bırak en fazla çeneleri ile ezerler ...şurda sabredeceğin 3 bilemedin 5 ay hadi bilemedin 1 sene olsun ektiğini biçeceksin sonra kafan rahat olacak ...demi ama yazık annelerimiz yıllarca ne cekmiş ama sımdı ınanlar tahammulsuz, benımde esım kolaya kaçmıştı.
benım yapım bırı bısey dediğinde hemen cevabını verıodum onlarda benı ezemıolardı artık sımdı susma kararı aldım. güler yüzlü ve alttan alıcamen azından esım bazı seylerı ıdrak edene kadar. peki bu süreçte onlar benı ezmıs tepeme çıkmış olmazlar mı ?
Diğer yazan arkadaşlara katılıyorum ek olarak saf ayağına yatmak çok işe yarıyo onu önerebilirim. Sen çileden çıkarıcı derecede iyi ol.
saf ayagına mı yatmak :) o nasıl olcak ? çileden cıktıklarını görmek için yaparım bunuDiğer yazan arkadaşlara katılıyorum ek olarak saf ayağına yatmak çok işe yarıyo onu önerebilirim. Sen çileden çıkarıcı derecede iyi ol.
ya işte bunların hepsi taktik ve benım bu taktiklere acaip ihtiyacım var :/ görümcek aradı iftara cagırıo halbukı bugun nasıl yorgunum bılıo da yorgun olup dınlenmek ıstıycemı. evde basıt bıseyler yapıp dınlenmek ıstersen bılememde bızde yıyebılırız dıo bende acıkcası oyle dusunmustum cagırcagını bılmıyodum esıme sorayım dedım. oda gıdelım dedı. görumcek gelıcegımızı duyunca ıstemıosanda ama bugune sart değil dio. bende aa tamam o zaman dıycem sonra da adım gelın gelmedı olacak.bırak en fazla çeneleri ile ezerler ...şurda sabredeceğin 3 bilemedin 5 ay hadi bilemedin 1 sene olsun ektiğini biçeceksin sonra kafan rahat olacak ...
ne derlerse he de geç ,iş mi verdiler he de yapma..ama bırak akı karayı kocan görsün sen sokma gözüne..azıcık üç maymunu oyna
yoo öyle deme hazırla abla de..zaten yorgunum bugün iftarıda sende yapalım inşallah deya işte bunların hepsi taktik ve benım bu taktiklere acaip ihtiyacım var :/ görümcek aradı iftara cagırıo halbukı bugun nasıl yorgunum bılıo da yorgun olup dınlenmek ıstıycemı. evde basıt bıseyler yapıp dınlenmek ıstersen bılememde bızde yıyebılırız dıo bende acıkcası oyle dusunmustum cagırcagını bılmıyodum esıme sorayım dedım. oda gıdelım dedı. görumcek gelıcegımızı duyunca ıstemıosanda ama bugune sart değil dio. bende aa tamam o zaman dıycem sonra da adım gelın gelmedı olacak.
vayy bee ne uyanık bunlar tabı ben bu durumu sonrasında dusununce drak edebıldım
politiklik yapın sizdeşunu yapmadı bunu yapmadı soğuk davranıyor. çay dağıtmadı vs vs yani olmayan seyler fazla beklentıler. bababm anjıo oldu bı hafta sonra hasetınden gıttı kv de oldu. sonra vay efendım babamı hastanede beklemısım onu beklememısım. iyide senınkı bırden oldu ısten nasıl ızın alıyım ayarıca senınde kızın yanındaydı aksam eve geldım yemek yaptım hastaneden gelınce yesınler dıe. vay efendım ısten erken cıkıp onun evınde yapsaymısım. sonra görümcekle itişiyomuşum yalan yaa kızın evıne gıdıyoruz ısten gelmışım kızı oturuyor kendı evım sankı cayları ben dagıtıyorum daha da yapmıosun dıo. kendılerı soğuk soğuk davranıyolar burunlar bı karıs havada gururdan kibirden yanlarına yaklaşılmıyo. ben gidip onlara yakın olcakmısım sıcak olcakmısım..
bunlar benım duyduklarım bana dedileri esim kim bilir daha neler duydu da evliliğimizi gözden çıkarttı. aklıma geldikçe hazmedemiyorum
bak en güzel gelin stili o ...hiçbir iş yapmaz elini attığı havada kalır ay ben bilmem ki siz bilirsiniz diye hepsini ayağında pır döndürür..eşi de kızamaz..zira kız bilmiyordur algılayamıyordur kafası basmıyordursaf ayagına mı yatmak :) o nasıl olcak ? çileden cıktıklarını görmek için yaparım bunu
Canım erkekler bu kadar salak değildir. Onlar her şeyin farkındalar ailesinin senin hakkında ne dediğini ne düşündüklerini hepsini biliyolar ama ailelerine toz kondurmuyorlar. Sen eşine gerçekleri söyledikçe o bir yolunu bulup annesini haklı çıkarır. Mesela kaynanana çok az bir kötü konuşsan eşin senden hemen hesap sorar. Ama kaynanan sana çok büyük bir kötülük yapsa bile eşin kör olur bişey görmez. Yani eşin görmezden geliyor tatlım. Eşini kendine iyice bağlamaya bak.slm kızlar geçenlerde konu açmıştım okuyanlarınız vardır belki. eşimle bi ayrılık yasadım ama sonrasında bı araya gelip konustuk ve yenıden devam etmeye karar verdık... en azından benım acımdan bı kere daha denenebilirdi, esıme göre ıse bızım için hersey daha guzel olcak..
ayrılırken de sonrasında da aılesının hareketlerı benı süphelendırıyordu ama kötü düşünmek istemiyordum. benı sevemedıler bırbırımıze ısınamadık ve esımı doldurdular bızı ayırdılar dıye düsünüyordum. eksik düşünmüşüm benı inanılmaz derece kıskanıyorlar. görümcem ayrı kv. ayrı kıskanıyor. her yaptıgım her gıydıgım, işim, oturmam, konusmam aklınıza ne gelırse.. sağda solda da benı kötüleyip hakkımda yalanlar söyluyorlarmış duyuyorum etraftan.
ama esımın bunlardan haberi yok ve ailesini melek gibi görüyor. eşime göre onlar haklılar sorun bende.
kızlar bir araya geldim eşimle birbirimizi seviyoruz ama bu kv ve görümcek gözümü korkutuyor nasıl bas edıcemm bu kötü niyetli insanlarla. hem hasetleri var bana hemde yalanları. işlerine gelmeyen bişeyde eşimi tatlı tatlı doldurup beni suçlatıyorlar..bizi ayırdılar deyim gerisini siz düşünün!!
böyle fena insanlarla nasıl başedilir
en iyi yol bu.zira görümcek bunu yapıyordu benim ki de ama ben ne yaptım benle konuşmalarını kaydetip gönderdim nişanşlıma.sonuç ne benim iyi nieytimi anladı.ama ben çenemi tutup saflık yapamıyorum.artık yapacağımpolitiklik yapın sizde
çay dağıtmadı dediğinde eşinize Allah Allah dağıttım aslında gözünden kaçtı herhalde diyin
soğuk davranıyor deyince de ona öyle gelmiştir diyin
eşiniz ne derse iyimser bakın ki eşinize söyleyecek bişey kalmasın
göreceksiniz eninde sonunda annesine kardeşine kızacak
benim karım tek kelime kötü laf etmiyo diyecek
politiklik böyleymiş bende bunu burdan öğrendim
bende çenemi tutamam aslında :)en iyi yol bu.zira görümcek bunu yapıyordu benim ki de ama ben ne yaptım benle konuşmalarını kaydetip gönderdim nişanşlıma.sonuç ne benim iyi nieytimi anladı.ama ben çenemi tutup saflık yapamıyorum.artık yapacağım
ben bu kez çok hırslandım çenemi tutacağım vallahi hem sevdiceğimle aram bozulmamış olur.bende çenemi tutamam aslında :)
görümcem yok benim kv de de öyle kadın değildir
ama gerek olsaydı dayanıp yapardım herhalde
Eşin de onlara hak veriyorsa, işin zor...ben esime sikayet etmiyorum ama onlar benı ediyo. hatta üzerine daha katarak kendilerince anlam cıkartarak. tabi bunu benım yanımda yapmıyorlar. dediğim gibi en son o kadar doldurmuşlar ki ayrıldık ve bana haberleri yokmuş gibi davrandılar bende inandım. meğer onlar ayırmışlar
eşini kendine çekerek baş edeceksin sakın eşinle aranın bozulmasına izin verme ona iyi davranslm kızlar geçenlerde konu açmıştım okuyanlarınız vardır belki. eşimle bi ayrılık yasadım ama sonrasında bı araya gelip konustuk ve yenıden devam etmeye karar verdık... en azından benım acımdan bı kere daha denenebilirdi, esıme göre ıse bızım için hersey daha guzel olcak..
ayrılırken de sonrasında da aılesının hareketlerı benı süphelendırıyordu ama kötü düşünmek istemiyordum. benı sevemedıler bırbırımıze ısınamadık ve esımı doldurdular bızı ayırdılar dıye düsünüyordum. eksik düşünmüşüm benı inanılmaz derece kıskanıyorlar. görümcem ayrı kv. ayrı kıskanıyor. her yaptıgım her gıydıgım, işim, oturmam, konusmam aklınıza ne gelırse.. sağda solda da benı kötüleyip hakkımda yalanlar söyluyorlarmış duyuyorum etraftan.
ama esımın bunlardan haberi yok ve ailesini melek gibi görüyor. eşime göre onlar haklılar sorun bende.
kızlar bir araya geldim eşimle birbirimizi seviyoruz ama bu kv ve görümcek gözümü korkutuyor nasıl bas edıcemm bu kötü niyetli insanlarla. hem hasetleri var bana hemde yalanları. işlerine gelmeyen bişeyde eşimi tatlı tatlı doldurup beni suçlatıyorlar..bizi ayırdılar deyim gerisini siz düşünün!!
eğlen,mutsuz gibi görün,eğer gerçekten dediğin gibi insanlarsa saf saf sevınecekler :)sende kıs kıs gül,göze çöp sokma,taş yerınde ağırdır,bırak pes etsinler,bak bız gelınımızı öle kazandık,şimdi bizi cidden çok sever,bizde onu
Allah dolar başlarına takma, altın çamura düşse de değeri bozulmaz.. Elinde kanıt olsun eşine anlat sakince bugün böyle bir yalana denk geldim, böyle böyle diye o da saf değilse anlar zaten..slm kızlar geçenlerde konu açmıştım okuyanlarınız vardır belki. eşimle bi ayrılık yasadım ama sonrasında bı araya gelip konustuk ve yenıden devam etmeye karar verdık... en azından benım acımdan bı kere daha denenebilirdi, esıme göre ıse bızım için hersey daha guzel olcak..
ya işte en nefret ettıgım o zaman salak durumuna dusmeyecek mıyım :) gercı bu seferde fazla özgüvenli oluyorum esımı bıle bastırıorum bazen oda ıyı olmuobak en güzel gelin stili o ...hiçbir iş yapmaz elini attığı havada kalır ay ben bilmem ki siz bilirsiniz diye hepsini ayağında pır döndürür..eşi de kızamaz..zira kız bilmiyordur algılayamıyordur kafası basmıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?