- 9 Haziran 2016
- 812
- 717
- 103
- 32
- Konu Sahibi elacicegim23
-
Al birde burdan yak. Oglunu kiskaniyorsa aman aramasin seni. Kiymetli ogullarini koynuna alip uyusunlar evlendirmesinler nolur yaaa.Ahh ahh o kadar çok olay var ki. Düğünümü bile zorla yaptılar sanki hiç hevesi yoktu kadının enteresan birisi zaten. Benimki oğluna hiç değer vermezdi evlendikten sonra kıymetli oldu. Bende eşimi çok seviyorum o da beni.Zaten sevmesen katlanılmaz hatta ona da diyprum senin hatrın için susuyorum bazen diye. ama beni savunamıyor bazı konularda etkilenir annesinden. sonra ben derim böyle böyle o zaman bana hak verir. Benimki de sürekli laf sokar. Allahtan ben çok sessiz sakin birisi değilimde kendimi ezdirmiyorum. O kadar hasta oldum kaç günlerce yatak döşek yattım bir kere beni aramadı bile kızım napıyosun nasıl oldun diye. Başka arkadaşlarımın kayınvalideleri sürekli arar.
Birde 5 dk uzaga gidince cagirsin gitme :) eve gelirsede dedigim gibi markettesin kuzum :) ne edek. Biz ana babamiza bole yapmadik kendi kizlari yapsin o kadar dusunuyolarsa konusmak kolaykeske bende senin gibi uzaga gidebilsem. bizde taşınacağız ama arabayla. 5 dakika diyorum yine her isine çağırır. laf sokuyor surekli is bekliyor her zaman bahanesi var ben hastayim bir yere zaten çıkamıyorum ciksam sorun herşeyden cok bunaldim bir an once bahar gelsede. bide bana cok fazla sey yasatti unutamiyorum sürekli ruyada bagiriyorum ona neden diye soruyorum resmen gercekte yapamadığımı ruyada yapiyorum
Benim kocam annesinden görmediği değeri benle evlendikten sonra görmüştür emin olun. Aynen evlendirmrseydin madem çok kıymetliyse. Ama onunda kızı var evlensin ellere karışsın o zaman görecek. Benim anneminde ağzı var dili yok kadın melek gibi. Annemin kolu kırıldı ne onu aradı geçmiş olsun diye ne de beni. Böyle merhametsiz insanları görünce şaşırıyorum. Ahdım var inşallah bir oğlum olursa kayınvalide nasıl olunur gelin almaya nasıl heveslenilir göstericem tabi ömrümüz yeterseAl birde burdan yak. Oglunu kiskaniyorsa aman aramasin seni. Kiymetli ogullarini koynuna alip uyusunlar evlendirmesinler nolur yaaa.
Aynenn cocuklarimdan hicbirsey beklemem rahatlarina baksinlar elimiz ayagimiz tuttugu surece basimiza bisey gelmedigi surece niye boyle yapalim yahuBenim kocam annesinden görmediği değeri benle evlendikten sonra görmüştür emin olun. Aynen evlendirmrseydin madem çok kıymetliyse. Ama onunda kızı var evlensin ellere karışsın o zaman görecek. Benim anneminde ağzı var dili yok kadın melek gibi. Annemin kolu kırıldı ne onu aradı geçmiş olsun diye ne de beni. Böyle merhametsiz insanları görünce şaşırıyorum. Ahdım var inşallah bir oğlum olursa kayınvalide nasıl olunur gelin almaya nasıl heveslenilir göstericem tabi ömrümüz yeterse
Aynen öyle. Biz çektik diye çektirmeyiz.Aynenn cocuklarimdan hicbirsey beklemem rahatlarina baksinlar elimiz ayagimiz tuttugu surece basimiza bisey gelmedigi surece niye boyle yapalim yahu
evet canim maalesef kac gece esim uyandirdi beni ağlıyorsun diyordu bana. tabiki ayni onun gibi konusabilirim ama onun gibi olmak istemiyorum bide oyle biriki asla onunla bas edemezsin.Dun gece bende ruyamdan aglayarak uyandim canim nasil bie duygu biliyorum. Depresyon olabilir sende cnm stresten o. Papatya cayi al kendine cnm. Benim babanemde aynisini yengeme yapiordu oda sen gibi 5 dk uzaga tasindi hicte bisey yapamadilar karisamadilar evine gonlunu rahat tut esin evde yokken bazen kapini calarlar evde yoktum marketteydim de gec senden uzaklassinlar biraz. Ve en onemlisi mesafe. Ayrica sana kalp kirici konusuyorlarsa seninde dilin var konusmayi biliosn ver cevabini
ayni gibiler ben sezeryan dogum yaptim hergun bebegi yikamaya geliyordu laf sokup gidiyordu hergun onun yuzunden agladim. bir gün demedi birseye ihtiyacin varmi nasil oldun. bir gun bir corba bile getirmedi ne yiyorsunuz diye sormadi ama o bir soğukalgınlığı almis kayinbabam surekli diyor git bak hastadir bilmem ne iki cocukla temizlikte oldugumu bilmesine ragmen off offAhh ahh o kadar çok olay var ki. Düğünümü bile zorla yaptılar sanki hiç hevesi yoktu kadının enteresan birisi zaten. Benimki oğluna hiç değer vermezdi evlendikten sonra kıymetli oldu. Bende eşimi çok seviyorum o da beni.Zaten sevmesen katlanılmaz hatta ona da diyprum senin hatrın için susuyorum bazen diye. ama beni savunamıyor bazı konularda etkilenir annesinden. sonra ben derim böyle böyle o zaman bana hak verir. Benimki de sürekli laf sokar. Allahtan ben çok sessiz sakin birisi değilimde kendimi ezdirmiyorum. O kadar hasta oldum kaç günlerce yatak döşek yattım bir kere beni aramadı bile kızım napıyosun nasıl oldun diye. Başka arkadaşlarımın kayınvalideleri sürekli arar.
kucuk evlendim maalesef bilmiyordum hic insan herkesi kendi gibi biliyor ya en azindan ben oyle biliyordum. bide ev ustune geldim ben coooook zordu. 2 yıl sonra evleri ayırdik baska yere gidecektik böyle ben hicc istemedim ama babasi izin vermedi evim varken oglum kiraya gitmesin dedi esim de dedi evimiz ayri olursa hersey daha farkli olur ama pek oyle olmuyorEvlenirken malesef kizlarimiz bu tarz onemli seyleri onemsemiyorlar.
Yani..aman olsun altli ustlu otururm nolcak?..diyorlar evleniyorlar.
Ama oyle olmuyor iste.
Disli bir kadin degilseniz , bastan kurallarinizi soylemezseniz altli ustlu oturmanin getirdiklerine katlanacaksiniz malesef.
Ben olsam bastan sınırlı davranirdim
Hergun gitmezdim banane?
Hizmetci mi almis beni?
Arada illa ki yardim yemek olur insan komsusuna yapiyor ama gorev olmamali.
Ya cekin kendinizi herseyi goze alarak ya da alismaya bakin kaderim buymus diyerek.
Yapacak baska sey yok bence
Haklisin canimkucuk evlendim maalesef bilmiyordum hic insan herkesi kendi gibi biliyor ya en azindan ben oyle biliyordum. bide ev ustune geldim ben coooook zordu. 2 yıl sonra evleri ayırdik baska yere gidecektik böyle ben hicc istemedim ama babasi izin vermedi evim varken oglum kiraya gitmesin dedi esim de dedi evimiz ayri olursa hersey daha farkli olur ama pek oyle olmuyor
Huzur kaçırmaya bayılıyorlar işte. bakıyorlar biz mutluyuz çomak sokuyorlar. Kendileri sormaz ama sorulmayı beklerler. Ne yaparsan aynısını bulursun karşılığında. işte eşlerimizin hatrına bir de Allah korkusundan bişey yapamıyoruz. ne gelinler var onlara gelin düşmemiş ondan anlamıyorlar.ayni gibiler ben sezeryan dogum yaptim hergun bebegi yikamaya geliyordu laf sokup gidiyordu hergun onun yuzunden agladim. bir gün demedi birseye ihtiyacin varmi nasil oldun. bir gun bir corba bile getirmedi ne yiyorsunuz diye sormadi ama o bir soğukalgınlığı almis kayinbabam surekli diyor git bak hastadir bilmem ne iki cocukla temizlikte oldugumu bilmesine ragmen off off
kadin gunluk islerden bahsediyor hizmetten kaldir indir den kacgundur çıkmamıştım evi yine kirlenmiş ondan. kadin herseye edemiyorum diyor anlamis degilim inancevap vereceksiniz tek çözüm
ne işi kalmış
geçen çıktım bunları bunları yaptım yemeği de babam yapıyor
hastanın başka ne işi olur ki
kalan işi de iyileşince yapar annem dirayetli kadındır vs vs deyip püskürtün
tanıyan herkes ayni seyleri söylüyor senin gibisini asla bulamaz. ama kadına sorsan onun gelini onun gelini şöyle kendisine bakmıyor hic. dua ediyorum kayinim evlenirde oyle onun gibi birini getirsin insaallah. zaten kendisinden baska kimseyi bagenmiyorHuzur kaçırmaya bayılıyorlar işte. bakıyorlar biz mutluyuz çomak sokuyorlar. Kendileri sormaz ama sorulmayı beklerler. Ne yaparsan aynısını bulursun karşılığında. işte eşlerimizin hatrına bir de Allah korkusundan bişey yapamıyoruz. ne gelinler var onlara gelin düşmemiş ondan anlamıyorlar.
âmin canım cok sagol simdilim idare etmek istiyorum tasinana kadar ondan sonrada arada gelmeyi dusunuyorumHaklisin canim
Insam bastan dusumiyor iste.
Allah yardimcin olsun
Yavas yavas kendini cekeceksin tatsizliklari goze alarak.. baska yolu yok
tayzeler de onun gibi cok degiskler surekli onlarida cagiriyor gelin yapin diye onlarda diyor gelinin var yapsin kimse kimseye acımıyor. ben nasil desem onlar gibi disli değilim o yuzden onlarla bas etmem cok zorTeyzelere "kusura bakmayin ama benimde evde iki küçük çocuğum var,elimden geleni zaten yapıyorum ama fazlasını istesemde yapamam"diyemediniz mi?
Yani bilemedim,kendi adıma gidipte temizlik yapmam kayınvalidemin evimde,ne münasebet. Benden önce ne yapıyorsa onu yapmaya devam etsin,sonuçta ben yokken yapilıyordu bu işler bir şekilde.
Merak etme canım bu yaptığı zaten yanına kalmayacak. Öyle bir tandığım var. Gelinini yapmadığını bırakmadı. Aynı site içinde oturuyorlar. kız gidiyordu temizliğine sürekli. bulaşık makinesini bile evde kızı olmasına rağmen gelin boşaltıyordu. Ama hiçbir zaman yaranamadı. kızın ailesine de keza öyle çektirdi. ama sonra ne oldu kızı evlendi damat ve annesi ağzının payını çok güzel verdiler. kimsenin ahı kimsede kalmıyortanıyan herkes ayni seyleri söylüyor senin gibisini asla bulamaz. ama kadına sorsan onun gelini onun gelini şöyle kendisine bakmıyor hic. dua ediyorum kayinim evlenirde oyle onun gibi birini getirsin insaallah. zaten kendisinden baska kimseyi bagenmiyor
O zaman boşverip duymayacaksınız.tayzeler de onun gibi cok degiskler surekli onlarida cagiriyor gelin yapin diye onlarda diyor gelinin var yapsin kimse kimseye acımıyor. ben nasil desem onlar gibi disli değilim o yuzden onlarla bas etmem cok zor
amin canim insaallah kalmaz Allah için yapiyorum ve Allah icin sabrediyorum inşallah yanina kalmazMerak etme canım bu yaptığı zaten yanına kalmayacak. Öyle bir tandığım var. Gelinini yapmadığını bırakmadı. Aynı site içinde oturuyorlar. kız gidiyordu temizliğine sürekli. bulaşık makinesini bile evde kızı olmasına rağmen gelin boşaltıyordu. Ama hiçbir zaman yaranamadı. kızın ailesine de keza öyle çektirdi. ama sonra ne oldu kızı evlendi damat ve annesi ağzının payını çok güzel verdiler. kimsenin ahı kimsede kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?