- Konu Sahibi biryagmurbulutu
-
Anlaşamadılar mezhep farklılıkları yuzunden ayrılmanızı istediler. Beni almak için evlerinin camlarını kırdılar silahla geldiler. Kocamı istemediler mezhep farklı diye. Çok kötü hastahanelik oldu herkes hem eşimin tarafı hem benim tarafım birbirine darp tan dava açtılar mahkemeyi oyaladiklari için ceza aldılar. Nezaman görüşsek onlar bizi dövdü diyor her iki tarafta birbirini kötüledi. Olmasalar daha iyi ya valla ben kocamla kocam benle mutlu. Şimdi çok pişmanlar eşimin tarafı beni arıyor benim tarafım eşimi arıyor. Ben kendi ailemle eşimde kendi ailesiyle görüşmüyor. Hiçte aklımıza gelmiyorlar bize bunları yaratmalarına hakları yok. Anne baba diye de bukadar olmaz bizde anne baba olucaz sonuçta. Ben çocuğuma asla bunları yaşatmam.Merak ettim neden kavga ettiler.
Çok zor zamanlar geçirmişsiniz gerçekten iyi toparlamışsınız en güzeli de mutlu olmanız maşallah sizeAnlaşamadılar mezhep farklılıkları yuzunden ayrılmanızı istediler. Beni almak için evlerinin camlarını kırdılar silahla geldiler. Kocamı istemediler mezhep farklı diye. Çok kötü hastahanelik oldu herkes hem eşimin tarafı hem benim tarafım birbirine darp tan dava açtılar mahkemeyi oyaladiklari için ceza aldılar. Nezaman görüşsek onlar bizi dövdü diyor her iki tarafta birbirini kötüledi. Olmasalar daha iyi ya valla ben kocamla kocam benle mutlu. Şimdi çok pişmanlar eşimin tarafı beni arıyor benim tarafım eşimi arıyor. Ben kendi ailemle eşimde kendi ailesiyle görüşmüyor. Hiçte aklımıza gelmiyorlar bize bunları yaratmalarına hakları yok. Anne baba diye de bukadar olmaz bizde anne baba olucaz sonuçta. Ben çocuğuma asla bunları yaşatmam.
Kotu olmus canim ya onemli olan sizin mutluluğunuz..sizde mutlusunuz bir sorun yok o. Zamann..Anlaşamadılar mezhep farklılıkları yuzunden ayrılmanızı istediler. Beni almak için evlerinin camlarını kırdılar silahla geldiler. Kocamı istemediler mezhep farklı diye. Çok kötü hastahanelik oldu herkes hem eşimin tarafı hem benim tarafım birbirine darp tan dava açtılar mahkemeyi oyaladiklari için ceza aldılar. Nezaman görüşsek onlar bizi dövdü diyor her iki tarafta birbirini kötüledi. Olmasalar daha iyi ya valla ben kocamla kocam benle mutlu. Şimdi çok pişmanlar eşimin tarafı beni arıyor benim tarafım eşimi arıyor. Ben kendi ailemle eşimde kendi ailesiyle görüşmüyor. Hiçte aklımıza gelmiyorlar bize bunları yaratmalarına hakları yok. Anne baba diye de bukadar olmaz bizde anne baba olucaz sonuçta. Ben çocuğuma asla bunları yaşatmam.
Teşekkür ederiz Allaha inancımdan asla vazgeçmedim Sadece Allah'a dua edip Allaha sığındım. Allaha bizi gördü korudu bunu biliyorum. Çok Kalpten dualar ettim hepsi de kabul oldu Allaha şükürler olsun hergün uyumadan hala Allahıma şükürler olsun diye dular ediyorum.Allah herkesi sevdiğine kavuştursun Allah herkese sevdigiyle mutlu huzurlu hayatlar nasip etsin inşallah. Herzaman Rabbim benimle bunu hiç unutmam.Çok zor zamanlar geçirmişsiniz gerçekten iyi toparlamışsınız en güzeli de mutlu olmanız maşallah size
Allaha inancım dilimde değil kalbimde gerçekten de. Eğer kalpten hissedersen herşey kalpten olur.Kotu olmus canim ya onemli olan sizin mutluluğunuz..sizde mutlusunuz bir sorun yok o. Zamann..
Ufak tefek şeyler de oldu çok büyük şeyler de bu son oldu sanırım
sabah aradım doğum günü için aramamalıydım bi süredir görüşmüyorduk çomak soktum arama bırak dayanamadım her neyse
Bugun aradım arama dedi açık açık gelmeyin buraya da desi siz iyi olun mutlu oldun dedi tamam dedim sadece kapattım beni istemesin de bebeğim var bu kadar kolay demek ki ders oldu bana
Bu durum nasıl olur eşimle ilişkimize nasıl yansır eşinin ailesiyle ipleri kopartıp mutlu olan var mı eşim de benim ailemle görüşmek istemese misilleme gibi ona da annenle babanla görüşme demem asla
Çocuğum var falan diyorsunuz da kadın da durduk yere söylemedi herhalde beni aramayın diye. Çok büyük sorunlar oldu diyorsunuz, kimbilir kadına sorsak ne anlatır... Kadın da bezmiş demek ki sizin derdinizden.
Tek taraflı dinleyince torununu bile görmek istemeyen kötü babaanne imajı çizmeye çalışmışsınız ama madalyonun öteki yüzü kimbilir ne...
Yok hic merak etmiyor en kotusu de buBenim babannemle annem de çok iyi geçinemezdi ama severdim onı çok.sizin neden öyle oldu torunlarını merak etmıyor lar mı
Hiç de çirkin filan değil. Gerçekler acıdır.Konuşma tarzınız çok çirkin siz her zaman böyleyseniz gün gelir sizden de bezerler
Zorladım haklısınız ama artık zorlamayacağm özel değilse sizin kendi aranızda mı aile arasında mı sorun vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?