• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv iğnelemek mi istedi anlamadım?

melyaaa

Kalbinden öpüyorum miniğim..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
727
577
53
Selam kızlar..Benim alınganlığım mı anlamadım size sormak istedim..
Kvyi cidden severim iki senelik evliyim hic bi sorunumuz olmadı kültür farklılığımız da olsa bi kez bile art niyet sezmedim ta ki bugüne kadar..
6.5 aylık hamileyim kvdeyiz on gündür görümcemin kızı bebeğin ismini sormuştu Beren Duru demiştik ki kesin kararımız bu onun dısında kimse isimle ilgili bişey sormadı biz de bisey demedik..
Bugün görümcemin kızı anneanne berene de söyle yapalım mı böyle yapalım mı falan dedi güzel seyler söyledi çocuk heyecanla ben de ordaydım gülümsedim ona..Kv beren de kim dedi bi de beren mi cıktı falan dedi kız da beren iste dedi dayımın bebegi hatta beren duru ister beren ister duru istersen beren duru dersin dedi ben hic ses etmedim..Kv o nasıl isimmiş ben beren duru falan söyleyemem bak senin ismini de söyleyemiyom diyo annen benim söyleyebileceğim ismi koydu beren falan diyemem dedi şak diye..Hiç bisey söylemedim ama cidden gıcık oldum eşime anlatsam mı??
Güncelleme: Az önce laf arasında doğduğu gün takvim kagıdındaki ismi koymak gerektiğini laf arasında söyledi kv benimle dalga mı geciyo??

Son düzenleme:
Bence hic bos yere esine anlatipta suyu bulandirma. Duymadin sen onu. Cocugun adi beren duru. Sen hep kizindan kendi evinde de her yerde de beren duru diye bahset. Kocaninda sirf annesi icin bebegini bu isimle benimsemisken degistireceginu sanmiyorum. Kayinvaliden de bunu tekrar tekrar konusursa yalnizken, biz cok begenerek koyduk ismi. Oglun buldu, bence de cok guzel diyiver.

Ben hiç isimden falan bahsetmedim on gündür esim de bisey demedi öyle anlatıp annesine karsı doldurayım gibi bi düsüncem yok ama diyecek bisey bulamadım o an ne bileyim iki senedir hic öyle ters düsmemistik sastım..

Aranızdaki ilişki neyi kaldırır, sizin üslubunuz nasıl bilemiyorum, ama o an gerginliği yumuşatmak ve konuyu geçiştirmek için "Ehehe, annecim biz karar verdik Beren Duru koyacağız, ama ben sana bol bol getiririm, söyleye söyleye alıştırırız seni merak etme :)))" gibi bir cevap uygun olabilirmiş.
Taviz vermeyin, espriyi ve güleryüzü elden bırakmayın.

Valla bana bile saçma geldi eşiniz hiç onemsemez.
Alisirsin anneciğim, deyip gecin. :)

Aranızdaki ilişki neyi kaldırır, sizin üslubunuz nasıl bilemiyorum, ama o an gerginliği yumuşatmak ve konuyu geçiştirmek için "Ehehe, annecim biz karar verdik Beren Duru koyacağız, ama ben sana bol bol getiririm, söyleye söyleye alıştırırız seni merak etme :)))" gibi bir cevap uygun olabilirmiş.
Taviz vermeyin, espriyi ve güleryüzü elden bırakmayın.
Ama söyleyisi hiç espri yapılacak tarzda degildi gayet surat ekşiterek söyledi

Valla bana bile saçma geldi eşiniz hiç onemsemez.
Alisirsin anneciğim, deyip gecin. :)
Yok eşim kesinlikle önemsemez de ayy ne bileyim cidden kvlik güdüsü mü nedir illa bisey diyecekler sanırım

Hic gerek yok. Cocugunuz dogar adini beren duru koyarsiniz olur biter. Kendisinin dili donmuyorsa kizim desin cocugum desin canim desin torunum desin. Ille ismini soylemesi gerekmez

Hic gerek yok. Cocugunuz dogar adini beren duru koyarsiniz olur biter. Kendisinin dili donmuyorsa kizim desin cocugum desin canim desin torunum desin. Ille ismini soylemesi gerekmez
Kesinlikleee anlatmayım esime şimdi durduk yere nasılsa bu konu o varken de illa ki acılacak yine aynı seyi derse istedigi cevabı verir annesine benlik bisey yok

Söyler söyler canım hic merak etme . hangi ismi istiyorsan onu koy. Onun annesi sensin. Duymamazliktan gel. Esine simdilik soyleme bence. İlerde inat ederse zaten eşin de öğrenir konusursunuz. Ben senin yerinde olsam eşimi bu isme alistirirdim. Esim derdi annesine bu isim olacak diye. Bende yüz göz olmazdim

Ama söyleyisi hiç espri yapılacak tarzda degildi gayet surat ekşiterek söyledi
Ona ne şüphe. Sinirli, tavırlı üslup karşısında esprili davranmak söylediği şeyi önemsemediğiniz mesajı verir karşıya, hem de ortamın gerilmesini engeller.
Eşinize anlatın. Üslubunuzdan eşinizin aşırı anneci, annesi söz konusu olunca gözü kör olan tiplerden olmadığı hissini aldım. Annesinin tepkisinden haberi olsun, çünkü konu cevap vermediğiniz için havada kalmış ve muhtemelen yeniden açılacak.

Söyler söyler canım hic merak etme . hangi ismi istiyorsan onu koy. Onun annesi sensin. Duymamazliktan gel. Esine simdilik soyleme bence. İlerde inat ederse zaten eşin de öğrenir konusursunuz. Ben senin yerinde olsam eşimi bu isme alistirirdim. Esim derdi annesine bu isim olacak diye. Bende yüz göz olmazdim
Canım biz isme baya alıstık esim falan sesleniyo artık hatta annem telde Beren duru napıyo falan diyo ama sormadılar kvler napayım

Alışır alışır.. sen sıkıntı yapma mevzu haline de getirme duymazliktan gel ..

Eskilerin var öyle huyları Çok da şey etmemek lazım.. Bak aranız da iyiymiş normalde de iyiymiş ya tuttursaydi ben koyacagim diye .. Aynen devam yani tavır almayın sakın..
Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin..

Ona ne şüphe. Sinirli, tavırlı üslup karşısında esprili davranmak söylediği şeyi önemsemediğiniz mesajı verir karşıya, hem de ortamın gerilmesini engeller.
Eşinize anlatın. Üslubunuzdan eşinizin aşırı anneci, annesi söz konusu olunca gözü kör olan tiplerden olmadığı hissini aldım. Annesinin tepkisinden haberi olsun, çünkü konu cevap vermediğiniz için havada kalmış ve muhtemelen yeniden açılacak.
Evet aynen de öyle oldu havada kaldı ve dediginiz gibi önümüzdeki zamanlarda yeniden acılacak..Yok Allaha sükür hiç öyle bi tip degil ama ne cvp verir bu konuda hic bilemiyorum..Anlatayım mı yani??

Back
X