- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi elacicegim23
-
esim evde su anda uyuyor gece ise gidecegi icin iyi olmazsam yarin gidelim dedim. bazen giderken ona bırakıyorum hastaneden döndüğümde ne dedi doktor nasil oldun diye bile sormuyor oyle biri gerisini siz düşününEşini ara. Belim çok ağrıyor beni hemen hastaneye götürür müsün çok kötüyüm de. Gerekirse ağla. Çocukları da aşağı indirin ve gidin ikiniz
Peki sizi hiç korumuyor mu? Kaynananız sürekli böyle davranınca gitme gerek Yok diye falan koruyor muesim evde su anda uyuyor gece ise gidecegi icin iyi olmazsam yarin gidelim dedim. bazen giderken ona bırakıyorum hastaneden döndüğümde ne dedi doktor nasil oldun diye bile sormuyor oyle biri gerisini siz düşünün
50 kere yap 1 kere yapma senden kötüsü olmaz. Bu duruma esin dur diyecek o zaman. Benim eşim zaten yoruluyor sende de bu kadar is yapmasın istemiyorum desin.sagol arkadasim cevapladığın icin. kucuk kızım cok yaramz cok huzursuz beni inan cok yoruyor. ona ragmen arada onun isini yapiyorum misafir olunca cikiyorum yapiyorum ona ragmen beni sucluyor gibi bazen diyorum belki cok hasta ama bilmiyorum ya diyor kolum agriyor basim agriyor anlamiyorum. bide insanlarin yaninda cok diyor ben hastayim yapamiyorum gibi insanlarda ozelikle akrabalar benden bekliyor
gecen evini temizlerken misafir vardi dedi Allah razı olsun yapiyor sana. kaynanam dedi mecbur yapacak gulerek soyledi bunu bende. dedim kusura bakma mecbur degilim yapoyorsam Allah rizasi için yapiyorumSen neden hasta olmuyorsun? Neden yerleri silerken belin tutulmuyor da
" anam anam belim gitti belim " diyip oracıkta yere oturmuyorsun.
Benim kayınvalide de böyle. Çay içerken bile demlik ağır kaldıramıyorum diyorum ben artık . Yada hastaydim yattım gelmedin kaç gün dediklerine bende hasta olmasam bile kaç gündür ölüyorum kapımı çalan yok hastayım diyorum , iyiliğine alistirinca insanlar görevimiz zannediyor.
maalesef esim pek savunmuyor cok zorluk cekerek büyümüş onun elinden o yuzden ondan cekiniyor. bana yap diye cok nadir soyler sen bilirsin diyorPeki sizi hiç korumuyor mu? Kaynananız sürekli böyle davranınca gitme gerek Yok diye falan koruyor mu
Sen bilirsin diyorsa yapmayın bence valla size yazıl. Çok isterse eşin inip kendi yapsın. 2 çocuk var ve hem onlara bak hem kendi evine bak hem kaynanaya bak zor işmaalesef esim pek savunmuyor cok zorluk cekerek büyümüş onun elinden o yuzden ondan cekiniyor. bana yap diye cok nadir soyler sen bilirsin diyor
cok farklı biri bir defa yapma senden kötüsü yok. öyle çirkeflige bagliyor ki herkes de onun huyu oyle sen alttan al o buyuktur diyor. ve en kotusu biri birsey deyince kendimi kotu hissediyorum diyorum acaba gercekten benmi olmuyorum hata bende mi diyeSen bilirsin diyorsa yapmayın bence valla size yazıl. Çok isterse eşin inip kendi yapsın. 2 çocuk var ve hem onlara bak hem kendi evine bak hem kaynanaya bak zor iş
maalesef canim hem esim hayatta izin vermez bide bebegim var 1 yasindaIse girebiliyosan ise gir canim.
Olur mu hiç sizin neden suçunuz olsun hem böyle ömür mü geçer. siz yeterince yapmışsınız zaten. Giderek azaltın bence. Çirkefleşsin boşverincok farklı biri bir defa yapma senden kötüsü yok. öyle çirkeflige bagliyor ki herkes de onun huyu oyle sen alttan al o buyuktur diyor. ve en kotusu biri birsey deyince kendimi kotu hissediyorum diyorum acaba gercekten benmi olmuyorum hata bende mi diye
teşekkürler arkadasim. bende zaten o yuzden actim konuyu koca bir yuk sanki omzumda hep böyle mi olacak diyorum yoruldum artikOlur mu hiç sizin neden suçunuz olsun hem böyle ömür mü geçer. siz yeterince yapmışsınız zaten. Giderek azaltın bence. Çirkefleşsin boşverin
kesinlikle ruhumu çok yoruyor aklımı. bakalim nasip olursa bu yaz gidecegiz insaallahRuhunuzu hasta ediyor ötesi var mı?
Fakat orada oturmayı kabul ederek hizmet etmeyi kabul etmiş sayılıyor.
Oğlunun evlendirmiş erkek anası modeli bu.
Hizmet etmek evlatların görevi sizin değil.
Bunu dile getirmiyorsanız yapacak bir şey yok maalesef.
senin içind e üzüldüm simdi. o kadar uzak olmasina ragmen ne yapıyorda seni üzüyor merak ettim. esim bana hic kizmamis onun yuzunden goruyor cunku biliyor onu sadece eger yanlışım varsa uyarır oda cok nadir olmustur bir iki defa. cok seviyorumBende kayınvalidem yüzünden hasta olup ilaç kullananlardanım. Seninki yakın benimki kilometrelerce uzak olmasına rağmen telefondan bile yetiyor canımı sıkmaya. Ama artık aramıyorum bende onu. Namazını kılıp kuranını okur görseniz dünyanın en iyi insanı. Ama içinde merhamet yok. Bosver canım sende biraz numara yap hastayım de halim yok de yatak döşek yat. Allah görüyor bizim içimizi. İnşallah eşin senden yanadır. Böyle konular yüzünden eşlerle ara açılır hep. Kayınvalideler demiyor kı oğlumla gelinim ne güzel geçiniyor mutlu olsunlar. Anca ara bozsunlar!!
Canim benim sayfamda son attigim.yaziyi oku bende seninle ayni dertten muzdaribim. Ama benim en azindan cikis yolum var yurt disinda esim yanina er yada gec gidicem. Canim malesef bizm kulturumuzde alt ust oturmaninda etkisiyle nasilsa gelin var apartmanda gelir yapar dusuncesindeler. Haaaaa bide 7 24 baslarinda beklicen senin cocuklarin esin evin hayatin onemli degil. Onlar bir kere seni eve hizmetci almislar ogullarina es degil. Canim bunun tek cikar yolu tasinman. Tasinamazmisiniz oradan? Esine acsan bu konuyuarkadaslar nerden baslasam bilemiyorum. bende kaynanamla alt ust oturuyorum. buralarda gelenek gibi aslinda ya ev ustune gidiyorlar yada alt ust oturuyorlar genelde.
benim sıkıntım özelikle kaynanamla surekli hasta ve surekli benden is bekliyor bir haftadir hasta bende pek cikamadim cunku iki çocuğum var onun temizliğini yaptim kendi temizligime basladigim icin cikamadim.
kiz kardesleri geldi dün o hasta ne yapsin sunu getir indir sunu yap ona hali yok onun gibi gibi bircok sey soylediler.
ben bu durumu cooook takiyorum bunun yuzunden zaten ilac tedavisi gordum bir defa. ama bu ara tekrar kötüyüm istiyor ki her dakika onun hizmetini goreyim.
hastalik olarak da soguk algınlığı astimi da var bu arada. ama benim dusuncem yanlis düşünüyorsam soyleyin ne olur. yemegi zaten kayinbabam yapiyor bir aksam ben yaptim. o indirip kaldiriyor bulasik felan yani herseyini o yapiyor o ise hic yerinden kalkmiyor sanki ameliyat olmus.
yani insan hic mi kalkamaz hicmi birsey yapamaz sekiz gundur boyle. neresi agrirsa ağrısın surekli yatakta herseyi benden bekliyor kiz kardesleri de ayni sekil ben cok üzülüyorum bu duruma. ama diyorum acaba hakli mi benmi olmuyorum ne yapmalıyım siz. söylesin takmaktan düşünmekten deli olacagim artik.
keske bende senin gibi uzaga gidebilsem. bizde taşınacağız ama arabayla. 5 dakika diyorum yine her isine çağırır. laf sokuyor surekli is bekliyor her zaman bahanesi var ben hastayim bir yere zaten çıkamıyorum ciksam sorun herşeyden cok bunaldim bir an once bahar gelsede. bide bana cok fazla sey yasatti unutamiyorum sürekli ruyada bagiriyorum ona neden diye soruyorum resmen gercekte yapamadığımı ruyada yapiyorumCanim benim sayfamda son attigim.yaziyi oku bende seninle ayni dertten muzdaribim. Ama benim en azindan cikis yolum var yurt disinda esim yanina er yada gec gidicem. Canim malesef bizm kulturumuzde alt ust oturmaninda etkisiyle nasilsa gelin var apartmanda gelir yapar dusuncesindeler. Haaaaa bide 7 24 baslarinda beklicen senin cocuklarin esin evin hayatin onemli degil. Onlar bir kere seni eve hizmetci almislar ogullarina es degil. Canim bunun tek cikar yolu tasinman. Tasinamazmisiniz oradan? Esine acsan bu konuyu
Dun gece bende ruyamdan aglayarak uyandim canim nasil bie duygu biliyorum. Depresyon olabilir sende cnm stresten o. Papatya cayi al kendine cnm. Benim babanemde aynisini yengeme yapiordu oda sen gibi 5 dk uzaga tasindi hicte bisey yapamadilar karisamadilar evine gonlunu rahat tut esin evde yokken bazen kapini calarlar evde yoktum marketteydim de gec senden uzaklassinlar biraz. Ve en onemlisi mesafe. Ayrica sana kalp kirici konusuyorlarsa seninde dilin var konusmayi biliosn ver cevabinikeske bende senin gibi uzaga gidebilsem. bizde taşınacağız ama arabayla. 5 dakika diyorum yine her isine çağırır. laf sokuyor surekli is bekliyor her zaman bahanesi var ben hastayim bir yere zaten çıkamıyorum ciksam sorun herşeyden cok bunaldim bir an once bahar gelsede. bide bana cok fazla sey yasatti unutamiyorum sürekli ruyada bagiriyorum ona neden diye soruyorum resmen gercekte yapamadığımı ruyada yapiyorum
Ahh ahh o kadar çok olay var ki. Düğünümü bile zorla yaptılar sanki hiç hevesi yoktu kadının enteresan birisi zaten. Benimki oğluna hiç değer vermezdi evlendikten sonra kıymetli oldu. Bende eşimi çok seviyorum o da beni.Zaten sevmesen katlanılmaz hatta ona da diyprum senin hatrın için susuyorum bazen diye. ama beni savunamıyor bazı konularda etkilenir annesinden. sonra ben derim böyle böyle o zaman bana hak verir. Benimki de sürekli laf sokar. Allahtan ben çok sessiz sakin birisi değilimde kendimi ezdirmiyorum. O kadar hasta oldum kaç günlerce yatak döşek yattım bir kere beni aramadı bile kızım napıyosun nasıl oldun diye. Başka arkadaşlarımın kayınvalideleri sürekli arar.senin içind e üzüldüm simdi. o kadar uzak olmasina ragmen ne yapıyorda seni üzüyor merak ettim. esim bana hic kizmamis onun yuzunden goruyor cunku biliyor onu sadece eger yanlışım varsa uyarır oda cok nadir olmustur bir iki defa. cok seviyorum
esimi herseyim o benim onu sevmeseydim coktan birakip giderdim. oda bana diyor 7 yildir evliyiz onun huyuna alisamadin mi( ayrica cok aşırı laf sokar) onun icin uzme kendini diyor. benimde elimde degil surekli takiyorum onu. bu yil tasinacagiz insaallah 5 dakika arabayla diyorum insaallah artik biraz rahat birakir yinede kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?