani kendine oyuncak ettin diyen bir insan. Herkesle benim dedikodumu yapan. Kocamla dısarı cıktımız için sesini son sesssss bagırıp cagıran. Bi insan bunlar anlattıklarımın %5 i bile degil. Okadar cok, sey varki. Ama bebegimş kaybettikten sonra herley degişti artık bu kv. Dayanamamaya yuzune bile bakamamaya başladım hatta ondan nefret etmeye. Ve hala durum aynı onu hiç sevmiyorumm. Hatta nefret ediyorum. İçimden yaptıklarını unutamıyorum.
Sizi çok iyi anlıyorum ben nefretide geçtim kayinvslideye karşı tiksiniyorum ondan adını duymaya tahammülüm yok,13senrlik evliligimde gram faydası olmadı aksine oğlunu doldurdu doldurdu kavga ettik çocuklarım doğuştan engelli genetik sorun var beni suçladı senin yüzünden diye halbuki engelli onların ailesinde var sadece,zaman geçti yaslandilar bakıma muhtaç oldular benimle yaşamak istediler kabul etmedim kavga çıktı arkamdan neler neler konuşmuşlar eşimin ailesi ve kaynanam sonra iftira attı bana kocam onlara inandi sinir krizi geçirdim evde,ispatladim eşim pişman oldu ama umrumda bile değil artik,bunları yaptığı halde 2ay sonra yine oğluna bana baksın diye doldurmuş yine kavga ettik en sonunda annen bu eve adım atarsa boşarim seni çeker giderim dedim sustular hala anlasmali boşanmayı teklif ediyorum sinirim gecmiyo iğreniyorum ailesinden eşimde eskisi kadar sevemiyorum artık ağzıyla kuş tutsa nafile

Merhaba kızlar. İlk kez kv için konu, açıyorum. Evlendigim ilk gunden beri kv. Diktatorlugu başladı. Evlenmeden once cokk iyi olan kadın bir anda degişti. Okadar kotu biri oldu kii. Anlatamam 2 ay sonra hamile kaldım hamileligim riskli gectigini bile bile bana demedigi laf kalmazdi kendini tutmazdi. Lafını esirgemezdi. Surekı aglamaklı bi haldeydim hayatımı kabusa cevirdi. Oysaki ona okadar saygiliydım ki. Herşeyi mahfetti. Akraba komsuyla benm hakkımda kotu konusmalar. Kocama beni kotulemeler(tabi kocam kalle almadı onu) dusuk yapıncaya kadar kavgaları durmadı. Neyse yeni gelindm hala ayıptır diye laf etmiyordum. Ogluna kızına sureklı beni kotulemeler. Kimsenin beni sevmesine izin, vermeyen bi insan. Bana kocani kendine oyuncak ettin diyen bir insan. Herkesle benim dedikodumu yapan. Kocamla dısarı cıktımız için sesini son sesssss bagırıp cagıran. Bi insan bunlar anlattıklarımın %5 i bile degil. Okadar cok, sey varki. Ama bebegimş kaybettikten sonra herley degişti artık bu kv. Dayanamamaya yuzune bile bakamamaya başladım hatta ondan nefret etmeye. Ve hala durum aynı onu hiç sevmiyorumm. Hatta nefret ediyorum. İçimden yaptıklarını unutamıyorum.
Ayrıca ben eşimin ailesine gereken cevabı verdim kaynanam da aldı nasibini size önerim canınızı yakınca gerekeni söyleyin sustukça ısrarla saldiriyorlar karisiyorlar lafınizi esirgemeyin kimseden onların yaptığı gibi

Ortadoğu işte ne bekliyorsun. Bireyselliğe düşmanlar. 40 yaşına kadar oğullarını temsil ettiklerini ve söz dinleteceklerini düşünüyorlar. Yanında da evlendiği kadın bonus. Uzantı.
Ben görüşmüyorum eş ailesiyle bana uzak Allah’a yakın olsunlar. Aynını sana tavsiye ederim

Sizi çok iyi anlıyorum ben nefretide geçtim kayinvslideye karşı tiksiniyorum ondan adını duymaya tahammülüm yok,13senrlik evliligimde gram faydası olmadı aksine oğlunu doldurdu doldurdu kavga ettik çocuklarım doğuştan engelli genetik sorun var beni suçladı senin yüzünden diye halbuki engelli onların ailesinde var sadece,zaman geçti yaslandilar bakıma muhtaç oldular benimle yaşamak istediler kabul etmedim kavga çıktı arkamdan neler neler konuşmuşlar eşimin ailesi ve kaynanam sonra iftira attı bana kocam onlara inandi sinir krizi geçirdim evde,ispatladim eşim pişman oldu ama umrumda bile değil artik,bunları yaptığı halde 2ay sonra yine oğluna bana baksın diye doldurmuş yine kavga ettik en sonunda annen bu eve adım atarsa boşarim seni çeker giderim dedim sustular hala anlasmali boşanmayı teklif ediyorum sinirim gecmiyo iğreniyorum ailesinden eşimde eskisi kadar sevemiyorum artık ağzıyla kuş tutsa nafile
Kocan pişman oldumu bari. Başka cocukları yokk mu niye illa siz

Başka çocukları var ama sesini çıkarmayan benim kocam olduğu için bana yapistilar,hastane işlerine bile cocgunluk eşim götürürdü diğerleri eşimi hala suclardi sen az bakiyon az hastaneye götürüyon diye onlardan küçük diye kardeşleri hep boyleler yapsada yapmadı olur eşimin sesini cikartamaz onlara,ben bunları bilmeyerek evlendim kısaca ailenin enayisi bizmisiz.

Kocamın pişmanlığı sadece iftirada bana inanmadığı için oldu,diğer bakma konusunda pişman değil sadece çocuklarımı alıp giderim diye artık hivbirsey diyemiyo,anne babasınada diğer kardeşleri de evinde bakmadılar ayrı ev tuttular orada ilgilendiler

Back
X