Kv ile görüşmeyeceğim artık

Merak ettim neden kavga ettiler.
Anlaşamadılar mezhep farklılıkları yuzunden ayrılmanızı istediler. Beni almak için evlerinin camlarını kırdılar silahla geldiler. Kocamı istemediler mezhep farklı diye. Çok kötü hastahanelik oldu herkes hem eşimin tarafı hem benim tarafım birbirine darp tan dava açtılar mahkemeyi oyaladiklari için ceza aldılar. Nezaman görüşsek onlar bizi dövdü diyor her iki tarafta birbirini kötüledi. Olmasalar daha iyi ya valla ben kocamla kocam benle mutlu. Şimdi çok pişmanlar eşimin tarafı beni arıyor benim tarafım eşimi arıyor. Ben kendi ailemle eşimde kendi ailesiyle görüşmüyor. Hiçte aklımıza gelmiyorlar bize bunları yaratmalarına hakları yok. Anne baba diye de bukadar olmaz bizde anne baba olucaz sonuçta. Ben çocuğuma asla bunları yaşatmam.

Çok zor zamanlar geçirmişsiniz gerçekten iyi toparlamışsınız en güzeli de mutlu olmanız maşallah size

Kotu olmus canim ya onemli olan sizin mutluluğunuz..sizde mutlusunuz bir sorun yok o. Zamann..

Çok zor zamanlar geçirmişsiniz gerçekten iyi toparlamışsınız en güzeli de mutlu olmanız maşallah size
Teşekkür ederiz Allaha inancımdan asla vazgeçmedim Sadece Allah'a dua edip Allaha sığındım. Allaha bizi gördü korudu bunu biliyorum. Çok Kalpten dualar ettim hepsi de kabul oldu Allaha şükürler olsun hergün uyumadan hala Allahıma şükürler olsun diye dular ediyorum.Allah herkesi sevdiğine kavuştursun Allah herkese sevdigiyle mutlu huzurlu hayatlar nasip etsin inşallah. Herzaman Rabbim benimle bunu hiç unutmam.

Bende varım. Gayet de mutluyuz elhamdülillah.

Annesi başta aşkımıza saygı duydu evlendik, soğuk suratsız ama iyi görünüyordu. Sonradan herşeye karışmaya (gittiğimizden yerden,yediğimiz içtiğimize,uyumamıza kadar) başladı, ben oğlum istediği için istedim seni'ler falan defalarca yüzüme söylendi !!

Eşim bu ve bunun gibi pek çok şeyi benimle birlikte duyunca sonunda kabullendi o hiçbişey konduramadığı annesinin ne olduğunu. (zaten annelerini bizden iyi tanıyorlar da kabullenmek istemiyorlar)

Nerdeyse 1 senedir hiç görüşmüyorum, 1 sefer mecburi olarak düğünde karşılaştık. Orda da yapmadığı suratı bırakmadı :) Köşe kapmaca oynadık :)) Eğlenceliydi :)) Hiç eksiklik hissetmiyorum inanın, gereksiz şeyleri düşünerek hayatı kendinize ziyan etmeyin.

Seni neden istemediklerini hala anlatmadın sanırım. Çok şey var hangisini anlatayım diyince objektif yorum yapılmıyor maalesef. Eğer çok çok ağır şeyler yoksa ailelere sırt dönülmemeli. Kadın gelmeyin demiş ama onu diyene kadar neler oldu kim bilir. Belli ki sabrı kalmamış, her gelmeniz sorun olmuş iki taraf içinde, kadında gelmeyin demiş. “Aa napiyim kadın beni istemedi gitmiyorum” demek kendini kandırmak bence.

Çocuğum var falan diyorsunuz da kadın da durduk yere söylemedi herhalde beni aramayın diye. Çok büyük sorunlar oldu diyorsunuz, kimbilir kadına sorsak ne anlatır... Kadın da bezmiş demek ki sizin derdinizden.

Tek taraflı dinleyince torununu bile görmek istemeyen kötü babaanne imajı çizmeye çalışmışsınız ama madalyonun öteki yüzü kimbilir ne...

Konuşma tarzınız çok çirkin siz her zaman böyleyseniz gün gelir sizden de bezerler

Iyi de daha olaylar yeni yaşanmış sanki kadın aylardır torununu görmüyor gibi bahsetmişsiniz.
1 haftadır aramadı falan demissiniz e normali bu zaten 10 15 günde bir konusmak bile yeterli zaten sizinle tabi oğluyla değil.
Bir de belki oğlunu arayıp fotoğraf vs.istiyordur çaktırmadan onu bilemeyiz.

Bir de açık açık arama gelme demiş şu saatten sonra yapmacık olur görüşmek zaten.
Eşiniz gidecek görüşecek size de onlardan bahsetmeyecek bu kadar yani bitti gitti.
Benim ablamda görüşmüyor eşinin ailesiyle 2.torun olacak diye karşı taraf adım attı şimdi çok nadir görüşüyor.
Zaten sizi görmek isteyen bi şekilde görür merak etmeyin.

evet bende
eşimin ailesiyle görüşmüyorum ve daha 5 aylık evliyim
bana da kaynanam seni görmek istemiyorum seni istemiyorum dedi.
sebebiyse görümcemdi görümcemle aramızda hiç yoktan sebepp tartışma çıktı ve bana görümcem küfür etti kaynanamda kızımın görüşmediğiyle görüşmem dedi
canıma minnet, kafam rahat ama beni gıcık etmeye çalışıyorlar hala..
ve evliliğime çok yansıdı bu mevzular artık konular açılmıyor ama kv sürekli kocamı çağrıyor x gel seni bekliyorum x hadi bize gel senle konuscaklarım var vs vs her hafta mutlaka..
ve her dk arıyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…