Kv ile evinde oturma

Siz simdi çalışıyorsunuz evet belki çok göremeyeceksiniz ama ileride cocugunuz olduğunda isler daha zor olacak isin icnden cikamayacaksiniz o yüzden boyle bir şeyi kabul etmeyin bence
Bize de teklif ettiler benden önce eşim hayır dedi çünkü herkesin huyunu suyunu biliyor
Herkes kendi yerinde evinde sağolsun mesafe de olsun
Tabi bunun ilerisi de var ben zaten bunları düşünerek istemiyorum zaten nişanlımın kafası karıştı şimdi ev kirası olmayacak falan diye düşünyor sadece o açıdan bakıyor

Git git çok güzel.
Haftasonları hepberaber kahvaltı yaparsınız.
Akşamları aniden çay içmeye gelirler. birlikte tv seyredersiniz.
Temizliğine de bir el atıverirsin.
misafiri gelir hizmet etmeye çıkarsın.
senin misafirin gelir sağolsun seni başbaşa bırakmaz bir oturur kalkmaz.
Geleninin gideninin çeteresini tutar.

harika bence.
Korku filmi gibi ya
Asla ve asla yakininda bile olma derim ne kadar uzak o kadar iyi .
evet bencede her iki aileye de öyle olmak lazım

Sakın öyle beraber oturmak gibi bir hataya düşmeyin. Bir ay otur ,yeni ev açarız derler,bir bakarsınız yıllar geçmiş,siz ,siz olmaktan çıkmışsınız
Zaten yeni ev diye bir şeyde söylenmiyor bir de nişanlım ordan gitmek istiyordu sonra ne oldu da karar değişti anlamıyorum

Şaka mısın?

Çalışan kadın halinle köyde mı oturmayı düşünüyorsun?? Birde üstüne kv, kp...

Ben hiç orda oturmayı düşünmedim ki
kötü insan, sen yurtdışındada olsan huzurunu bozmayı başarır...sizin için piyango bedava ev...herkese de nasip olmuyor malesef..kıymetini bilin bence...önerim kabul edin ama, şartlarınızı belirtin...örneğin yeme içme ayrı olcak vs. gibi...aslında çalışan insansınız, zarardan çok faydasını görürsünüz bence...yeri geliyor kendi ailemizle bile anlaşmıyoruz...ufak tefek sorunlar olabilir...cennet gibi bir hayat hiç bir yerde yok malesef...kira ödemeden evlenmek, hayata 1-0 önde başlamak demektir...
O da doğru ama işte ilerisi açısından korkuyorum. Sonuçta çocuk olacak onlar bakacak ama sorunlar çıkar mı bilmiyorum.
Size kızınca eve yeni kiracı bulur ya da satılığa çıkartır ayrıca kira almam ne demek bide kira mı alacaktı oğlundan uzak ol her şey güzel olsun istiyorsan
Her şey olabilir yarının ne getireceği hiç belli olmaz o yüzden bulaşmak istemiyorum.

oturmak istemiyorsanız oturmayın. ama nişanlının kardeşi varsa ve ilerde o geçerse eve lafta etmeyin. onlar kira ödemiyor gibi şeyler bizimde hakkımız var tarzı şeyler
Nişanlımın kardeşi var kim oturmak isterse o oturur ben buna karışamam

Gidş geliş 8 tl ne alaka onu anlamadım,bu sorun mu ? Oturma.
her gün vereceği yol ücreti ben belediye personeli olduğumdan kartım var ücretsiz biniyorum. Onu demiş kayınbaba

Aileye yakın olmanı hiç bir zaman tavsiye etmem. ''bir süre oturalım kendimizi toparlarız sonra kendi evimize çıkarız '' klasik sözler söylerler ve o gün hiçbir zaman gelmez. nişanlın ile olan ilişkinizi de çok olumsuz etkileyecektir bu durum emin ol.
Yani duyuyoruz hep buralardan

Şu dar zamanda uzun süre kiraya verirmemesi biz zaten kararımızı verdik demek gibi görünüyor. Düğün masrafları için kim olsa zerre zaman kaybetmeden kiraya verirdi evi. Net karar verip nişanlına söyle katakülliye gelir yoksa.

Tabi bunun ilerisi de var ben zaten bunları düşünerek istemiyorum zaten nişanlımın kafası karıştı şimdi ev kirası olmayacak falan diye düşünyor sadece o açıdan bakıyor

Korku filmi gibi ya
evet bencede her iki aileye de öyle olmak lazım
Aynen oyle insanoglu nankordue agzinla kus tutsan yaranamazsin. Ben kayinvalideme aylarca baktim hastalandi vs ebini temizledim yemek yaptim hergun gittim yardima karsiliginda yine nankorluk gordum o yuzden uzak durmak en iyisi.

orda oturmasaydın en az 1000 tl bakıcı parası, en az 1000 tl kira verecektin...akşam yemeğide orda yersen 1000 tl gıda gideride sana kalır, akıllı insanları severim:) yüzüne he de geç..zaten çalışıyorsun..ayrıca burda şikayet edenler, acaba kendileri çokmu iyi, birde kayınvalidelerine sormak lazım...
Ben gerçekten şanslı olduğumu düşünüyorum evin 1 maaşı kira ve bakıcıya gidecekti yoksa artı bakıcıda nedir ne değildir aklında soru işareti bir bebeğin babannesi ona mis gibi bakar eminimki hiç pişman değilim iyiki böyle bir karar verdim birikim yaparım cocuk büyüyene kadar insanlarda akıl yok sen iyi olursan herkes iyi olur yaşlı başlı kadının ne zararı olacak

Nişanlına güzelce açıkla ne senin ne de benim aileme çok yakın olmayalım beklenti oluşturur gerek yok de.. gerçekten de öyle belki iyi insanlardır ama eşinle yakınlaşacaksınız örneğin pat zil çalabilir gelen giden olsa onlara gitmeniz beklenir size gelse çağırmanız beklenir ne gerek var ?

Merhaba arkadaşlar, biliyorum bu konu buraya çok açıldı. Bende oturulur mu hiç öyle rahat edilmez ki derdim hep. Ve şimdi ben bu sorunun içine düştüm. Ne karar vereceğimi bilmiyorum. Kv nin iki katlı evleri var. Daha önceden kiracıları vardı onlar ev alıp çıktılar. Uzun zamandır boş orası. Biz de nişanlımla 2,5 senedir nişanlıyız. Niye bu kadar uzun diye sorarsanız askerliği vardı askere gitmeden önce nişanlandık askerliğini yaptı geldi. Uzunca bir süredir iş arıyor. Ama bir türlü bulamadı. Şimdi bir iş var inşallah olmak üzere bir okula güvenlik olarak girecek. Buraya kadar her şey çok iyi. Ben de belediye kurumunda çalışıyorum merkezde. Bana otobüs ücretsiz. Bugün Kp nişanlıma bizim buraya taşının nasıl olsa Browni ye ücretsiz boşuna yol ücreti vermeyin. Benim çalıştığım yerle orasının mesafesi 1 saat. Kira istemeyiz sadece elektrik su ödeyin yeter demiş. Ben ilk baştan beri karşıyım. Ne bizimkilere ne de onların ailesine yakın oturmak istemiyorum. Nişanlım geliş gidiş yaparsa günlük 8 tl yola gidecek. Gerçi annem buna hayatta izin vereceğini pek sanmıyorum da.

Şimdi ben ne yapacağım nişanlım gidiş geliş yaparım diyor ama aklının bir ucunda da beraber oturma fikri geçiyor.
Bence nce ayrı eve çıkın evliligimizin tadını çıkartın yalnız kalın ve esinizin ailesini tanıyın zamanla eğer anlasirsaniz ve evi hala verirlerse oraya taşınırsiniz ozellikle çocuk olunca aile aranıyor.

Zaten yeni ev diye bir şeyde söylenmiyor bir de nişanlım ordan gitmek istiyordu sonra ne oldu da karar değişti anlamıyorum

Ben hiç orda oturmayı düşünmedim ki

O da doğru ama işte ilerisi açısından korkuyorum. Sonuçta çocuk olacak onlar bakacak ama sorunlar çıkar mı bilmiyorum.
Her şey olabilir yarının ne getireceği hiç belli olmaz o yüzden bulaşmak istemiyorum.

Nişanlımın kardeşi var kim oturmak isterse o oturur ben buna karışamam

her gün vereceği yol ücreti ben belediye personeli olduğumdan kartım var ücretsiz biniyorum. Onu demiş kayınbaba

Yani duyuyoruz hep buralardan
Muhtemelen gelinini kuması gibi gören bir kayınvalideniz var,bu türler oğullarının beynini gayet profesyonel bir sekilde yıkarlar ,başıma geldi,ordan biliyorum

Ben de istemiyorum baştan söyledim tamam dedi bakalım da işte kafası karıştırdı kayınbaba

Maddi durumuna göre bakmalısın bence eşinin maaşıyla kendi maaşını önünüze alacaksınız kirada ne yapabiliriz kp evinde ne olur ona siz bakacaksınız

Onlara kira verir gibi kenara atabilirseniz 5 sene de ciddi para toplarsınız bence mantıklı

Muhtemelen gelinini kuması gibi gören bir kayınvalideniz var,bu türler oğullarının beynini gayet profesyonel bir sekilde yıkarlar ,başıma geldi,ordan biliyorum
duygularıma tercüman oldun gelinini kuması gören benm işte o kuma ben oluyorum ve katlanılmaz durum son haddindeyim konuşucam bu durumu fırsat bekliyorum

Evliliğimin 1 senesini yedi resmen bu durum. Allah'a şükür eşim anladı da ,evliliğim kurtuldu. Çok zor bu türler çok
benimde eşim anladı annesine kızdı söylendi ama bn konuşsam daha iyi olcak gibi en azından surat asmasın sürekli 5 gidiyosam 3 ü surat 5 karış. bnde evleneli 1.5 yıl oldu işte çeke çeke bu zamana geldik sabırla bekliyorum gerçektenn

Bence mesafesini herkes kendi belirler, bu nedenle yakın oturmakta sorun yok. Altlı üstlüyüz ama gelip gitmez çünkü mesafe var aramızda. Bundan yana endişeniz olmasın.Sonuçta orası eşinizin evi yarın öbür gün onun olucak zaten birşey çıkmazsa.
İşyerinize gidip gelmeyi ölçün tartın, maddi durumunuzu göze alın, nişanlınla ve ailenle görüş öyle karar verirsin zaten.
Ama bu devirde kira ödememek büyük nimet hem maddi hem manevi olarak hakkınkzfa hayurlısı.

benimde eşim anladı annesine kızdı söylendi ama bn konuşsam daha iyi olcak gibi en azından surat asmasın sürekli 5 gidiyosam 3 ü surat 5 karış. bnde evleneli 1.5 yıl oldu işte çeke çeke bu zamana geldik sabırla bekliyorum gerçektenn
Allah kolaylık versin ,çok iyi anlıyorum ,eşiniz anladıysa kendinizi üzmeyin,kendini önemli zanneder bir şey söylerseniz

Back
X