KV İLE AYNI APARTMAN SORUNU

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evli yim ve maalesef kv ile aynı apartmandayız ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum eşimi nasıl ikna edebilirim lütfen yardım bi akıl verin

apartman derken aile apartmanı mı yoksa 20 daireli normla bir apartmanda iki ayrı daire mi

aile apartmanı ise daha zor ayrılmak ama normal apartman ise diğer komşular ile huzursuzluk yaşayıp gidebilirsin belki

Eşinizin ikna olası varsa bellidir zaten, ordan yürürsünüz.

Yoksa anca huzurunuz daha fazla kaçar.

Daha önce eşinize bu konuyu açtınızmı nasıl bir tepki aldınız.

Siz istiyorsunuz diye eşiniz taşınmaz,ancak kavga ettiğinizle,ilişkinizi yıprattığınızla kalırsınız.Ancak uzakta işi olur da eve yakın olsun diye,birde ailesiyle tartışınca ,kendi arası bozulursa yani kendi isterse.

Biz 8 senelik evliyiz aile apartmanı ama ev bizim değil çok direndim inşallah bu yaz cikcaz ev alamasak bile kiraya cikcaz çok zor allah yardımcı olsun inşallah hayirlisiyla başka eve geçersiniz.:KK56:

Kızlar tşkler yorumlarınız için ev kendimizin ikna edemicem galiba inş uzaaaakkk bi yere taşınırız

Walla allah yardimcin olsun ...
Cok zor Bi durum
Bende oturdum yillarca
Ve esimi ikna edene kadar gobegim catladi:)

ayrica kendi sucunuz bastan belli olan seyler ha ayni ev ha ayni apartman özel hayat onemli benim icin hic cekemem

Kızlar tşkler yorumlarınız için ev kendimizin ikna edemicem galiba inş uzaaaakkk bi yere taşınırız

Bende 5 yildan beri oturuyorum kimseyede tavsiye etmem,hergun ayri problem,dertsiz basiniza dert almayin yeni evlenicek kizlar..

Back
X