KV İLE AYNI APARTMAN SORUNU

Merhaba bende senin durumundayım nasıl ikna edebiliriz bide hem kaynana var heöde üç elti bir gün bu durumdan kurtulacakmıyız
Cnm ya bende çok ikna etmek istiyorum ama hiç çıkar yol bulamıyorum
Çok bunaldım sizlere sormak istedim

Ben artık gecmiyorum öyle her zaman ama ilk evlendigimiz yıllar daha kötüydü şimdi daha rahatim

* kocacım bu ev çok küçük, eşyalar sığmıyor, para biriktirip büyük eve geçelim.
* kocacım bu ev çok büyük, başka eve taşınalım, artan paraya şunu yapalım.
* kocacım bu ev çok rutubetli, işine çok uzak, aileme uzak, güneş almıyo. vb. vb. vb. vb.
* iş bul, çalış. işim eve uzak, taşınalım de.
* çocuğun varsa çocuğu bahane et. bu çevre çok pis, kötü, şurası çok iyiymiş de.
* akrabalarımın hepsi şu semtte, tek dileğim onlara yakın olmak de.
* doğum günümdeki tek dileğim şu semtteki evde oturmak de. ve en uzak yeri seç. hatta bunu sık sık söyle.

benden bu kadar.

Bizim apartmanda altı daire var ben kaynanam üç eltim bir dairede bekar kayınım için zaten kaynana yetmiyor gibi birde eltiler var
Ay allahtan eşim iki kardeş onlarda başka yerde oturuyorlar senin işin daha zor cnm laf dedikodu bitmiyodur basın çok arıyordur senin

Bu maddelerin birazını denedim cnm ama öbürlerinide denemek şart tşkler

* kocacım bu ev çok küçük, eşyalar sığmıyor, para biriktirip büyük eve geçelim.
* kocacım bu ev çok büyük, başka eve taşınalım, artan paraya şunu yapalım.
* kocacım bu ev çok rutubetli, işine çok uzak, aileme uzak, güneş almıyo. vb. vb. vb. vb.
* iş bul, çalış. işim eve uzak, taşınalım de.
* çocuğun varsa çocuğu bahane et. bu çevre çok pis, kötü, şurası çok iyiymiş de.
* akrabalarımın hepsi şu semtte, tek dileğim onlara yakın olmak de.
* doğum günümdeki tek dileğim şu semtteki evde oturmak de. ve en uzak yeri seç. hatta bunu sık sık söyle.

benden bu kadar.
Maddeler güzelde gerçekte işlemiyor cnm ya torun olunca hiç birakmiyorlar

Benim kv nin ağzında bir bakla islanmaz eğer kalabalık aile olsaymisiz yanmistim herkesi birbirine dusurürdu esimede diyorum iyiki iki kardeş siniz diye yoksa yandiydik o_O

Back
X