• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv iğnelemek mi istedi anlamadım?

KV tekrar bu konuyu açarsa yok ben o ismi söyleyemem yok takvimden isim koyun cart curt diye sen de de ki, anne icinde kalmasın sende doğur bir tane takvimden soyleyebilecegin güzel bir isim koy:KK53:

Benim KV sürekli bana laf carpardi eskiden tek çocuk olur mu bir tane daha yapın bebek iyi olur falan diye en sonunda dedim ki anne yap bir tane daha elinden alan mi var :KK70: epeydir birşey soylemiyor:KK70:
Ooooo iyi demissin hakkı o iste o kadar zorlayınca sanki çince isim koyuyoruz

Selam kızlar..Benim alınganlığım mı anlamadım size sormak istedim..
Kvyi cidden severim iki senelik evliyim hic bi sorunumuz olmadı kültür farklılığımız da olsa bi kez bile art niyet sezmedim ta ki bugüne kadar..
6.5 aylık hamileyim kvdeyiz on gündür görümcemin kızı bebeğin ismini sormuştu Beren Duru demiştik ki kesin kararımız bu onun dısında kimse isimle ilgili bişey sormadı biz de bisey demedik..
Bugün görümcemin kızı anneanne berene de söyle yapalım mı böyle yapalım mı falan dedi güzel seyler söyledi çocuk heyecanla ben de ordaydım gülümsedim ona..Kv beren de kim dedi bi de beren mi cıktı falan dedi kız da beren iste dedi dayımın bebegi hatta beren duru ister beren ister duru istersen beren duru dersin dedi ben hic ses etmedim..Kv o nasıl isimmiş ben beren duru falan söyleyemem bak senin ismini de söyleyemiyom diyo annen benim söyleyebileceğim ismi koydu beren falan diyemem dedi şak diye..Hiç bisey söylemedim ama cidden gıcık oldum eşime anlatsam mı??
Güncelleme: Az önce laf arasında doğduğu gün takvim kagıdındaki ismi koymak gerektiğini laf arasında söyledi kv benimle dalga mı geciyo??
Laf sokmus bariz
Ne acayip insanlar var
Benim erkek kardeşimin eşi de hamile
Annem ve görümce olarak ben isim konsunda agzımızı acmayız
Bize ne ki?
Annesi babası varken
Söylemezse soylemesin siz dilediğiniz ismi koyun
Eşinize de birsey demeyin

Laf sokmus bariz
Ne acayip insanlar var
Benim erkek kardeşimin eşi de hamile
Annem ve görümce olarak ben isim konsunda agzımızı acmayız
Bize ne ki?
Annesi babası varken
Söylemezse soylemesin siz dilediğiniz ismi koyun
Eşinize de birsey demeyin
Ya hani fikir olarak sunulabilir babaanne hala teyze amca aklında bi isim varsa sunarsın bunda kötü bisey yok ki ama daha sormamıssın bile düsündünüz mü diye simdi de o nasl isimmis ben söyleyemem onu e bana ne yani?

Kvyi cidden severim iki senelik evliyim hic bi sorunumuz olmadı kültür farklılığımız da olsa bi kez bile art niyet sezmedim ta ki bugüne kadar..
6.5 aylık hamileyim kvdeyiz on gündür görümcemin kızı bebeğin ismini sormuştu Beren Duru demiştik ki kesin kararımız bu onun dısında kimse isimle ilgili bişey sormadı biz de bisey demedik..
Bugün görümcemin kızı anneanne berene de söyle yapalım mı böyle yapalım mı falan dedi güzel seyler söyledi çocuk heyecanla ben de ordaydım gülümsedim ona..Kv beren de kim dedi bi de beren mi cıktı falan dedi kız da beren iste dedi dayımın bebegi hatta beren duru ister beren ister duru istersen beren duru dersin dedi ben hic ses etmedim..Kv o nasıl isimmiş ben beren duru falan söyleyemem bak senin ismini de söyleyemiyom diyo annen benim söyleyebileceğim ismi koydu beren falan diyemem dedi şak diye..Hiç bisey söylemedim ama cidden gıcık oldum eşime anlatsam mı??
Güncelleme: Az önce laf arasında doğduğu gün takvim kagıdındaki ismi koymak gerektiğini laf arasında söyledi kv benimle dalga mı geciyo??

İgnelememis bildiğin lafı geçirmiş :olamaz: ay seninki yine iyi ,biz Alya koyucaz kararımızı çok önceden verdik ,neymiş Alya koymiycakmiisz ,Alya demezmis,tamam kizim dersin diyoruz onuda demezmis ,canım dersin yook hiç bişey demezmis .. zıkkımın kökünü de !! Valla seni bilmem ama.boyle yaptıklarında inadına Alya koyucam kimse engel olamaz , s..tir et istediğini desin çokta seyimde!!! Kocanla sen karar ver hiç geri adımda atma

İgnelememis bildiğin lafı geçirmiş :olamaz: ay seninki yine iyi ,biz Alya koyucaz kararımızı çok önceden verdik ,neymiş Alya koymiycakmiisz ,Alya demezmis,tamam kizim dersin diyoruz onuda demezmis ,canım dersin yook hiç bişey demezmis .. zıkkımın kökünü de !! Valla seni bilmem ama.boyle yaptıklarında inadına Alya koyucam kimse engel olamaz , s..tir et istediğini desin çokta seyimde!!! Kocanla sen karar ver hiç geri adımda atma
Yoook canım yaaa ne geri adım atması biz kac zamamdır öyle sesleniyoruz hayır madem baska fikri vardı bi soraydı bi merak edeydi yani su saatten sonra isterse Ahmet desin napim

Arkadaşlar esime söyleyeyim mi derken hemen annesine karsı doldurayım anlamında demedim ama bu konu burada kapanmadı tekrar acılacak bilsin mi annesinin fikrini anlamında demek istedim yoksa ne diyecem annen böyle böyle diyo hadi kavga cıkar diyecek degilim..Ama takvimden cocuguma isim koyma önerisini esim ilk annesinden duysuna artık eminim.
Sen bisey deme bence beren duru isminde kararliysaniz sorun yok bence.Kv didiklese de esin beren duru kesin kararimiz dediginde illaki susup oturacak.

Sen bisey deme bence beren duru isminde kararliysaniz sorun yok bence.Kv didiklese de esin beren duru kesin kararimiz dediginde illaki susup oturacak.
Evet umuyorum bi dahaki dediginde esim yanımızda olur da duyar ve bu konu kapanır

Benim 3. Kızımın adı Beren Mina
Babaannem ilk duyduğunda "o neymiş ben onu söyleyemem dilim dönmez ben gülperi derim" demişti ay ne gülmüştüm sanki gülperi daha mı kolay Beren'den ? Ama gayet de söylüyor merak etmeyin alışırlar
Bu arada 3 kızımın 6 ismini de bizzat ben koydum
Daha gebelikde başlardım işlemeye " ben taşıyacağım ben doğuracağım ben bakacağım ismi de ben koyacağım elbette "diye
Tabii bunu espirili bir şekilde dile getirirdim

Bebeğe isim koyma konularını görünce anneme üzülüyorum ya 5 kızı var, bitanesine bile kendi koyamadı şöyle gerine gerine. Benim adımı babamın amcası koymuş.Anneannemin adı ama garip ki anneme sormadan anasının adını koymuşlar sonra kız kardeşim olmuş onu da halam bu olsun demiş beğenmiş annemde kabul etmiş diğer üçünü de ben koydum en küçüğüyle aramda 18 yaş var da :)) şimdi annemde ben de seninkini koyucam derse napabilirim ki :))

Siz bildiğinizi yapın boşverin istedikleri kadar konuşsunlar :))

Kv çok biliyorsa bi tane daha doğursun ona isim koysun allah allaaaah

Kayinvalideniz Turk degil mi; Beren'in, Duru'nun veya Beren Duru'nun soylenemeyecek nesi var? Kendisinin maksadini bilemem fakat benim hosuma gitmedi, hic iyi bir enerji almadim. Ben olsam mesafe koyardim herhalde.

Benim 3. Kızımın adı Beren Mina
Babaannem ilk duyduğunda "o neymiş ben onu söyleyemem dilim dönmez ben gülperi derim" demişti ay ne gülmüştüm sanki gülperi daha mı kolay Beren'den ? Ama gayet de söylüyor merak etmeyin alışırlar
Bu arada 3 kızımın 6 ismini de bizzat ben koydum
Daha gebelikde başlardım işlemeye " ben taşıyacağım ben doğuracağım ben bakacağım ismi de ben koyacağım elbette "diye
Tabii bunu espirili bir şekilde dile getirirdim
Ben hiç esprili olamadım valla hem hiç aklıma bile gelmedi bebeğimin ismini işlemek zorunda olmak

Bebeğe isim koyma konularını görünce anneme üzülüyorum ya 5 kızı var, bitanesine bile kendi koyamadı şöyle gerine gerine. Benim adımı babamın amcası koymuş.Anneannemin adı ama garip ki anneme sormadan anasının adını koymuşlar sonra kız kardeşim olmuş onu da halam bu olsun demiş beğenmiş annemde kabul etmiş diğer üçünü de ben koydum en küçüğüyle aramda 18 yaş var da :)) şimdi annemde ben de seninkini koyucam derse napabilirim ki :))

Siz bildiğinizi yapın boşverin istedikleri kadar konuşsunlar :))
Canım bi fikri varsa söyleseymis hani ona bisey diyen yok bu tavır itici

Kayinvalideniz Turk degil mi; Beren'in, Duru'nun veya Beren Duru'nun soylenemeyecek nesi var? Kendisinin maksadini bilemem fakat benim hosuma gitmedi, hic iyi bir enerji almadim. Ben olsam mesafe koyardim herhalde.
Valla canım gayet de türk işine gelmiyovi olsa gerek

Açık açık ismi beğenmemiş iğneleme de yok dalga geçmek de yok. Bence he deyin geçin düşünüyoruz deyin eşinizle kararınız kesinse kimliği siz çıkartacaksınız sonuçta boş boş konuşmuş olur.

Back
X