- 28 Şubat 2018
- 30
- 16
- 38
- 38
- Konu Sahibi biryagmurbulutu
-
Ufak tefek şeyler de oldu çok büyük şeyler de bu son oldu sanırım
sabah aradım doğum günü için aramamalıydım bi süredir görüşmüyorduk çomak soktum arama bırak dayanamadım her neyse
Bugun aradım arama dedi açık açık gelmeyin buraya da desi siz iyi olun mutlu oldun dedi tamam dedim sadece kapattım beni istemesin de bebeğim var bu kadar kolay demek ki ders oldu bana
Bu durum nasıl olur eşimle ilişkimize nasıl yansır eşinin ailesiyle ipleri kopartıp mutlu olan var mı eşim de benim ailemle görüşmek istemese misilleme gibi ona da annenle babanla görüşme demem asla
Benim kendi ailemlede eşimin ailesiyle de görüşmüyoruz. Mutluluğumuzu çekemedikleri için sildik herkesi kafamız rahat mutluyuz huzurluyuz birbirimize yetiyoruz. Ben eşime arada diyorum bari sen görüş gidelim diye eşim istemiyor eşimde bana söylüyor anneni ara diye bende aramiyorum. Nedeni ise 2 taraf çok kötü kavga ettiler karakolluk oldular arada bizi bıraktılar bizde herkesi sildik. Korkmana gerek yok yani o eşinin ailesi sen gelinsin bırak eşin düşünsün annesini babasını. Sen kendini yıpratma.Ufak tefek şeyler de oldu çok büyük şeyler de bu son oldu sanırım
sabah aradım doğum günü için aramamalıydım bi süredir görüşmüyorduk çomak soktum arama bırak dayanamadım her neyse
Bugun aradım arama dedi açık açık gelmeyin buraya da desi siz iyi olun mutlu oldun dedi tamam dedim sadece kapattım beni istemesin de bebeğim var bu kadar kolay demek ki ders oldu bana
Bu durum nasıl olur eşimle ilişkimize nasıl yansır eşinin ailesiyle ipleri kopartıp mutlu olan var mı eşim de benim ailemle görüşmek istemese misilleme gibi ona da annenle babanla görüşme demem asla
Ailelerle iletişimi kesme durumu çok kötü ama hangi kavga buna sebep olabilir Allah korusun eşinizle ayrılsanız yasa onu kaybetseniz o zaman ne olacak bu çok çok yanlış bir karar hiçkimse ailesine sırt çevirmemeli.Benim kendi ailemlede eşimin ailesiyle de görüşmüyoruz. Mutluluğumuzu çekemedikleri için sildik herkesi kafamız rahat mutluyuz huzurluyuz birbirimize yetiyoruz. Ben eşime arada diyorum bari sen görüş gidelim diye eşim istemiyor eşimde bana söylüyor anneni ara diye bende aramiyorum. Nedeni ise 2 taraf çok kötü kavga ettiler karakolluk oldular arada bizi bıraktılar bizde herkesi sildik. Korkmana gerek yok yani o eşinin ailesi sen gelinsin bırak eşin düşünsün annesini babasını. Sen kendini yıpratma.
Benim mesleğim var canım ben kendime de yeterim. 6 yıl sonra sevdiğim adam la evlenmek istedim beni vermediler 6 yıldır bildikleri halde. Herkesin kendi sorunu bu. Ben kimseye muhtaç değilim. O olmaz sa bu olmazsa yapamam demem. Ben tek başıma kendime yeterim çok şükür mesleğim var öğretmenim. Kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum. Size göre yanlış bana göre çok doğru bir karar. Benim mutluluğumu istemeyen silsin yani bukadar basit ben öyle yapıyorum çokta mutluyum. Herkesin anne babası bir değil benim annem ve babam çok gençler çocuğum olsun bile istemiyorlar. Ben kendime güveniyorum. Okurkende yalnızdım. Kendi başıma başarı buralarıyla okudum kimse destek vermedi bana kendi hayatımi kendim kurdum çok şükür.Ailelerle iletişimi kesme durumu çok kötü ama hangi kavga buna sebep olabilir Allah korusun eşinizle ayrılsanız yasa onu kaybetseniz o zaman ne olacak bu çok çok yanlış bir karar hiçkimse ailesine sırt çevirmemeli.
öncelikle olaylar tek taraflı bence bu raddeye gelmiş olamaz daha önceki konuna istinaden 5 günlüğüne gelmişler tabiki eşinin ailesini ağırlayacaksın ayrı ildelermiş senin ailen gelseydi senden uzak ilde olsalardı eşin sorun etseydi lafını etseydi sıkıntı olurdu dimi ki kaynananda sana duruduk yere neden zengin koca bulsaydın dedi yine şikayet etmiş olabilirmisiniz ??Ufak tefek şeyler de oldu çok büyük şeyler de bu son oldu sanırım
Ama kimin başına ne gelir belli olmaz ki işinize çok güvenmeyin bence yakınımda olan bir çiftte böyle düşünüyordu işlerini herşeylerini kaybettiler yüksek mevkideyken hemde herşey maddi imkan yada güç değil evet her aile bir değil ama iyi kötü gün durumu var sağlıkları kötü olsa yada vefat durumunda yanlarında olmayacak mısınız bu gerçekten çok acımasızca belki bebeğiniz doğduğunda fikriniz değişir bunu umut ediyorum...Benim mesleğim var canım ben kendime de yeterim. 6 yıl sonra sevdiğim adam la evlenmek istedim beni vermediler 6 yıldır bildikleri halde. Herkesin kendi sorunu bu. Ben kimseye muhtaç değilim. O olmaz sa bu olmazsa yapamam demem. Ben tek başıma kendime yeterim çok şükür mesleğim var öğretmenim. Kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum. Size göre yanlış bana göre çok doğru bir karar. Benim mutluluğumu istemeyen silsin yani bukadar basit ben öyle yapıyorum çokta mutluyum. Herkesin anne babası bir değil benim annem ve babam çok gençler çocuğum olsun bile istemiyorlar. Ben kendime güveniyorum. Okurkende yalnızdım. Kendi başıma başarı buralarıyla okudum kimse destek vermedi bana kendi hayatımi kendim kurdum çok şükür.
Iyi de annesi açık açık arama demiş eşiniz bu durumda ne yapabilir ... annen istemiyor be adam demezlermi adama? Misilleme yapacak kadar da çocuk değildir sanırım... kv ile ne yaşadınız bilmiyorum küçük ya da büyük farketmez benimle görüşmek istemeyen kadına canıma minnet der bakarım hayatıma...
Ben elimden geleni yaptım en azından haklısın canım keyifmi bozmycağmSüper olmuş daha ne istiyorsun o arama demiş eşin görüşsün bırak bak keyfine...
Bazen alıp başımı gidesim var herkesten uzaklaşmaya mutlu olun hep insanlar çok bencil çünküBenim kendi ailemlede eşimin ailesiyle de görüşmüyoruz. Mutluluğumuzu çekemedikleri için sildik herkesi kafamız rahat mutluyuz huzurluyuz birbirimize yetiyoruz. Ben eşime arada diyorum bari sen görüş gidelim diye eşim istemiyor eşimde bana söylüyor anneni ara diye bende aramiyorum. Nedeni ise 2 taraf çok kötü kavga ettiler karakolluk oldular arada bizi bıraktılar bizde herkesi sildik. Korkmana gerek yok yani o eşinin ailesi sen gelinsin bırak eşin düşünsün annesini babasını. Sen kendini yıpratma.
Ben varim
Kayinvalidem de beni istemedi ama belli etmedi dost gibi davrandi
Evlendikten sonra gösterdi kendini 3 yil olmak iuzere görmedim bile yüzunü
Esimle hic sorun olmadi o da görüsmuyor cunku
Ve hayat onsuz daha guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?