ses çıkarsam huzurum kaçıyor çıkarmasam dediğin gibi planların sonu gelmiyor inan şaşırdım nasıl davranacağımı geçen gün bize o kadar iyi geldi ki anlatamam eski günlerimizdeki gibiydik:)özlemişiz beraber bişeyler yapmayı ama yanımda kv olsa kocamla birbirimize yabancı gibi oluyoruzsana tek diyeceğim eğer ses çıkarmazsan o planların sonu gelmez. senin adına karar vermeler, yanınızda gezmeler bitmez.
bence eşine söyle.
ben eşimle gezmeyi dünyalara değişmem, sırf bi yere gitmemiz gerekmiyor. ama yanımızda kaynanam olursa napabilcez:26:
çok saçma. bence sen biraz diş göstermeye başla
çok haklısın ama benim eşim kendi kendine falan aydınlanmaz yada aydınlanması 10 15 seneyi bulur:)banada diğer seçenek kalıyor sanırım.işin gıcık olduğum yanı ise evlenmeden önce bu tarz şeyler yaptıklarını hiç görmedim ve duymadım (eşimle 7 sene çıktık)Senin yapabileceğin hiçbir şey yok arkadaşım.
Ya huzursuzluğu göze alıp (bi defaya mahsus) geçip eşinin karşısına çatır çatır konuşacaksın,
ya da eşinin kendi kendine aydınlanıp bu durumdan rahatsız olduğunu anlamasını bekleyeceksin.
arkadaşlar maaşalrınız tamamını eve koyyomusunz yoksa bi miktarını mı koyyosunz ya da eşinzle bu konuda hiç konuştunuz mu. benm eşim beni sinir etti şunu aldım bunu aldım herşeyn en iyisini aldım bilmem ne.borçlarını şu anda birlkte ödüyoruz halbuki. ve ben bundan sonra madem herşeyi sen yaptın bundan sonra gerçekten sen yap die mesaj attım ama bunu uygulamaya nasıl koycam maaşımı vermek istemiyorum eve, borçlara artık. iyi maaş alıcam die sürükledi beni buralara.kendi çok yoğun çalışıyor bense buralarda paramla rezil oluyorum. hem evi,iş hem bu sevmediğim iş yerini, hem ailesini hem kendisini hem vs vs idare ediyorum ve de üstüne ben aldım şunu yaptım die söylenmesini artık hazmedemiyorum.sanki tek başına aldı. ve bişey alsa şu kadar tuttu die söylüyor ısrarla.
maaşımı vermemek çok mu abes?değilse bunu nasıl uygulamaya koycam? zaten maaşımdan kredi ödüyorum düğün için çektiğim krediyi.extrasını da kredi kartım, öğrenm kredm falan derken artanı da eve vermek istemiyorum artık. para yüzü gördüğüm yok.kıymeti de yok.
çok haklısın ama benim eşim kendi kendine falan aydınlanmaz yada aydınlanması 10 15 seneyi bulur:)banada diğer seçenek kalıyor sanırım.işin gıcık olduğum yanı ise evlenmeden önce bu tarz şeyler yaptıklarını hiç görmedim ve duymadım (eşimle 7 sene çıktık)
mecbur koycam tavrımı sonu gelmeyeck ben iyi niyetli davrandıkça annesidir dedikçe tepeme çıkacaklareşine sevgililer gününde başbaşa gitmeniz gerektigini anlat güzel bi şekilde nazikçe tavrını koy ben seninle yalnız olmak istiyorum demeyle başlayabilirsin mesela devamı gelir hiç sesini çıkarmazsan olmaz :)
önemli değil olur böyle şeyler:)çok afedersnz yeni konu açıyorum diye buraya yazmışım. afedersinz...
canım durumumuz neredeyse aynı ilgisiz k.peder altınlarla alınan araba ve peşe takılmış k.v artık sinirlerim son reddesinde ama ben senin yaptığını yapsam yemin ederim eşim benimle kesin konuşmaz:)ve iş ayrılığa gider ama iyi yapmışsın 2 bin tl zararıda bi şekilde karşılarsın umarımevlenmeden önce tabi ki böyle bişeyle karşılaştırmazlar seni.
Köprüyü geçmeden yaş tahtaya basarlar mı ayıp ediyosun!!
Senin durumunun aynısını ben yaşıyorum, kendimden örnek vereyim o halde.
Kayınbabam kayınvalidemi bi yere götürmez, dediğin gibi o da babana dedim götürmedi beni şuraya götürün buraya götürün demeye başladı.Bir iki götürdük istediği yerlere, baktım sonu gelmiyor.
Eşimle açık açık konuştum, zaten çok kısıtlı zamanımızın olduğunu bu kısıtlı zamanı da yalnızca onunla vakit geçirmek istediğimi söyledim.
İlk zamanlar beni anlamadı, annemin iki insan yüzü görmesi mi zoruna gidiyor dedi.
Öyle mi dedim, arabamızı düğünde takılan altınlarla almıştık, benim üzerimeydi.
Hemen arabanın fotoğraflarını satış sitelerine koydum.eşime de sadece "arabayı satıyorum, parasıyla kendime iş kurucam" dedim.
Gıkını bile çıkaramadı, şimdi sana bunları yazarken eşim aradı bi müşterisi çıkmış, 2 binlira zararına satıyorum arabayı.
o iki bin lira benim huzurumdan daha önemli değil.
Kendi işimi yapma konusunda açıkçası bi hedefim yoktu ama bu vesile ile bunun içinde araştırma yapıcam.Lafımın arkasında durmam lazım.Bundan sonra da kıyabilirse gezdirsin annesi belediye otobüsüyle.
benim durumum çok istisnai bi durum ama ben bu şekilde aştım.
Allah yardımcın olsun arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?