- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
Okurken bile gerildim resmen ya. Çok korkunç işte bunları erkekler anlamıyor. Onlar için sabah gidip akşam geleceksin onları görmeyeceksin diyor ya sinir oluyorum.Benzer bir konuya olası sorunları madde madde yazmıştım.
Hep diyorum konular aynı sadece kişiler değişiyor .
Alt üst oturmak demek :
zaten çalışıyosunuz akşam yemeklerini bizimle yiyin ..
Ne varki bunda derseniz ; isten gelince dondolak sutyeniz şortla dolaşmak varken, yemek ye sofra topla ,yıka ee hadi bi çay koy ooo ne zaman sevisecem ne zaman yıkanacağım ne zaman uyuyacağım..
Gitmem canım ne olacak : çok sık görüşmeden kaynaklı eşiniz sizin gitmediğiniz akşamlarda Aşkım babam ıda çağıralım çay yap demesi kaçınılmaz.
Hafta sonları: sabah kahvaltıya bize gelin siz gitmezseniz Hayatım kahvaltıya annemleri de çağıralım.
Gezmeye çay içmeye parka bahçeye kısacası her yere giderken haber vermeniz gerek ve daha kötüsü Her gittiğiniz yere giderken Sen de gelir misin diye teklif etmen gerek %90 birlikte gidersiniz arabanın ön koltuğuna oturması tam bir cinnet meselesi..
Evinize misafir geldiğinde çağırmanız gerek. Çağırmaz sanız olay olur bizi istemiyor olur bizden rahatsız oluyor olur
Kayınvalide denize misafir geldiğinde aşağı inmek zorundasınız ,inmezseniz olay olur.
Haftalık temizlik aylık temizlik bayramlık temizlik kısacası tüm temizlik döneminde gitmek zorunda kalırsınız
Ne var ki canım bunlarda yaparım Giderim diyebilirsiniz fakat bu yaşam biçimi haline gelirse gerçekten gerçekten çekilmez olur
Daha sayabileceğimiz milyon tanesebeb var .
Konservesi sise domatesi salçası turşusu ,börek açması sarma sarması yakın olduğunuz için hep bir beklenti içinde olacaklar
Özel hayat özgürlüğe kısıtlama açıkçası kayınvalide ile altlı üstlü oturmaktan kötü bir şey varsa oda aile apartmanına gelin gitmek kabus resmen.
Sen niye 1 saat yol gidesin?
Hiç sorma düşdüğüm duruma bak. Beklerken daha iyiydi sankiSen o kadar zaman Şafak say adam gelsin , neyin derdine düş
Deli olma , tatlı bir dille kabul etme . Hergün bir saat yol çekilir mi ?
Bu işin gebeliği var uzun vade düşün cicim

Yani öyle olur tabi ben zaten hemen adepte olan biri değilim en ufak şeyi kafaya takarım. Yok valla hiç kusura bakmasın kim oturursa otursun o evde.Onları görmezsin diye bi şey yok. En ufak birşeyde arıyorlar, çağırıyorlar, kendileri zırt pırt zile basmasa da. Evine adapte olamıyorsun benimseyemiyorsun. Şimdiki aklım olsa asla kabul etmezdim.
Valla ben her iki aile içinde böyle düşünüyorum.Sakin evet deme. Bende altli üstlü oturuyorum, gecici süre icin tasindik ama yinede bende keske evet demeseydim diyorum.
Nekadar iyi olmaya calissalarda sonucta kaynana. Uzak olmak en iyisi.