Kv ile eşimin kavgasi

Evet iste bende bunu anlamiyorum hem sormadan yapiyo hemde kime gonderdigi belli degil onun kardesi yegeni niye görsün bnm oglumun orasini burasini aklinin ucundan dahi kötü bi dusunce gecmesi fikri insani cıldırtıuo

Bende ilk defa boyle yaptim kendi kendilerini yediler sorun ben el atmadan cözüldü gerci olan oldu fotolar gitti birilerine ama bi daha cesaret edemez bence

İşte bunun bi seviye üstü benim kv doğmamış çocuğun ultrason resminde pipi arar her doktora gittiğimde foto ister görümce elti herkese anlatır.hayır normalde ters tavrımı da bilirler bu ara yine bi dürtmek lazım

Bende de arada bi dürtmek gerekiyo yoksa yüz buldukca abartiyolar :)

Bnmki çocuklarınınkini çekmiş torunlarınkini de çekiyor koleksiyon yapıyor pipili fotoları ama bn olsam çektirmem büyük de bi olay olur. Cahil oldukları için bni sorunlu görürler

SiZ kv ile ne yaşadınız bilmiyorum ama eşinizin tepkisi çok çirkin hiç hoş değil . Kv hata yapmış bende olsam çocuğumun bu tip görüntülerinin yayılmasından hoşlanmam ama eşiniz net bi şekilde konuşup bu konudaki fikirlerini söyleseydi bı daha asla böyle bir durumla karşılaşmak istemediğini soyleseydi kv niž zaten pişman olurdu. Gereksiz büyümüş durum. Arayıp konusacaksaniz da eşiniz adına üzgün olduğunuzu falan söyleyip neden videolarının çekilmesinden hoşlanmadığınızı anlatın

Bence hiç girmeyin, siz zaten konuyu "bilmiyorsunuz" :)

Siz olaya girerseniz ve olay büyürse eşiniz yine de annesini savunmak isteyebilir günün sonunda, haklı olduğunuz konuda gereksiz tartışmaların içine girersiniz. Eşiniz zaten gerekli tepkiyi vermiş annesine.

Esiniz gereken cevabini vermis zaten ne bu mahremiyeti herkese gösterme meraklisi capkinlar! . eve giren telefonlari kapatmasini isteyin bi dahakine veya almazsin misafiri anlamiyorum ya orasini burasi göstermek iyi degil zaten aramizda gizli sapiklar var belki de? Dikkatli olmak lazim ya sen söyleme esiniz gereken cevabi vermis bi daha tekrarlamazsa hatasini anlamistir

Pesss gerçekten pesss. Bu ne aymazlık ya. Insanlara inanamiyorum ne demek çocuğun özel bölgesini çekip yayınlamak. Bebek diye çocuk diye bunu kendilerine hak göremezler. Net terbiyesizliktir. Siz de açık açık söyleyin bir daha tek kare foto çektirmem size diye. Tepkinizi belli edin çünkü kayıvalideniz aşırı cüretkâr!

Pipi derdi ayrı bir de şu banyo yaptırma merakını anlamıyorum ne varsa. Yeni doğan bebege banyosunu yaptiran kişi olunca madalya mi alıyorlar insanlikta üst seviyeye mi cikiliyor nedir. Sanki çok zor bir şey. Neyin havası ya da isteği acaba.

Oğlunu gösterip "aha bu Maaaaahmut",
Pipisini gösteripte " aha bu da küçük maaaahmut" demek istemiş herhalde kaynanan.

Aman boşvr, yüz göz olma, zaten bebekte olsa, bir insan neden gönderme gereği duysun ki? Aklıma bu gibi durumda "pedofillerin" çoğalması geliyor, niyeyse

Bebegin çıplak videosunu çekip hısım akrabaya gondermek nedir ya nasıl bı dusuncedir nasil bı gorgusuzluktr şahsen biri bana gonderse aynen böyle düşünürdum video çekmesine bastan izin vermeseydi keske annenz cok ozlerse gelip gidip bakardi bebeğe banyo yaptrmak istemesinin sebebide belli oldu bence siz konusmayn oğlu gerekeni demiş bidaha aynisini yapacağını sanmam .

Sessizlik zor olanı ama en temizi. Esin diyeceğini demiş, sen tekrar konuyu açma derim.

Çocuk dana mı ya, ortak bi hayvana girilmiş gibi niye böyle hak talep ediliyor? Banyoyu anne ve baba dışında çocuğa kimse yaptırmaz. Alt değişimi de dahil. Mahremiyetin bi yaşı yok, doğar doğmaz mahremiyet başlar. Baba bunu sağlayamıyorsa anne sağlayacak. Bir daha böyle şeylere izin vermeyin lütfen. Ortalık gizli pedofili kaynıyorken millette şimdi çıplak videosu var çocuğun.

Çok haklısın. Söyledim, laf soktum, en son kavga ettik. Şimdi ne bezini değişeyim der ne banyo yaptırayım de ne de uyuyayım, yanında yatayım der. Ben yemeğini yedirebilirsin demeden lokma sokmaz ağzına. Benim istemedigim seyleti yapmadigi icin simdi melek gibiyim:)) Ben yapılması gerekeni yaptığımı düşünüyorum. Şimdi çocuğa önce annenden izin alalım der her şey için. Şimdi bizdeler bir aya yakın kalacaklar. Kurallarımızdan taviz vermiyoruz eşimle birlikte.

Allah'ım neden böyle saçma bir anlayış var. Mahrem yerlerini erkek bebeklerin göster göster diyolar sonra geldiğimiz durum ortada

Video olayında haklisinizda yıkama konusunada giçık olmussunuz belli bi yorum dada altını degistirmek istedi demissiniz bunlar doğal şeyler nevar bunda babanne o isteyebilir ilgilenmek insanlara sapık gözüyle mi bakiyorsunuz acaba bukadar buyutuyorsunuz benim çocuğumun altını annemde değiştiriyor kv dede yeri geliyor halasida teyzesi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…