- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi elacicegim23
-
sagol arkadasim cevapladığın icin. kucuk kızım cok yaramz cok huzursuz beni inan cok yoruyor. ona ragmen arada onun isini yapiyorum misafir olunca cikiyorum yapiyorum ona ragmen beni sucluyor gibi bazen diyorum belki cok hasta ama bilmiyorum ya diyor kolum agriyor basim agriyor anlamiyorum. bide insanlarin yaninda cok diyor ben hastayim yapamiyorum gibi insanlarda ozelikle akrabalar benden bekliyorBöyle alıştıran sizsiniz. Önce sunun farkına varmasi gerekiyor bazı kvlerin gelin hizmetçi demek olmuyor. Evinizin işi , çocuklarınız varmış nasıl yetişecek hersey. Hem pardon da kardeşleri neden karışıyor çok biliyolarsa kendileri yapsın. Taviz verdiğiniz için böyleler kisacasi . Bu saatten sonra yapılacak tek şey bi iki kere terslemek ama bundan da bi sonuç elde etmezsiniz gibi.
bahara kadar tasinacagiz insaallah. ama oyle bir yapisi varki anlatiyor mesela sonra ben kötü oluyorum diyorum acaba hakli miAlt üst oturmayı kabul eden bunları da kabul etmiş sayılıyor maalesef.
1 kez dahi kayınvalidemin temizliğini yapmadım.
Nadir gittim nadir görüştüm.
Beni diğer gelinlerle karıştırma lütfen ben sana gelip iş yapmam dedim.
Eşimin de öyle bir beklentisi yoktu Allah biliyor.
O da benden beklentisini kesti ...
Hastaysa ayrı belki bir çorba yaparım.
Ama o kadar .
Koca koca diye maalesef kızlar ilerisini görmüyor.
Sonu da böyle yapacak bir şey yok
Taşının o zaman güveniniz varsa kendinize
amin sagolunTepenize çıkarmışsınız. Tabiki yardım yapılır ama sizi hizmetçi bellemişler. En başında yapmayacaktınız. Alışmış kudurmuştan beterdir. Yaparken görülmez ama bundan sonra yapmıcam deseniz sizden kötüsü olmaz. Allah yardımcınız olsun.
bizde degil aslinda onlarda boyle ben yabanciyim burayaSizin oralarda altlı üstlü oturmak normalse buda fazlasıyla normaldir diye düşünüyorum
Bile isteye gelin gitmişsiniz yapacak baska sey yok
bahara kadar tasinacagiz insaallah. ama oyle bir yapisi varki anlatiyor mesela sonra ben kötü oluyorum diyorum acaba hakli mi
15 gunde bir ben yapiyorum buyuk temizlogi ben yapiyorum ona belinde platin var sekeri tansiyonu var kardeslerini diyor ben hastayim yapamiyorum kocam yapıyor ne yapsin onlarda diyor sen niye yapmıyorsun yazik değil mi ona yapamiyor o erkek anlamaz cik yapBir koca teyzelerinin kvcilik oynamasi eksikmis tam olmus
Yapma arkadasim yapma yemek kocadan bulasik kocadan temizlik gelinden kv neci? Kralice mi?
55 yasinda bazi saglik sorunlari var tabi zaten yapinca veriyorum ama mesela temizlikteyim kendime zor makarna pilav yetistiriyordum. yani kisacasi hep boule hep bir beklenti ben cok yoruldumDinleme geçiştir duymamış gibi yap .
Arada bi kaç kelime sokuştur .
Tabi bunları sağlıklı ve yaşı da o kadar yaşlı değildir diye soyluyorum .
Ama siz yukarda dururken aşağı 2 tabak yemek indirebilirdiniz diye düşünüyorum kp e yemek yaptırmak yerine
Yine de siz bilirsiniz :)
kizi yok maalesef sorun da burda aslinda hep hasta bana zaten kendini yormuyor gibi geliyor bilmiyorumtaşın bence.
uzaklara git çookkk uzaklara :)))
tabiki hasta olur yardımcı olursun ama aşırısı fazla herşeyi senden beklemesin sende yüz verme kızı falan yok mu?
Ne yazıkki tüm kv ler tam olarak hizmetçi gibi görüyor, bu düşünceyi tersine çevirmek gelinlerin tutumuna bağlı. Dediginiz gibi nasıl alisiliyorsa öyle devam ediyor.Böyle alıştıran sizsiniz. Önce sunun farkına varmasi gerekiyor bazı kvlerin gelin hizmetçi demek olmuyor. Evinizin işi , çocuklarınız varmış nasıl yetişecek hersey. Hem pardon da kardeşleri neden karışıyor çok biliyolarsa kendileri yapsın. Taviz verdiğiniz için böyleler kisacasi . Bu saatten sonra yapılacak tek şey bi iki kere terslemek ama bundan da bi sonuç elde etmezsiniz gibi.
hayatta bakmaz. inanir mısınız dun geceden beri belim oyle agriyor ki doğrulamıyorum dogru duzgun. evini en son ben temizledim zaten diyorum simdi bir daha çağıracak gel temizle diye hastayim dogrulamiyorum bile soylicem inanmayacak ne yapicam diye düşünüyorumSiz de hemen bugün hasta olun ve yatın. Hatta çok hastayım diye çocuklarınızı bir iki saat onun eline verin de görsün. Ne illet kaynanalar var ya
Eşini ara. Belim çok ağrıyor beni hemen hastaneye götürür müsün çok kötüyüm de. Gerekirse ağla. Çocukları da aşağı indirin ve gidin ikinizhayatta bakmaz. inanir mısınız dun geceden beri belim oyle agriyor ki doğrulamıyorum dogru duzgun. evini en son ben temizledim zaten diyorum simdi bir daha çağıracak gel temizle diye hastayim dogrulamiyorum bile soylicem inanmayacak ne yapicam diye düşünüyorum
1.5 yıllık gelinim kV evinde bir kere temizlik yapmadım. İlla birine yardım edeceksem gider kendi anneme yaparım. Annem bile beni yormamak adına yardimci bir abla çağırıyor. KV de rahatsizsa bunu yapabilir. Bu herkes için geçerli. İyi gelin olalım derken bizi somurmelerine izin vermeyelim.Ne yazıkki tüm kv ler tam olarak hizmetçi gibi görüyor, bu düşünceyi tersine çevirmek gelinlerin tutumuna bağlı. Dediginiz gibi nasıl alisiliyorsa öyle devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?