• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv hiç sevmiyorum, sevemiyorum çabalıyorum olmuyor. Hiç çekemiyorum batıyorr.

Hamile bir kadına merhamet etmeyecek kadar kotu biri oldugunu soylemek istemiştim. Evet cok haklısın kimse kimseyi ezemez. Benden Buyuk olması bana piskolojik siddet uygulama hakkonı vermez ona. Ama hata bende cunku ilk bastan tepkimi koymalıydım. Ben o evde 2 gunluk biriyken bana oyle davranması bu insanın. Cok kotu olduguny ispatlıyor. Benm şimdiki aklım olsa belki işler bu raddeye gelmezdi. Ona hiç tahamul edemedigim için belki ben kotuyum suphesi uyandı kendimde cunku duygu somurusu yapıp aglıyooo. Ve daha cok sinieimi bozuyı. Bu arada aynı evde yaşıyoruz cunku bizden başka kimsesi yok. Ve buna ramen bize surekli kotuluk yapıyo. Nasl bi varlk bu ya
Hasta veya yaşlı mı ki illa aynı ev ???

Hamile bir kadına merhamet etmeyecek kadar kotu biri oldugunu soylemek istemiştim. Evet cok haklısın kimse kimseyi ezemez. Benden Buyuk olması bana piskolojik siddet uygulama hakkonı vermez ona. Ama hata bende cunku ilk bastan tepkimi koymalıydım. Ben o evde 2 gunluk biriyken bana oyle davranması bu insanın. Cok kotu olduguny ispatlıyor. Benm şimdiki aklım olsa belki işler bu raddeye gelmezdi. Ona hiç tahamul edemedigim için belki ben kotuyum suphesi uyandı kendimde cunku duygu somurusu yapıp aglıyooo. Ve daha cok sinieimi bozuyı. Bu arada aynı evde yaşıyoruz cunku bizden başka kimsesi yok. Ve buna ramen bize surekli kotuluk yapıyo. Nasl bi varlk bu ya
Manipüle ediyor sizi.

Bütün spoileri konu başlığında vermişsin bacı konuyu okumayacam hevesim kaçtı :KK70:
Keşke biraz gizem katsaydın

Merhaba kızlar. İlk kez kv için konu, açıyorum. Evlendigim ilk gunden beri kv. Diktatorlugu başladı. Evlenmeden once cokk iyi olan kadın bir anda degişti. Okadar kotu biri oldu kii. Anlatamam 2 ay sonra hamile kaldım hamileligim riskli gectigini bile bile bana demedigi laf kalmazdi kendini tutmazdi. Lafını esirgemezdi. Surekı aglamaklı bi haldeydim hayatımı kabusa cevirdi. Oysaki ona okadar saygiliydım ki. Herşeyi mahfetti. Akraba komsuyla benm hakkımda kotu konusmalar. Kocama beni kotulemeler(tabi kocam kalle almadı onu) dusuk yapıncaya kadar kavgaları durmadı. Neyse yeni gelindm hala ayıptır diye laf etmiyordum. Ogluna kızına sureklı beni kotulemeler. Kimsenin beni sevmesine izin, vermeyen bi insan. Bana kocani kendine oyuncak ettin diyen bir insan. Herkesle benim dedikodumu yapan. Kocamla dısarı cıktımız için sesini son sesssss bagırıp cagıran. Bi insan bunlar anlattıklarımın %5 i bile degil. Okadar cok, sey varki. Ama bebegimş kaybettikten sonra herley degişti artık bu kv. Dayanamamaya yuzune bile bakamamaya başladım hatta ondan nefret etmeye. Ve hala durum aynı onu hiç sevmiyorumm. Hatta nefret ediyorum. İçimden yaptıklarını unutamıyorum.
Allahım bir fırsat versinde inşaallah tez vakitte sizi de benide bu kaynanalardan çook uzak bir yerde iç huzuruyla yaşamak nasip etsin kira vermeye razıyım. Yeterki geeeaaa geeéaaaa geyirtisini duymayayım. Dakka başı dakka başı. Tmm hastalık olabilir ama öksürüp hapşırırken uluortayamı yapıyoruz hayır insan geyirirkende azıcık sakınır midesi çıkasıca.

O iş şöyle oluyor
Görüşmezsin evet ama eşin de içten içe bazen de dışından seni kemirir durur
Annemin huyu böyle ne olur sanki idare etsen kafana takma duyma görme annemin yaptıklarını der durur , sen görüşmesen de Kv lanetinin gölgesi eşin aracılığı ile evde ensende dolanır durur
:KK70:

Ayyy bende kv nefret ama nefret ediyorum midem bulanıyor cok cahil . Altlı üstlü oturuyoruz bi rahat bırakmadı bizi evlendigimizin ilk sabahi yukarı çıktı kahvaltı hazırlamis sözde. Benim ne hayallerim vardı oysaki. Bi misafir gelse hemen assagi gel . Sabahın köründe ses çıkarsam hemen uyandinizmi diye bagiriyo nefret ediyorum sürekli karşımda afedersiniz kızlar burnunu karıştırıyo sonrada kızlarına yemeğimi yemiyo diye şikayet ediyo 5 tane görümcem 4 te kaynım var. Ama neyseki eşim benim tarafimda onada söyliyorum sevmedigimi oda sevmek zorunda degilsin ama saygı duymak zorundasın diyor. Napcam yaa şuradan kurtulsaydım keşke.
Onlar bize saygı, duyuyor mu ki biz duyalım sahsen benimki saygı, duymuyır eger bir laf soylemek isterse soyluyor ve hiç çekinmiyor.. Sonrada hiçşey olmamıs gibi davranıyor bu iyi hali bide evlendigim ilk zamanlar gorseydin. Artk sıkıldm gercekten agzıno burnunu kırasım gelıyor.

Öncelikle size sabır dilerim o yavru sizi cennette karşılayacak inşallah . Ve bakın şu açıdan düşünün. Kozlarını açık oynayan kvalide her zaman 1-0 yenik başlar. Çünkü açık açık oğluna kötüler etrafa kötüler ve eşiniz sizi haklı bulur ki öyle de olmuş. Eğer dışarı çıktığınızda ses etmeyip arkanızdan oğlunu doldursaydi iyi niyetli gibi davransaydi inanın çok daha zorlanırdınız. Benim kvalidem oğlum tutum devrindeyiz çok dişimi sıkıyorum dedi diye eşim bana bundan sonra dışarda bir kahve bile içmek yok para harcsmak yok lükse kacmiycaz diyen insan . Kvalide iyi görünüp dolduran olunca bu sefer hem kvalide hem kocayla uğraşıyorsunuz ama sizin eşiniz de annesini biliyormuş görüyormuş . O yüzden sakın kalın eşiniz de umursamıyor da siz de umursamayan mesafe koyun. Benim gorumcemin kvalicesi de oğlunun yanında gorumceme iş yap şunları yap diyordu . Hasta diye odaya geçiriyordu eşi kapıya gelip söylenip gidiyordu işler duruyo diye . Böyle böyle eşi gördü ve şuan gorumcemin dibinden ayrilmiyo . Siz de öyle düşünün eşinizle mutlu olun yiyin için gezin isterse mahalleye haykirsin sayginizi yitirmeden mesafenizi koyun
Oncelike. Tesekurler cnm. Ben. Zaten artık. Dalgama bamıyorum umursamıyorum ama illa beni. Yine sinirletiyo. 1 hafta once kavga etti ve kavga ettigi zaman cok sesini yukseltiyo kendini. Bo halt sanıyo bende Bu degişmez bu saatten sonra dedim kocama seni bosayacam annenle Mutlu mesut yasarsın gorumcem evli cocugu var ve evlendigim gunden beri hep bizde kalıyo arada kocasına gidip yine geliyo benim kv kızı orda odugu için yuz alıyo.ben gorumceme cok saygı duydugum için sanıyo ki korkuyorum ondan. Oyle bi insan kendileri. Allah sabır. Versin ne diyeyim.

Keşke Evlilikten Önce Kaynanayla Başa Çıkma Kursları olsaydı. Genelde hepimiz aynı hataları yapıyoruz, yeni gelinim kaynana ne derse gülümse, yeni gelinim kocam üzülmesin kaynananın işlerini yapayım... İlk günden kendimizi ezdirdiğimiz için oluyor bunlar. Günün birinde ne yapıyorum ya dediğimizde, isyan ettiğimizde kötü olan biz oluyoruz.

Ben de sizin gibi nefret ettim kaynanamdan. Geçmişte laf soktuğunda cevap veremediğim için. Eşimle aramızı bozduğu için. Dedikodumu yaptığı için. En sonunda mesafe koydum ne ararım ne de evine giderim, o da aynı şekilde aramaz sormaz ama hâlâ dedikodumu yapar. Böyle bir kısır döngü işte... İlk gün ağzının payını verseydim bu kadarına cesaret edemezdi diye düşünüyorum. Şükür şimdi mutluyum huzurluyum. Eşim bazen tavır yapar ona da cevap vermem keyfime bakarım. Bi kere geldik bu dünyaya onu da kötü kalpli bir cadıyla geçiremem.
Senin. İşin iyimiş. Te ben aynı evde yasıyorum ve hep bizimle yaşayacak.

Onlar bize saygı, duyuyor mu ki biz duyalım sahsen benimki saygı, duymuyır eger bir laf soylemek isterse soyluyor ve hiç çekinmiyor.. Sonrada hiçşey olmamıs gibi davranıyor bu iyi hali bide evlendigim ilk zamanlar gorseydin. Artk sıkıldm gercekten agzıno burnunu kırasım gelıyor.
Benim de benim de 😊 saliha erdim diye bi hanım var YouTube dan onu izlemenizi tavsiye ederim belki biraz olsun iyi gelir bi bakın mutlaka

Evet bu kadını, dinlemiştim kaynanası kendisine okadar zolum etmiş bu yinede hastayken kaynanasına bebek gibi bakmış
İlk o videoyu izledim ama ben o kadar sabırlı olamam diye düşündüm. Sonra aileyle ilgili başka videolarını izledim eğer dediklerini yapabilsem hem benim için hem eşim için iyi olurdu belki sizde ile yarar diye düşündüm

Hasta değilse yaşlı değilse niye kabul ettiniz evinize, o kadarbüyük bir hata yapmışsın ki baştan. Korkması bahane bal gibi kalabilirdi tek başına oğlunu manipüle etmiş sen de yemişsin.
Ne kadar seversem seveyim bu şekilde yaşamazdım bu konuda büyük konuşuyorum asla çekmem böyle bişeyi

Benim kv 7 yilsa toplasan bi iki laf etmistir onlarda cok buyuk seyler degil.kv gorevini kucuk gorumcem ustleniyor sagolsun laflarini esirgemez.basta bende cok nefret ederdim simdi hic takmiyorum ne dese cvp dahi vermiyorum.cok guzel oluyor cvp alamayinca

Evet ben cok sustum onceleri okadar sey yapmasına ramen sabrettim. Bisey demedim. Ama delirdikce delirdi. Allahtan kocam hep benciydi. Annesine kac defa karımla problemin cıkarsa hiçbir zmn huzur. Bulamıyacagız cunku ben. Karımı seviyorum vee onu haklı buluyorum demesine ramen hiç durmadı bu nasıl bir insan ben anlamadım. 1 hafta. Once kavga cıkardı dedim ki artık annene. Gercekten tahamulum yokk. Ama gercekten yok. Annanın yuzunden seni de bosayacagım en sonunda dedim.
Eşiniz sizi tuttuğu sürece böyle şeyler demeyin ama adama, zaten destekliyor. Valla soğutursunuz ve bazı lafların tedavisi olmuyo maalesef. Haklıyken haksız duruma düşersiniz. Bence ailesiyle görüşmeyin huzurunuz bozuluyor onlarla.
Bana bir defa ara diye diretti bende böyle huzurluyum ne laf etti ne demek istiyo diye düşünmüyorum araya mesafe koymak istedim biraz dedim. Bu şekilde yapıcı bir şekilde ayırırsanız ailesiyle yolunuzu hem sizin yuvamız dağılmaz. Gerçekten aile yüzünden boşanılsa kimse evli kalmazdı. Ya bir akrabam var kadın inanılmaz derece özgüvenli kendi ayaklarının üzerinde duran biri, kv problemi yaşadı mı bilmiyorum ama kayınvalide mevzusu açılınca deliriyor. Barışmıyor yıldızı bir türlü ama eşiyle mükemmel ilişkisi var. Sizinde böyleyse gerçekten boşanmayı düşünmeyin böyle laflar da etmeyin bence.

Herkes ettiğini eninde sonunda çekiyor.Bekleyin,görün!.:kahve:
Zaten bu ettigini buldu. Hani benim dugunumden 2 hafta sonra bu almanyada olan oglunu nişanladı falan sonra o geliniyle cokk yakın oldu. Beni atıllar guya o iyi ben kotu gezmeler dolaşmalar dugun alışverişleri hediyeler. Beni 1 kere bile cagrmadılar. Gel gelelim kaynımın dugunu oldu kız almanyadan geldi. Benimki onada aynıı seyleri yapmaya basladı kii. Kız almanyaya geri dondu kaynanamı engelledi. Ve hiçbir ilişkileri yok. Ondan sonra kaynanamm bana iyi davranmaya basladı yanlz kaldı ya cok ikiyuzlu. Benim eldim bana telefon actı ozur diledi ve herşeyi anlattı meyerse benimki herkeze benm cook kotuu kavgacı ispiyoncu iş bilmez diye anlatıyomuz guya ben kotuymusum benn. Agzımı acmayan benn. Okadar zulme sabreden ben. Ama artkk kimsesi kalmadı herkezle kavgalı herkezle kusss. Ama ben suan baska odadaym ve onun sesini duydukca cıldırıyorum. İçimde ona karşi cok buyuk kin varr yenemiyorum.

Eşiniz sizi tuttuğu sürece böyle şeyler demeyin ama adama, zaten destekliyor. Valla soğutursunuz ve bazı lafların tedavisi olmuyo maalesef. Haklıyken haksız duruma düşersiniz. Bence ailesiyle görüşmeyin huzurunuz bozuluyor onlarla.
Bana bir defa ara diye diretti bende böyle huzurluyum ne laf etti ne demek istiyo diye düşünmüyorum araya mesafe koymak istedim biraz dedim. Bu şekilde yapıcı bir şekilde ayırırsanız ailesiyle yolunuzu hem sizin yuvamız dağılmaz. Gerçekten aile yüzünden boşanılsa kimse evli kalmazdı. Ya bir akrabam var kadın inanılmaz derece özgüvenli kendi ayaklarının üzerinde duran biri, kv problemi yaşadı mı bilmiyorum ama kayınvalide mevzusu açılınca deliriyor. Barışmıyor yıldızı bir türlü ama eşiyle mükemmel ilişkisi var. Sizinde böyleyse gerçekten boşanmayı düşünmeyin böyle laflar da etmeyin bence.
Ama anasına okadar kinliyim kii kocamada kinleniyorum az once kavga ettim seni sevmyorum dedimmmm yanıma yaklaştırmıyorum. Hep kaynanama olan buyuk kinim yuzundenn. Beni bu duruma getiren kendisinin cokkkkk kotu olması okadar kotulugu bunyem kaldırmadı

Back
X