• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile görüşmeme sıkıntı

Cok doğru söylüyorsunuz kızımı göndermek istemıyırum ama bu defa da benım ailemle görüşmem sıkıntı oluyo yok efendım benım annem Com görürken onun annesı hiç görmüyormuş benle küs die torununa hasret mı kalacakmış gıbı bı dünya laf eşim az deıl tabi ki . En basından koysaydı tavrını bu işler bunkadar sarpa sarmazdı ama kıvırdı en basından beri baktı ben artık susacak gıbı değilım az bıraz yola geldı artık anneme gıdelım söyle böyle yok diyecek lafı

Torununu görsün tabiki ama siz de gidin.. Aşırı mesafeli de olsanız dışta kalmayın.. ama eşinize aynı saygılı tarzda ailenize de gidilecegini söyleyin.. huzursuzluk olmadan mesafeli sürdürmek lazım bu durumu.. kızınız için en çok.

Valla canim bi cinnet cozer isi.ben neler cektim bi bilsen.eski konularimdan bakabilirsin(gerci benim cocuklardan sonra is cigrindan cikmisti onlari fazla sahiplenmelerinden falan)cocuklardan once allah var iyiydi kaynanam ne diyeyim simdi.isler sarpa sarinca baktim benim koca da hep annesinden yana bigun gelsiler bana kaynanamda bizdeydi.elime tencere tava ne gectiyse firlattim ciglik cigliga.agzima geleni de saydim bi guzel.hepsi donup kaldilar.kaynanam ay bu delirdi dedi.esim de sen sus anne dedi.o gun bugundur daha da agzini acamiyor bana.bosanirsak cocuklari vermem yok ailemin oldugu sehirden baska yere gitnem vidi vidi birsuru sey soyleyen esim bir melek.canim hayatim cicim...sarilmalar opmeler vs..180 derece degisti adam ve biz bu yaz tayin istiyoruz.esim kendisi istiyor ustelik.kaynanama gelince cocuklarimla ilgili herseyi bana danisiyor artik elletine ekmek verecek olsa soruyor vereyim mi diye.cocuklara annemle donusumlu bakiyorlar.kayinvalidem bakarken ustune bir de eve bi geliyorum evim toplanmis yemek yapilmis vs...gecen hastaydim bana bakti corba yapti yatagima kadar getirdi.ve ben de o donem nefret ettigim kaynanami cok seviyorum simdi annem gibi.boyle iste.bazen cinnet iyidir:))
sana tek bir sey diyebilirim sadece HELAL OLSUN :)

Bende boşanma aşamasına geldim o yüzden artık gitmiyorum eskisi gibi eski den hafta da on kez giderdim :):):) şimdi 15_20 günde bir gidiyorum yeterli valla ister kızsın ister küssün hiç umrumda degil

Back
X