• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

[ kv ile gelin gezmesi ] buyrun arkadaşlar

BENW

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
98
0
16
İzmir
arkadaşlar kv ile problemlerm bitmiyor kv şimdide gelin gezmesi bitmedi gidilcek çok yer var gdilmedi kaldı dyor. bana KV sen gezmeyi istemiyorsun senn istediğin günlerde gdiliyor senn istediğin gbi oluyor dyor. evleneli 1 sene olacak baştan akrabalarına gelin gezmesine hatta arkadaşlarına dahi gelin gezmesi yaptık ama hala bitmememiş gelin gezmem . ben bide çalışıyorum saat 6,30da işten çıkıyorum ve ona göre gün koydum gelin gezmesi için ama kv ve kp bana senn istediğin zaman gdiyorz dyor ya bde bana işten geldiğim gbi hadi bu akşam şuaraya gdelim demezmi kv ya çok düşüncesizler ben apar topar bi yerlere gdemem diyorum küsüyorlar çok anlayışsızlar sonra kv neden bana bu kadar mesafelisin dyor neden olmayayımki bana karşı anlayışsızlar . kendi ailem çalışıyorum dye acıyor bana apar topar beni hiç çağırmazlar yani kendi ailem gbi kv ve kpnin bana karşı anlayışlı davranmalarını istorum beni kızları gbi görüp anlamalarını istiyorum ama ben onlara güzellikle anlattıkça anlamıyorlar . nerde kalmış haber verilmeden bir yerler gdilmek ben gdemem bana haber verilmeden gelinmesinden hoşlanmam dyorum çalışıyorum çünkü dağınık olabilirm ve apar topar bir yerlere gdemeyebilirm yorulmuşumdur işten geldikten sonra duş alıp uzanmak isteyebilirm. durumumu anlatıyorum onlara ama yne anlamıyorlar. kayınpederim bana dyorki kv de çalışıyor tek sen çalışmıyorsunki dyor . kv kendi işinde kp ile brlikte çalışyor kendi dükkanları kendi işlerini yapıyorlar. ben başkasınn yanında çalışyorum kendi işinde çalışmak gbi olmazki tabi bende cevabını verdim . takmayayım dyorum ama olmuyor altlı üstlü oturulunca böyle sorunlar oluyor.. eşime ev alalım çıkalım dedim ama eşim ilerde dyor ne yapayacağımı şaşrdım akıl verin.

arkadaşlar kv ile problemlerm bitmiyor kv şimdide gelin gezmesi bitmedi gidilcek çok yer var gdilmedi kaldı dyor. bana KV sen gezmeyi istemiyorsun senn istediğin günlerde gdiliyor senn istediğin gbi oluyor dyor. evleneli 1 sene olacak baştan akrabalarına gelin gezmesine hatta arkadaşlarına dahi gelin gezmesi yaptık ama hala bitmememiş gelin gezmem . ben bide çalışıyorum saat 6,30da işten çıkıyorum ve ona göre gün koydum gelin gezmesi için ama kv ve kp bana senn istediğin zaman gdiyorz dyor ya bde bana işten geldiğim gbi hadi bu akşam şuaraya gdelim demezmi kv ya çok düşüncesizler ben apar topar bi yerlere gdemem diyorum küsüyorlar çok anlayışsızlar sonra kv neden bana bu kadar mesafelisin dyor neden olmayayımki bana karşı anlayışsızlar . kendi ailem çalışıyorum dye acıyor bana apar topar beni hiç çağırmazlar yani kendi ailem gbi kv ve kpnin bana karşı anlayışlı davranmalarını istorum beni kızları gbi görüp anlamalarını istiyorum ama ben onlara güzellikle anlattıkça anlamıyorlar . nerde kalmış haber verilmeden bir yerler gdilmek ben gdemem bana haber verilmeden gelinmesinden hoşlanmam dyorum çalışıyorum çünkü dağınık olabilirm ve apar topar bir yerlere gdemeyebilirm yorulmuşumdur işten geldikten sonra duş alıp uzanmak isteyebilirm. durumumu anlatıyorum onlara ama yne anlamıyorlar. kayınpederim bana dyorki kv de çalışıyor tek sen çalışmıyorsunki dyor . kv kendi işinde kp ile brlikte çalışyor kendi dükkanları kendi işlerini yapıyorlar. ben başkasınn yanında çalışyorum kendi işinde çalışmak gbi olmazki tabi bende cevabını verdim . takmayayım dyorum ama olmuyor altlı üstlü oturulunca böyle sorunlar oluyor.. eşime ev alalım çıkalım dedim ama eşim ilerde dyor ne yapayacağımı şaşrdım akıl verin.

canım onlar kendileri gezsinler gezeceklerse seni niye sürüklüyolar peşinden yazık değilmi akşama kadar yoruluyosun zaten eşine söylesen onlarla iyice bi konuşsa yada karşına alıp sen konuşsan ben gezmeyi sevmiyorum siz gidin çok yoruluyorum desen

gelin gezmesi nedir yahu :44:
bizim oralarda gelin görmeye gidilir,gelinin gelmesi beklenmez.

Ben ilk kez duyuyorum gelin gezmesine kayınvalidenin de geldiğini:26:
Yazdıklarında çok haklısın, sen ona uymak onun planlarını uygulamak zorunda değilsin ki zaten yapmışsın fazlasıyla ziyaretlerini.
Bu işten bi şekilde sıyrılmaya bak, ama kv ile oturdukça onun programına uymak zorunda gibi olcaksın. Öncelik başka ev olmalı, sen de çalışıyosun ne var yani kiraya çıksanız:31:

gelin gezmesi nedir yahu :44:
bizim oralarda gelin görmeye gidilir,gelinin gelmesi beklenmez.

Bi de bir yıldır bitmemiş ne gezmeyse artık:1:
Ben gitmedim gelin gezmesine, benim gelmemi bekleyenleri de davet bile etmedim. Bence de önce gelinin evine gidilir, benden davet bekleyip arkamdan konuşanları çağırmadım valla banane

Bi de bir yıldır bitmemiş ne gezmeyse artık:1:
Ben gitmedim gelin gezmesine, benim gelmemi bekleyenleri de davet bile etmedim. Bence de önce gelinin evine gidilir, benden davet bekleyip arkamdan konuşanları çağırmadım valla banane
[/QUOTE
canm negüzel sen rahatmışsın . bende kırılmasınlar dye gezdim . artık yeter dedim tavrımı koydum ama yne aynılar bana karşı ne pacağımı şaşrdım akıl verin lütfen.

Ben ilk kez duyuyorum gelin gezmesine kayınvalidenin de geldiğini:26:
Yazdıklarında çok haklısın, sen ona uymak onun planlarını uygulamak zorunda değilsin ki zaten yapmışsın fazlasıyla ziyaretlerini.
Bu işten bi şekilde sıyrılmaya bak, ama kv ile oturdukça onun programına uymak zorunda gibi olcaksın. Öncelik başka ev olmalı, sen de çalışıyosun ne var yani kiraya çıksanız:31:

canm ilk baştan böyle olacağını bilseydim altlı üstlü oturmayı kabul etmezdm aklıma yanayım ya kabul ettim eşime sevdiğim için böyle olmaz dye düşündüm . eşime söyledim ilerde ev alırız dyor öle çıkarız kiraya çıkarsak para brktremeyiz dyor . eşimn ailesinnde gezmesi bitmez misafir ağırlaması bitmez deneyimler lütfen bir akıl verin

eşinle bunu konuşmanın bir faydası olur mu bilmiyorum ama onu deneyebilirsin. şikayet etmeden ama, zor durumda kaldığını yorgun da olduğunu nasıl bu işi dengeleyeceğini bilmediğini onun fikrine ihtiyacın olduğunu söylersen belki, bilir kişi gibi yorum yapmak hoşuna gidebilir bir fikir üretebilir.

belki ailene anlatabilirsin, ailen size ziyarete gelir bazı günleri de böyle kullanabilirsin. ya da kendin direkt kv ve kp ile konuşmalısın ne kadar anlarlar bilmiyorum. ama bu işlerde illa ki bir tarafla papaz olmak gerekiyor. biri kırılmadan çözülecek işler değil. birinden biri mutsuz olacak özetle. şu an sen mutsuzsun, fikrini söyle onlar mutsuz olsun.

bizdede o adet var ama ben hiç gitmedim istemiyorum dedim tanımıyorum sıkılıyorum bilmediğim yerde bişey yemek istemiyorum dedim hep erteledim bide ilk zamanlar hep hastaydım onları görünce dahada kötü olasım geliyodu:) artık söylemiyo kv gidelim edelim diye bende rahatım.

canım valla sen en başta hiç çıkmayacaktın o gezmelere:) 1 yıldır gidiyorsun bundan sonra yok da desen anlamazlar. kayınvalidemle ayrı şehirlerdeyiz eşimin uzaktan akrabasının düğünü vardı kayınvalide ısrarla ikiniz de gidin diye tutturunca ben gitmekten vazgeçtim:1: bir daha da öyle bir muhabbet olmadı, alışırsa her defasında yapar yani

o neya gelin gezmesi diye bisey mi varmis benim bildigim gelinin evine gidilir.bu insanlar daha neler cikaricaklar.gitme kiz hic biyere yorgunum de oram agriyo buram agriyo de bizaman sonra rahat birakirlar seni.

Beni gormek isteyen dugunde gormustur zaten 1 sene oldu gelin gezmesimk kaldi anne birak artik bende evimle kocamla ilgileneyim diye cikis yap

Ben kendim sinirlendim sanki bana yapılmış gibi. KV başkasının yanında çalışmadığı için çalışmanın ne kadar zor olduğunu anlamaz. Özellikle özel sektörde mesainin bittiği ana kadar insanın kanını emerler. Eve ölü gibi gelirsin haklısın bir düş almak yemek hazırlamak ütü evi toplamak temizlik vs ne varsa onu da yapmak lazım derken saat olmuş 11. Ee sabah erken utanılacak hoooop yatağa. Valla iyi dayanmissiniz şimdiye kadar ben olsam coookkttaaan resti çekmiştim.

Çok yuz vermissin
Bundan sonra hiçbirine gitmezsin onlar da hadlerini öğrenir çözümü bu

Benim kv bayramlarda millete götürüyor gelin gezmesi diye. 1 kere gittim artık bayramın ilk günlerinde gitmiyorum kv oluyor bitiyor. Allahtan ayrı şehirde yaşıyorum.

Back
X