- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Yanlış anladınız.Sorun ne bir şey dememiş ki. Sizinki biraz tabir-i caizse öküz altında buzağı aramak oluyor şu an.
Yanlış anladınız.
Kızlar bugün bi arkadaşımla telefon da konuşuyodum. O sırada kv aradı. Ben de arkadaşı kapatıp kv yi aradım dedim ki;
Anne arkadaşla konuşuyodum kusura bakma napıyosun? O da dedi ki; İyi yapmışsın. Konuş tabi kızım arkaşınla konuşursun da görüşürsün de ne diyebilirim ki yavrum dedi. :) Niye bu kadar uzatıp gereksiz kelime sarf etti anlamadım siz anladınız mı?
Düzenleme yapıyım yanlış anlaşıldım sanırım: Arkadaşlar başka bi örnek vericek olursam bi keresinde de teyzem bana gelmişti o sırada kv aradı. Napiyosun dedi. Teyzem bizde anne oturuyoruz dedim. Hmm olsun gelsin teyzen kızım nolcak sanki karışan mı var dedi. Anladınız sanırım. :)
Neresini yanlış anladıysam düzeltin o halde. Kadın bir şey dememiş "İyi yavrum konuş görüş" yaşlılar laf uzatmayı sever yani, "Aaa niye bu kadar uzattı ki laf mı soktu acaba hmm" diye konu açmak öküz altında buzağı aramak bence.
Hesap vermiyodum ki zaten. Kim var diye sordu söyledim bende.Teyzemle oturuyorum, arkadaşımla konusuyodum demişsin ya açıklama yaptığını düşünmüş. Hesap verme bana bunlar icin demis bence. Kotu niyet Yok
Yaşlı değil kayınvalidem. Laf soktu da demiyorum. Ama istemiyor da bunu bana belli etmemek için istiyormuş gibi davranıyor ve cok cirpiniyor.
Sizden yaşlı sonuçta, kuşak farkınız var. İlla 70lik, 80lik olunca yaşlı olunmuyor ki. Görünüşte şu lafın altında bir şey yok ama bu "belli etmeden istememe" olayına başka örnekler verebilirseniz belki daha açıklayıcı olur. Belki sizin dediğiniz doğru, belki de kayınvalidenizi yanlış anlıyorsunuz. Sırf bu olaya bakacak olursak bir şey yok ama tabi kişinin ses tonu bile bir şeyler hissettirdiğinden direkt "Yok bir şey" diye kestirip atılamaz.
+1bizlere yaranılmıyor. Net.
Bakın mesela bugün naptın diye soruyo arkadaşla alışverişteydim diyorum. Biraz duruyo bi iç çekiyo sonra diyo ki gideceksin tabi benim sana karışmaya hakkım yok ki kızım ama stresli bi ses tonuyla. Yani ne alaka ben ona sanki bana karışamazsın demişim gibi davraniyo. :)Sizden yaşlı sonuçta, kuşak farkınız var. İlla 70lik, 80lik olunca yaşlı olunmuyor ki. Görünüşte şu lafın altında bir şey yok ama bu "belli etmeden istememe" olayına başka örnekler verebilirseniz belki daha açıklayıcı olur. Belki sizin dediğiniz doğru, belki de kayınvalidenizi yanlış anlıyorsunuz. Sırf bu olaya bakacak olursak bir şey yok ama tabi kişinin ses tonu bile bir şeyler hissettirdiğinden direkt "Yok bir şey" diye kestirip atılamaz.
Bakın mesela bugün naptın diye soruyo arkadaşla alışverişteydim diyorum. Biraz duruyo bi iç çekiyo sonra diyo ki gideceksin tabi benim sana karışmaya hakkım yok ki kızım ama stresli bi ses tonuyla. Yani ne alaka ben ona sanki bana karışamazsın demişim gibi davraniyo. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?