kv. ile görümcek bana olan kıskancından çatlıycakmış yeni ayıktım :(

bırak en fazla çeneleri ile ezerler ...şurda sabredeceğin 3 bilemedin 5 ay hadi bilemedin 1 sene olsun ektiğini biçeceksin sonra kafan rahat olacak ...
ne derlerse he de geç ,iş mi verdiler he de yapma..ama bırak akı karayı kocan görsün sen sokma gözüne..azıcık üç maymunu oyna

Diğer yazan arkadaşlara katılıyorum ek olarak saf ayağına yatmak çok işe yarıyo onu önerebilirim. Sen çileden çıkarıcı derecede iyi ol.
Diğer yazan arkadaşlara katılıyorum ek olarak saf ayağına yatmak çok işe yarıyo onu önerebilirim. Sen çileden çıkarıcı derecede iyi ol.
saf ayagına mı yatmak :) o nasıl olcak ? çileden cıktıklarını görmek için yaparım bunu

Onların yanındayken daha mutlu ve güzel gözük kıskançlıktan çatlasınlar

ya işte bunların hepsi taktik ve benım bu taktiklere acaip ihtiyacım var :/ görümcek aradı iftara cagırıo halbukı bugun nasıl yorgunum bılıo da yorgun olup dınlenmek ıstıycemı. evde basıt bıseyler yapıp dınlenmek ıstersen bılememde bızde yıyebılırız dıo bende acıkcası oyle dusunmustum cagırcagını bılmıyodum esıme sorayım dedım. oda gıdelım dedı. görumcek gelıcegımızı duyunca ıstemıosanda ama bugune sart değil dio. bende aa tamam o zaman dıycem sonra da adım gelın gelmedı olacak.
vayy bee ne uyanık bunlar tabı ben bu durumu sonrasında dusununce drak edebıldım

eğlen,mutsuz gibi görün,eğer gerçekten dediğin gibi insanlarsa saf saf sevınecekler :)sende kıs kıs gül,göze çöp sokma,taş yerınde ağırdır,bırak pes etsinler,bak bız gelınımızı öle kazandık,şimdi bizi cidden çok sever,bizde onu

yoo öyle deme hazırla abla de..zaten yorgunum bugün iftarıda sende yapalım inşallah de bırak sana az hizmet etsin

politiklik yapın sizde
çay dağıtmadı dediğinde eşinize Allah Allah dağıttım aslında gözünden kaçtı herhalde diyin
soğuk davranıyor deyince de ona öyle gelmiştir diyin
eşiniz ne derse iyimser bakın ki eşinize söyleyecek bişey kalmasın
göreceksiniz eninde sonunda annesine kardeşine kızacak
benim karım tek kelime kötü laf etmiyo diyecek
politiklik böyleymiş bende bunu burdan öğrendim

Son düzenleme:
Senin hakkinda yalan soyledikleri kisilerle esinizi yuzlestirin. Onlar anlatsin annen karin hakkinda boyle boylr diyo diye. Kocan da bilir heralde senin hakkinda ne dogru ne yanlis

saf ayagına mı yatmak :) o nasıl olcak ? çileden cıktıklarını görmek için yaparım bunu
bak en güzel gelin stili o ...hiçbir iş yapmaz elini attığı havada kalır ay ben bilmem ki siz bilirsiniz diye hepsini ayağında pır döndürür..eşi de kızamaz..zira kız bilmiyordur algılayamıyordur kafası basmıyordur

Canım erkekler bu kadar salak değildir. Onlar her şeyin farkındalar ailesinin senin hakkında ne dediğini ne düşündüklerini hepsini biliyolar ama ailelerine toz kondurmuyorlar. Sen eşine gerçekleri söyledikçe o bir yolunu bulup annesini haklı çıkarır. Mesela kaynanana çok az bir kötü konuşsan eşin senden hemen hesap sorar. Ama kaynanan sana çok büyük bir kötülük yapsa bile eşin kör olur bişey görmez. Yani eşin görmezden geliyor tatlım. Eşini kendine iyice bağlamaya bak.

en iyi yol bu.zira görümcek bunu yapıyordu benim ki de ama ben ne yaptım benle konuşmalarını kaydetip gönderdim nişanşlıma.sonuç ne benim iyi nieytimi anladı.ama ben çenemi tutup saflık yapamıyorum.artık yapacağım

bende çenemi tutamam aslında :)
görümcem yok benim kv de de öyle kadın değildir
ama gerek olsaydı dayanıp yapardım herhalde

Eşin de onlara hak veriyorsa, işin zor...

eşini kendine çekerek baş edeceksin sakın eşinle aranın bozulmasına izin verme ona iyi davran

Hiçbir erkek ya da kadın ailesinden vazgeçmez ve onlara toz kondurmaz eyvallah ama biraz da hakkaniyetli olmayı bilmek gerekir diye düşünüyorum.
Bizim de her ailede olduğu gibi zaman zaman eşimin ailesiyle problemlerimiz oluyor.KVmin huyudur laf sokmadan nefes alamaz o derece ben de hayatta cevap vermem işin doğrusu fazla gamsızım bu konuda umursamıyorum ama eşim durumun farkında ve annesine bu konuda çok sert tepkiler verebiliyor bazen günlerce konuşmadığı oluyor.
Demem o ki eşler aileye toz kondurmadıkça işler sarpa sarıyor.
Sapkayı önüne koyup hatanın kimde olduğunu görebilmesi lazım.
Siz sakın kvniz hakkında kötü bir şey söylemeyin olmadık zamanda ısıtılıp önünüze getirilir.

gelinimizi böyle kazandık derken bıraz acar mısın nasıl oldu :)

Allah dolar başlarına takma, altın çamura düşse de değeri bozulmaz.. Elinde kanıt olsun eşine anlat sakince bugün böyle bir yalana denk geldim, böyle böyle diye o da saf değilse anlar zaten..

ya işte en nefret ettıgım o zaman salak durumuna dusmeyecek mıyım :) gercı bu seferde fazla özgüvenli oluyorum esımı bıle bastırıorum bazen oda ıyı olmuo saflık üzerine baska tiyolar alıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…