Kv ile diyalogumuz

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Kızlar bugün bi arkadaşımla telefon da konuşuyodum. O sırada kv aradı. Ben de arkadaşı kapatıp kv yi aradım dedim ki;

Anne arkadaşla konuşuyodum kusura bakma napıyosun? Sonra soğuk soğuk konuştuğunu fark ettim. Sizce bozulmuş mudur?

Son düzenleme:
Yani demiş ki " kızım önemli değil niye kusura bakayım." dert aramayın kendinize..

Yanlış anladınız.

Neresini yanlış anladıysam düzeltin o halde. Kadın bir şey dememiş "İyi yavrum konuş görüş" yaşlılar laf uzatmayı sever yani, "Aaa niye bu kadar uzattı ki laf mı soktu acaba hmm" diye konu açmak öküz altında buzağı aramak bence.

Teyzemle oturuyorum, arkadaşımla konusuyodum demişsin ya açıklama yaptığını düşünmüş. Hesap verme bana bunlar icin demis bence. Kotu niyet Yok

Anlamadik ...

Yaşlı değil kayınvalidem. Laf soktu da demiyorum. Ama istemiyor da bunu bana belli etmemek için istiyormuş gibi davranıyor ve cok cirpiniyor.

Yaşlı değil kayınvalidem. Laf soktu da demiyorum. Ama istemiyor da bunu bana belli etmemek için istiyormuş gibi davranıyor ve cok cirpiniyor.

Sizden yaşlı sonuçta, kuşak farkınız var. İlla 70lik, 80lik olunca yaşlı olunmuyor ki. Görünüşte şu lafın altında bir şey yok ama bu "belli etmeden istememe" olayına başka örnekler verebilirseniz belki daha açıklayıcı olur. Belki sizin dediğiniz doğru, belki de kayınvalidenizi yanlış anlıyorsunuz. Sırf bu olaya bakacak olursak bir şey yok ama tabi kişinin ses tonu bile bir şeyler hissettirdiğinden direkt "Yok bir şey" diye kestirip atılamaz.

Bence sen yanlış anlıyorsun
İlişkiniz nasıl bilmiyorum ama bu söylediği şeyde kötü niyet sezmiyorum Öncesinde böyle bir şey yaptıysa bunu da laf sokuyor diye yorumluyor olabilirsin
ama sadece bu söylediği şeye takıldıysan yanlış anlamışsın onu

Bakın mesela bugün naptın diye soruyo arkadaşla alışverişteydim diyorum. Biraz duruyo bi iç çekiyo sonra diyo ki gideceksin tabi benim sana karışmaya hakkım yok ki kızım ama stresli bi ses tonuyla. Yani ne alaka ben ona sanki bana karışamazsın demişim gibi davraniyo. :)

Acaba size özeniyor olabilir mi? Laf sokmak gibi değil de hani "Keşke gelinim bir gün de beni alışverişe götürse, birlikte gezsek, birlikte vakit geçirsek" tarzı bir sitem gibi hissettirdi bana daha çok. Size yakın olmak istiyor da olamıyor gibi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…