arkadaşlar kv ile problemlerm bitmiyor kv şimdide gelin gezmesi bitmedi gidilcek çok yer var gdilmedi kaldı dyor. bana KV sen gezmeyi istemiyorsun senn istediğin günlerde gdiliyor senn istediğin gbi oluyor dyor. evleneli 1 sene olacak baştan akrabalarına gelin gezmesine hatta arkadaşlarına dahi gelin gezmesi yaptık ama hala bitmememiş gelin gezmem . ben bide çalışıyorum saat 6,30da işten çıkıyorum ve ona göre gün koydum gelin gezmesi için ama kv ve kp bana senn istediğin zaman gdiyorz dyor ya bde bana işten geldiğim gbi hadi bu akşam şuaraya gdelim demezmi kv ya çok düşüncesizler ben apar topar bi yerlere gdemem diyorum küsüyorlar çok anlayışsızlar sonra kv neden bana bu kadar mesafelisin dyor neden olmayayımki bana karşı anlayışsızlar . kendi ailem çalışıyorum dye acıyor bana apar topar beni hiç çağırmazlar yani kendi ailem gbi kv ve kpnin bana karşı anlayışlı davranmalarını istorum beni kızları gbi görüp anlamalarını istiyorum ama ben onlara güzellikle anlattıkça anlamıyorlar . nerde kalmış haber verilmeden bir yerler gdilmek ben gdemem bana haber verilmeden gelinmesinden hoşlanmam dyorum çalışıyorum çünkü dağınık olabilirm ve apar topar bir yerlere gdemeyebilirm yorulmuşumdur işten geldikten sonra duş alıp uzanmak isteyebilirm. durumumu anlatıyorum onlara ama yne anlamıyorlar. kayınpederim bana dyorki kv de çalışıyor tek sen çalışmıyorsunki dyor . kv kendi işinde kp ile brlikte çalışyor kendi dükkanları kendi işlerini yapıyorlar. ben başkasınn yanında çalışyorum kendi işinde çalışmak gbi olmazki tabi bende cevabını verdim . takmayayım dyorum ama olmuyor altlı üstlü oturulunca böyle sorunlar oluyor.. eşime ev alalım çıkalım dedim ama eşim ilerde dyor ne yapayacağımı şaşrdım akıl verin.