kv ile gezmek zorunda mıyız?

Katılıyorum. Mükemmel bir çözüm, bende böyle düşünüyorum.
Her yere kendi anneni çağırırsan eşin anlayacaktır. Annene de durumu güzelce izzah edersin, seve seve gelecektir.

Rahatsızsın bu durumdan kavgadan gürültüden iyidir.

onun geldiği her yere anneni de çağır.eğer eşin kabul ediyorsa etmiyorsa ben de seninkini kabul etmiyorum dersin

Öyle yaparsa bu sefer üçlü gezmekten ziyade diğer zamanlarda da peşinden hiç ayrılmaz bence..
Bu sefer tek çıktığın da beni götürmüyor diye veryansın edilir mazallah

aynı çözümü önermişiz ama inan seninkini okumamıştım bile

Bu konuda sıkıntı çeken o kadar çok gelin var ki :)

Evet evlenmeden önce annesiyle kaç kere gezmeye gitti acaba :)

Bence net olmalısın, anneni çağırmak, oyun yapmak falan değil..

Aşkım, ben seninle başbaşa daha fazla vakit geçirmek için evlendim,

yoksa bekar kalır, sadece gezer dolaşırdık değil mi? Neden evlendik?

Evet annenle de vakit geçirebilirsin ama evine zaten ziyarete gidiyoruz,

gezmeye gittiğimiz anlar da bizim özel zamanlarımız olmalı vs...

Anlamazsa çok ciddiyim annesi ile tek başına gönder gezmeye :) bak nasıl ders olacak ona...

Bol şans :)

gezmek bi yana yakın oturuyoruz zırt bırt ya uğramak istiyor yada beni çağrıyor walla buhran geçiricem artık zaten çocuk için tedaviye başlıycam sıkıntılıyım bi de bu kadınla uğraşıyorum.

benim annem gelmezki:)çok net biliyorum 1 kez gelir 2. kez gelmez bile

çok haklısın ama eşim ailesine toz kondurmuyor delirtecekler beni

walla eşinin cevabına hayran kaldım darısı benim başıma erkeklerin hepsi böyle olsa hiç sorun çıkmaz.kocasıyla gitmiyolar ha gitseler dahi o bize takılır illaki beni de çok çağrıyor bazen yalan söylüyorum ya komşu çağırdı yada işim var diye ama bıktım

bende patlıacam bi gün sus sus içim şişti kavga çıkmasın diye ya sabır diyorum ama doldum
aynen öyle canım bekarken avm yi bırak bakkala gitmezlerdi şimdi plan plan üstüne akşam oturması olur bizimle ayarlar herşeyi bizimle daraldım

böyle sessiz kalırsan. huzurun kaçar daha da ve kv ile sinemaya gitmelerin ardı arkası kesilmez.

"ben seninle başbaşa birşeyler yapmayı özledim" de eşine.

kv'den de çok istiyorsa kendi eşiyle gitsin.
kendi eşiyle gitmiyolar gitse de o bize askıntı olmadan rahat etmez:)huzur kaçırmayı seviyor

onun geldiği her yere anneni de çağır.eğer eşin kabul ediyorsa etmiyorsa ben de seninkini kabul etmiyorum dersin
annem kesinlikle gelmez:)gelse de 1 kez falan gelir

belki de en iyisi net olmak ama böyle yapıca da eşimin gözünde cadı olacam çünkü annesi melektir(o na göre)annesi bişeye karışmaz kötü laf etmez dünyanın en iyi k.validesidir

pikniğe falan gitseniz ya da akraba ziyaretine beni de götür demesini anlayacağım da sevgililer günündeki sinemaya berabaer gitmeyi önermesi garip.Oğlundan kıskanıyor olabilir mi sizi?Çünkü bir dahakinde haberim olsun falan demiş ya.Yani bu söz her sinemya gidiş için mi geçerli.Bir de planlarınızı anlatmasanız,yaptık oldu modunda takılsanız sizin için daha iyi sanki.

Valla arkadasım işin cok zor.
Bendede var o anlattıgın türden bir tane.
Suratta astım,eşim konuştu yok anlamadı.
Artık programlarımızı onlara duyurmuyoruz :)
Aradıklarında ya hastayız yatıyoruz yada evde iş var iş yapiyoruz :)
Mecburuz böyle numaralara cunku laftan sözden anlamıyorlar malesef.

süperrr ....çok hoşuma gitti..

şu an uzaktayız ama aynı şehirde olduğumuzda da gezmeyi düşünmüyorum, elzem bi durum olur amenna ama yok sinemaya gidelim yok günlerime gel falan bana uymaz,oğluyla bişeyler yapmak isterse yapsınlar ben de annemle çıkarım sorun yok, ilk kimin canına tak eder görürüz hodri meydan

Bu konuda iş tamamen eşinize düşüyor
annelere saygımız sevgimiz sonsuz olmalı evet ama anneyle gidilecek yer var gidilmeyecek yer var
çarşıya pazara gidilir de sinemaya gitmek gerçekten ilginç

bende patlıacam bi gün sus sus içim şişti kavga çıkmasın diye ya sabır diyorum ama doldum

Bence daha fazla dolmadan eşinle konuşmalısın.. İcine ata ata kendine zarar veriyorsun ve o patlama anı cok kötü oluyor.. Bizde öyleydi yani.. O kadar dolmuşum ki (tabi başka sebeblerde var) hayatta yapmadığım şeyler yaptım.. Tabak yere carpmalar, bardak fırlatmalar, duvarlara yumruk gecirmeler.. Bu duruma gelmeden halet bu konuyu..

canım planlarınızı başbaşa iken yapın vede iş eşini sıkı tembihlemek yerine onunla vakit geçirirken ki güzel anları hatırlatın onu özlediğinizi tatlı dille surat asmadan(en çok kızdıkları şeydir erkeklerin) söyleyin sanırım yenisiniz çünkü anneler oğullarını gelinlerinden kıskanırlar sen fırsatını vermeden ve özellikle eşinle tartışmadan onu heyecanlandırarak yap işini

annesi ne yaparsa yapsın onun eşi kadını sensin zamanla aşılır

hoş böyle diyorum ama bende de herşey toz pembe değil

zamana bırakmaya çalıştım vede sadece eşimle konuştum isteklerimi

herkeste bu tür bır kv varken bende kp vr :) adam her haftasonu arar oglum benı suraya gotur sununla bulusucam sen de gel. yegenını alısverıs merkezıne goturucez sızde gelın haftasonu kahvaltıya gelin. daha once aiılevı meselelerden cok tartıstıgımız ıcın sırf kavga etmemek ıcın bunlara sabrettım zaman zaman ufak dokundurmalar yaptım anlasın dıye hatta gecenlerde kucuk bı kavga ettık daha esım daha dıkkatlı olacağını soyledı ama ne mı degıstı hıcbırsey. 2 gun once oyle bır kavga ettımkı suan hala konusmuyoruz. ben her haftasonumu onun aılesıyle gecırmek zorunda degılım. bı de beyefendı dedıklerımı kabul etmıyor. etmezse canı cehenneme cok da umurumda sankı eger benımle konusmamaya devam ederse ben onunla konusmayacagım olmazsa ayrılırım onun ailesiyle gezecegıme kendı ailemle gezerım yeter ya.

eger senın esınde benımkı gıbı kendı ailesine toz kondurmuyorsa ortalıgı bırbırıne katmadan bu isi halledemezsın ben sana diyeyim. yoksa nasıl olsa susuyor ses cıkarmıyor dıye ıyıce ustune gelmeye baslıyorlar. ben şimdiye kadar tepki vermediğime cooook pişmanım.

Kayınvalidenizin belli ki canı çok sıkılıyor; eşi de onu istediği yerlere götürmüyor, o da size sarmış... Aslında onun da işi zor, yani Cem yılmazın filminde filan gözü ama gidemiyor tek başına, arkadaşlarıyla veya eşiyle... Yani tam sizi kıskanmak olmayabilir ama dışarı çıkmaya izni olmayan kardeşin sevgililerin peşine takılmayı nimet bilmesi gibi bir fırsatçılık olabilir...

Demek ki siz son anda plan yapmış gibi yapacaksınız; yani sadece siz sinemaya gireceğinizi bileceksiniz, kimseye de söylemeyeceksiniz; kapıya gelince haydi hop filme diyeceksiniz. Kayınvalideniz sorarsa da "aa son anda oldu" diyeceksiniz.

Ama ben olsam kafa dengi arkadaşlarıyla sinemaya, alışveriş merkezine, tiyatroya gidebileceğini, bunun normal olduğunu vs söylerdim (hatta 1-2 bilet alıp hediye bile edebilirsiniz, beraber gitsinler diye). Kadına da üzüldüm bir yandan, erkeklerin yaşam enerjisi azalırken kadınların yaşam enerjisi belli yaşlardan sonra ("işlerini bitirdikten sonra") artıyor, gezmek tozmak, yeni şeyleri görmek istiyorlar.

kaynanam evden çıkmayan biriydi.ben evlenince her gün kaynanamı gezmelere götürdüm.bu duruma alışık olmayan kayınpederim isyan etmişti

belki de en iyisi net olmak ama böyle yapıca da eşimin gözünde cadı olacam çünkü annesi melektir(o na göre)annesi bişeye karışmaz kötü laf etmez dünyanın en iyi k.validesidir[/QUOTE]

Canım o zaman ben gelmiyorum, siz başbaşa gidin diyeceksin.. Kavga etmene gerek yok, sadece tavır al.

Hayır demeyi ögrenmelisin..Kötü ol ne olacak..Kayınvalidelerin rahatlıgına hayran olmamak elde degil.

söz konusu baba olunca hele ona hiii.ç bişey denmiyor. sen de gitmemeye başla. eşin gitsin. bu da çıldırtıyor insanı ama. zmanla ailesine doyacaktr . tepki vermediğin günler adına insan kendini enayi yerine konulmuş gibi hissediyor.çünkü okadr kusa kusa gidiyorsun o kadr kendini zorluyorsun bi gtmesen ya da itiraz etsen olay büyüyor. eşler büyütüyor kavga çıkarıyor. ok babama söylerm baba bizim niraz işimz vardı bu h.sonu derim senle başbşa geçiririz hatta sen ne istersne onu yaparız diyemiyor bu erkekler. halbuki bazen bunu yapsa biz onalar ailesine 2 katını yaparız. evlenene kadr herşeyleri bizken evlendkten sonra kuklaları olacağımızı düşünüyorlar sanırım((( !!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…