esin farkinda degilse, ses kaydetsen de, hatta orda onlarin tum kotulugu ayan beyan ortada da olsa, sen bu kez ses kaydettigin icin suclu olacaksin..i
eski esimin korkunc annesinin hakkomda soylediklerini kulaklarimla duydugumu soyledigimde (yalan soylemeyecegimi cok iyi bilirdi) sirf annesinin rezilligini ortmek icin bana 'kapi mi dinliyosun' demisti

halbuki oyle bseye tenezzul etmeyecegimi de iyi bilir.. her neyse, bosanirken annesini silmeyi bile teklif etti

ama beni tum kotulukler karsisinda gore gore yalniz birakan adami neyleyim ben.. annesini silsin mi istedim.. adam olsun bana guven versin istedim sadece..
dilerim esin farkina varir.. dir dir etme ama guzel bi dille ne kadar uzuldugunu anlat.. yaninda durmaz ve seni ezdirirse aile olamayacaginizi ve araniz sogursa kimsenin degil sizin uzuleceginizi soyle.. onlarla iyi olmak istedigini ama onlarin iyi davranmadigini karalama yapmadan soyle..
o insanlara da yaranmak icin cabalama, insanligini yap ama inan takla atsan da kotu dusunen baska bsy buluyor.. kendini zelil etme yani..