Kv ile diyalogumuz

Yok sürekli boyle. Kendisi soruyo napiyosun diye ben de söylüyorum. Olsun kızım benim sana karışmaya hakkım yok ki diyo. Yani çok uzatiyo :)

Olabilir ben de anlayamadım zaten ama ben defalarca teklif ettim gelmiyor daha çok kızıyla gitmeyi tercih ediyor.

Olabilir ben de anlayamadım zaten ama ben defalarca teklif ettim gelmiyor daha çok kızıyla gitmeyi tercih ediyor.

Gönülsüz teklif ediyorsanız belki hissetmiştir. :) Laf sokuyor gibi değil bence ama bilemiyorum. Daha çok sitemli gibi.

Yok aslında istiyor ki sadece onunla görüşüym akrabalarimi arkadaşlarımı hiç istemiyor.
Öyledir veya değildir demeyeceğim.Asıl demek istediğim bakın burada bir soru açmışsınız ama fikriniz zaten baştan sabitmiş. "ben onun beynini okuyorum aslında şöyle şöyle düşünüyor" cümlesi çok saçma gelmiyor mu? Ha diyelim ki istemiyor gezmenizi,görüşmenizi.e yine de ağzıyla söylüyor karışma hakkı olmadığını,siz de gezmeye,görüşmeye devam edin işte.

Boşver ya bize kv neler diyor imalarla kalsalar keşke...
Cok da sey yapmayın derim konussun dursun ben bunda takacak birşey görmedim ufak tefek imalar boşverin gitsin

Kötü bişey dememis.. belki de sürekli açıklama yapıyorsan ondan dolayı diyordur... "Gel seninle de konusalim" gel seninle de görüşelim" dersen belki zamanla söylemez... Dert değil bu...

hadi diyelim kv gerçekten o stresli ses tonuyla fln iç çekerek söylüyo. sorsana 'anne niye öyle dedin şimdi' diye. ama böyle sakin şekilde. madem merak ediyosun.

Allah ağız vermiş konuşalım diye. kendi beynimizi niye yoruyoruz ki bu kadar. kim ne demiş ne demek istedi niye demek istedi bla bla.
sor, rahatla.

Eski insanlar biraz farklı oluyorlar ya. Hani onların zamanından kv den bir yere gidilirken izin alınır, eve biri gelecekse kv den izin alınır hatta o da gelir vs. senin kv eski kuşakta böyleydi şimdi bublar kalmadı gibisinden mi sitem ediyor aceba? Hani şimdilerde geline karışılmıyor bir şey denmiyor ama gelmelerini de istemiyor, kendi içinde sitem ediyor olabilir mi? Ya da sen de izin al mı istiyor aceba?

Gereksiz uzatmış saçma bir anlam çıkmış
Tamam sorun değil deseydi keske
Ama dert edecek birşey değil ki bu

Yok aslında istiyor ki sadece onunla görüşüym akrabalarimi arkadaşlarımı hiç istemiyor.

İsterse istesin, öyle bir şey var diye engelliyor mu, hayatınıza mı karışıyor hayır. Sıkıntı yok o zaman, duymazdan geleceksiniz.

Ona da teklif etseydiniz . Biz oturuyoruz, sende gelsene gibi.
Belki sizinle olamadığı için böyle söylüyor olabilir.
Ama ben yinede söylediğinden kötü niyet fln algılamadim.
Siz öyle deyince o da o cevabı veriyor doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…