Evet iste bende bunu anlamiyorum hem sormadan yapiyo hemde kime gonderdigi belli degil onun kardesi yegeni niye görsün bnm oglumun orasini burasini aklinin ucundan dahi kötü bi dusunce gecmesi fikri insani cıldırtıuoŞu an kanım dondu.Resmen çocuğunuzun mahrem görüntülerini elalemle paylaşmış.Gönderdikleri arasında yanlış olan kişiler olabilir belki kayınvalideniz bunu bilmeden bu kişiye göndermiş olabilir.Çok rahatsız edici bir durum
Bende ilk defa boyle yaptim kendi kendilerini yediler sorun ben el atmadan cözüldü gerci olan oldu fotolar gitti birilerine ama bi daha cesaret edemez benceValla çok iyi olmuş dedim istemsizce çünkü ben eşime her böyle bişey için laf söylediğimde sen annem i istemiyorsun derdi
Artık bırakıyorum ikisini başbaşa bana sarmadan oğlunu yiyor
Artık bunaltiyorlar insanı bizimkinde eski telefon var çekse bile kendinde kalıyor bin şükür
Bende de arada bi dürtmek gerekiyo yoksa yüz buldukca abartiyolar :)İşte bunun bi seviye üstü benim kvdoğmamış çocuğun ultrason resminde pipi arar her doktora gittiğimde foto ister görümce elti herkese anlatır.hayır normalde ters tavrımı da bilirler bu ara yine bi dürtmek lazım
SiZ kv ile ne yaşadınız bilmiyorum ama eşinizin tepkisi çok çirkin hiç hoş değil . Kv hata yapmış bende olsam çocuğumun bu tip görüntülerinin yayılmasından hoşlanmam ama eşiniz net bi şekilde konuşup bu konudaki fikirlerini söyleseydi bı daha asla böyle bir durumla karşılaşmak istemediğini soyleseydi kv niž zaten pişman olurdu. Gereksiz büyümüş durum. Arayıp konusacaksaniz da eşiniz adına üzgün olduğunuzu falan söyleyip neden videolarının çekilmesinden hoşlanmadığınızı anlatınYani oh olsun demek istemiyorum ama icimin yaglari da erimedi degil açıkcasi
Kv oglum dogdugundan beri banyosunu yaptirmak istiyodu ben kabul etmiyodum eşim en son dayanamadi bugun gelsin yikasin dedi tm demedim ama olmazda demedim aksam geldi esim hazirladi herseyini, yikadilar ben odaya hic girmedim kayinbiraderim de vardi videoya cekmisler yikarken
Yikarkende bi kac bagiris sesi duydum ama hic girip bakmadim
Sonra cay falan hazirladim tam kapinin onune geldim eşim bagiriyodu videosunu birilerine gondermis kv.
Kv ye neden gonderdin dedi gondermedim dedi telefonunu alip bakmis gondermisin iste neden yalan soyluyosun dedi kv den ses yok bende duymamis gibi odaya girdum
Bisey demedim oglumla oynuyodum konusuyodular hic dinlemedim kv telefonu eline alip bak firlatirim dedi eşime onu duydum odadan ciktim oglumla
yine devam ettiler
Sonra kv hizla evden cikti esimde kardesine soyle ona haksiz falan dedi
Ben konuyu bilmiyorum saniyo su an ama ben boyle olacagini biliyodum
Neden bütün sulalesi oglumun pipisini görüyo bunu hic anlamiyorum sindiremiyorumda.
Sessiz kalmaya devam mi etsem yoksa bende kv ile konussam mi kararsizim..
Oğlunu gösterip "aha bu Maaaaahmut",Yani oh olsun demek istemiyorum ama icimin yaglari da erimedi degil açıkcasi
Kv oglum dogdugundan beri banyosunu yaptirmak istiyodu ben kabul etmiyodum eşim en son dayanamadi bugun gelsin yikasin dedi tm demedim ama olmazda demedim aksam geldi esim hazirladi herseyini, yikadilar ben odaya hic girmedim kayinbiraderim de vardi videoya cekmisler yikarken
Yikarkende bi kac bagiris sesi duydum ama hic girip bakmadim
Sonra cay falan hazirladim tam kapinin onune geldim eşim bagiriyodu videosunu birilerine gondermis kv.
Kv ye neden gonderdin dedi gondermedim dedi telefonunu alip bakmis gondermisin iste neden yalan soyluyosun dedi kv den ses yok bende duymamis gibi odaya girdum
Bisey demedim oglumla oynuyodum konusuyodular hic dinlemedim kv telefonu eline alip bak firlatirim dedi eşime onu duydum odadan ciktim oglumla
yine devam ettiler
Sonra kv hizla evden cikti esimde kardesine soyle ona haksiz falan dedi
Ben konuyu bilmiyorum saniyo su an ama ben boyle olacagini biliyodum
Neden bütün sulalesi oglumun pipisini görüyo bunu hic anlamiyorum sindiremiyorumda.
Sessiz kalmaya devam mi etsem yoksa bende kv ile konussam mi kararsizim..
Çok haklısın. Söyledim, laf soktum, en son kavga ettik. Şimdi ne bezini değişeyim der ne banyo yaptırayım de ne de uyuyayım, yanında yatayım der. Ben yemeğini yedirebilirsin demeden lokma sokmaz ağzına. Benim istemedigim seyleti yapmadigi icin simdi melek gibiyim:)) Ben yapılması gerekeni yaptığımı düşünüyorum. Şimdi çocuğa önce annenden izin alalım der her şey için. Şimdi bizdeler bir aya yakın kalacaklar. Kurallarımızdan taviz vermiyoruz eşimle birlikte.Çocuk dana mı ya, ortak bi hayvana girilmiş gibi niye böyle hak talep ediliyor? Banyoyu anne ve baba dışında çocuğa kimse yaptırmaz. Alt değişimi de dahil. Mahremiyetin bi yaşı yok, doğar doğmaz mahremiyet başlar. Baba bunu sağlayamıyorsa anne sağlayacak. Bir daha böyle şeylere izin vermeyin lütfen. Ortalık gizli pedofili kaynıyorken millette şimdi çıplak videosu var çocuğun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?