kv ile alt üst oturanlar bakabilir mi lutfennn

+1

kadin gunluk islerden bahsediyor hizmetten kaldir indir den kacgundur çıkmamıştım evi yine kirlenmiş ondan. kadin herseye edemiyorum diyor anlamis degilim inan

İşte ben o günlük işi anlamıyorum

Yemek ve bulaşık dışında günlük iş olmaz ki diğerlerini iyileşince yapar

İşte ben o günlük işi anlamıyorum

Yemek ve bulaşık dışında günlük iş olmaz ki diğerlerini iyileşince yapar
canim yapmiyor iste sıkıntı orda. ya diyor gel supurgeye vur belim agriyor(belinde platin var) artik gercekten yapamiyor oyke söylüyormu zaten bilmiyorum. yada diyor gel halilari sirkele süpür sil ser

insani o kadar kotu gosteriyorlar ki insan kendinden suphe ediyor. onuda gectim psikolojik olarak cok huzursuz ediyor
anladım
peki eşiniz bir şey der mi yapmasanız?
bence birden kesmeyip ufak ufak kesin daha sonra hiç yapmayın
yani yapılır aslında ama boyle tavırlardan dolayı yapmayın diyorum
ne bileyim insan hani komşusuna bile yardım için yapar icabında ama böyle ' mecbur yapacak ' tavırlaırına karşıyım

aslında bahaneniz de var 2 tane cocugunuz varmış
ufak ufak ben de yoruluyorum kendi evime yetişemiyorum mesajları verseniz ve ufak ufak çekilseniz iyi olur
hiç baskı falan hissetmeyin ve o kaynananızın kardeşleri olan diğer kaynanacıklara laf düşürmeyin
onlar size dediginde valla benim evi de bi temizleyen olsa ben de yapamıyorum deyip şakaya vurdurun
bence hazır cocuklarınız da küçükken zamanı gelmiş birden keserseniz dikkat çeker ama ufak ufak uzaklaşın

cevabin icin sagol canim. bakayim bende artik azaltmayi düşünüyorum gercekten ihtiyaci oldugu seyde yardim edip geri kalanina karismicam insaallah.

Öncelikle Allah yardımcın olsun
Sen geçim güdüp yardım etmişsin ama sürekli olunca bu bir görev haline dönüşür yapar yapar durursun görmezler bir kere yapmazsın laf ederler neden çünkü senin görevin! Altlı üstlü oturunca böyle oluyor maalesef. Keşke imkanın olsa da ayrı eve çıksan az görür huzur bulursun

aynen oyle. insaallah gidecegim az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…